Dodik navija za Čubrilovića?!

Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik zadnjih dana je u više navrata davao neodmjere izjave u medijima i na javnim skupovima u vezi sa budućim premijerom RS. Njegov favorit, ako već bude morao da se odrekne te funkcije, jeste Nedeljko Čubrilović. Dodik to i ne krije, već pokušava da diskredituje njegovog rivala Milana Radovića.

Republika Srpska 20.09.2018 | 14:11
Dodik navija za Čubrilovića?!
Iako je po koalicionom sporazumu SNSD - DNS - SP to mjesto rezervisano za kandidata iz DNS-a, Dodik se ne odriče te pozicije. I ne samo to, on se direktno miješa u unutrašnje stvari DNS-a, favorizujući jednog od potencijalnih kandidata, što je naišlo na negodovanje u vrhu te stranke.



Koliko je Milan Radović, poznati bankar i kandidat DNS-a za narodnog poslanika u banjalučkoj regiji, trn u oku Milorada Dodika, najbolje se vidjelo na izbornoj tribini DNS-a u Karanovcu, 14. septembra. Dodik je oštro kritikovao Radovića i pozvao okupljene da glasaju isključivo za Čubrilovića.

- Ja vas molim, ako vam znači nešto Milorad Dodik, da podržite Nedeljka Čubrilovića. Sa njim možemo da radimo. Ima nekih među vama koji su se nešto raspištoljili, malo previše. Ima onih koji misle da je bilo samo dovoljno da uđu i da odjednom ne postoji ni Čubrilović, ne postoji niko, ne postoji ni Dodik. Sad su oni kao neki lideri, rekao je Dodik.



Između redova se može iščitati da Dodik zamjera i lideru DNS-a Marku Paviću koji na predizbornim skupovima stranke zagovara da budući premijer RS treba da bude iz DNS-a i da je logično da bi "na čelo Vlade Republike Srpske trebalo da dođe čovjek kojem će u fokusu biti upravo ekonomija".



Dodiku to ne odgovara jer je očito da se plaši da će ostati bez uticaja na buduću Vladu RS na čijem bi se čelu našao Milan Radović. Zato otvoreno podržava Čubrilovića.

- Nemojte dobru ekipu urušavati. Ima mnogo skorojevića, ima bitangi i kod mene u SNSD-u...ima, ima! (aplauz i smijeh publike...) Ali, ja ne treba da vama pričam ko je Nedeljko Čubrilović. Sve odluke koje smo donosili isključivo su bile vezane za dobrobit Banjaluke kad je bio u Banjaluci u gradskoj upravi i kad je bio ministar i predsjednik Sklupštine, u interesu Republike Srpske i svakog ovog čovjeka, poručio je Dodik.

To mu je, izgleda, bilo malo, pa je pokušao dodatno da omalovaži Čubrilovićevog rivala.

- Pustite ove skorojeviće koji trče, pa nešto mobilni, ovo, ono, mreža, ajte... Nek oni to ganjaju za 10 godina kad nas ne bude. Ovih 10 godina pripadaju meni i Nebojši (lapsus, misli Nedeljku) Čubriloviću. Aj' zdravo!- zaključio je Dodik svoj govor pred članstvom DNS-a.



Dodik je očito u panici jer je Radović angažovao profesionalnu agenciju koja mu vodi kampanju i sveprisutan je u medijima i na društvenim mrežama, kao i na vlastitom sajtu. Osim toga, uživa veliku podršku među članstvom DNS-a, ali i među mnogim politički neopredijeljenim građanima, jer se do sada nije eksponirao u politici. Banjaluka je preplavljena promotivnim materijalom Milana Radovića, koji okuplja penzionere, mlade i druge socijalne kategorije koje mu najavljuju podršku.

Hoće li Dodik svojim neodmjerenim izjavama i potezima ugroziti koalicioni sporazum i prije samih izbora i da li će njegov favorit imati više štete nego koristi od njegove podrške, pitanje je na koje će odgovor dati birači 7. oktobra.

Izvor: Istinito

Komentari / 181

Ostavite komentar
Name

Hare

20.09.2018 12:14

Šta pomisliti, šta reći o narodu i ljudima koji prate ovo govedo ?

ODGOVORITE
Name

Arijana

20.09.2018 12:25

Sta reci? Sve je vec receno!

Name

DJORDJE LUKAVICA

20.09.2018 12:36

DRAGI SUGRADJANI,MILAN RADOVIC JE U DUSI SDS,NJEGOV OTAC MITAR JE BIO OSNIVAC SDS I SEKRETAR KOD RADOVANA KARADZICA. ZIVIO DOBRI COVJECE I SVAKA CAST PAVICU AKO GA STAVI ZA PREMIJARA. ZIVJELO

Name

Goran

20.09.2018 12:37

Svim clanovima DNS savjetujem da glasaju za Radovica. Pozdrav iz Trebinja. DNS Trebinje je uz Radovica

Name

I na kraju

20.09.2018 12:43

Ne cusmo sto se Lemi boji RADOVICA???

Name

Mk

20.09.2018 12:45

NEĆE ON SVAKOME PREPUSTITI PARE SAMO GLUPI I POSLUŠNI MOGU BITI UZ MILORADA OVI PAMETNI NE DOLAZE U OBZIR ZATO SE DŽOMBIC OKLIZNUO NA BANANU HAHAHA

Name

U3PM

20.09.2018 12:45

Zna Laki da ce Radovic biti premijer ali u koaliciji DNSa sa SzP. Scenario napravljen u medjunarodnoj Sekti koja Zlataru Drekavcu ne moze oprostiti sjedenje na dvije stolice. Ruskoj i prozapadnoj. Bice dobro, za Pevaca ako se samo na tome zabrsi, sa kojom godinom prdekane

Name

Izadjite

20.09.2018 12:45

Svi izadjite na IZBORE podrzimo VUKOTU.Ljudstvo i karakter za razliku od Nastavnice

Name

Nova Banka

20.09.2018 12:52

M. Radović je ušao u poltiku da pokuša od propasti spasiti Novu banku koja je u dubiozi. Sada ga G. Avlijaš i I. Jovičić lože da on treba da bude premijer RS samo da ovaj izađe iz banke da bi G. Avlijaš mogao I. Jovičića kriminalca iz Balkan Investment Banke postaviti na mjesto direktora banke. Do tada I. Jovičićeva žena Dragana preko čije firme Loft se pere prljavi novac glumi najbolju prijateljicu M. Radovićevoj ženi Stoji, ide sa njom u šopinge i na zajedničke odmore, a ovamo iza leđa im Jovičići sjeku glave. M. Radović to zbog ega koji mu govori da je nedodirljiv ništa ne primjeti.

Name

Re Hare

20.09.2018 13:16

Zamoliću te da ne vrijeđaš goveda poredivši ih sa Dodikom. Goveda su plemenite životinje a prije svega vrijedne i korisne. Poređenje sa ovom bitangom je uvreda za goveda.

Name

Djukanon

20.09.2018 13:16

Све је то исто,Радовић је с Додиком власник пола Бањалуке,а сад су као у завади!?

Name

pravda

20.09.2018 14:03

potrebna je lustracija OD i DO.

Name

Os

20.09.2018 14:04

Sve ste rekli a ono glavno ste preskočili.Bankar je glavni računovođa vladajuće bande. Sav ukradeni novac ove republike preko Nove banke pere i stavlja u legalne tokove.Najopasniji lik u RS,težak nekoliko stotina milijona eura.Zna sve i treba biti prvi ispitan za poreklo imovine a ostali padaju sa njim.

Name

Re

20.09.2018 15:23

Radovic ne treba ni proci, jer svako glasanje za DNS i Radovica je automatski glasanje protiv Vukote i SDS i posredno uvlacenje Cubre i Radmile kao broj 2 u Skupstinu, a glas za Radovica predstavlja u tom slucaju koletaralnu stetu. Zato samo glasati za liste SDS, a premijer u tom slucaju moze biti samo onaj koga nominuje Vukota.

Name

Hans

20.09.2018 15:31

Gnjecu u politiku . Dajte ljudi lik je za rialti i kafane .

Name

aa @ RE

20.09.2018 16:24

Premijer može biti samo onaj ko bude imao većinu u skupštini, bez obzira ko koga, kako vi kažete Nominuje.

Name

Mi Sami

20.09.2018 16:44

Cubrilovic ce preci u SNSD.Zato ko hoce da glasa za njega,neks odmah glasa zs SNSD.Izdace ih.

Name

Re

20.09.2018 16:45

U oktobru budi VUKota, a ne papak! Podrska Vukoti, listama SDS i profesoru Ivanicu! SviCE

Name

Svinha

20.09.2018 17:16

Lici ovi milan na stevandica grok.

Name

Druga struja

20.09.2018 12:20

Zato mnogi nasi iz DNS-a nece glasati za tebe i Zeljku u Bl i u Prijedoru i to ce vas kostati izbora. Zivi bili pa vidili...

ODGOVORITE
Name

re Druga struja

20.09.2018 13:15

Imajuci u vidu da DNS ima krsnu slavu, programska orijentacija (desni centar) sto hoce reci da je daleko blizi SDS-u nego crvenoj sekti postavlja se samo od sebe logicno pitanje kako nelogicna koalicija opstaje duze od 10 godina. Ako se prisjetimo DNSje i nastao kao dio odcijepljen od SDS-a. Jos kad se tome doda da Miloradova najava da nebi bilo pristojno da saopstava ime mandatara, ispada da su u pravu svi oni koji su misljenja da u slucaju sad vec nemoguce pobjede da bi nas u troclanom predsjednistvu predstavljao kandidat sa kompenzacione liste da mu ime ne spominjem. E sad obzirom da se desi surovo ubistvo djeteta Davida, a jos nedao bog ako se potvrde Davorove rijeci da je mucen par dana u prostorijama policijske uprave, ispast ce u tom slucaju da su sinocne demonstracije vodjene ispred mjesta zlocina. Kruna na sve to se desi pojava ustaskog satnika Peje Marica, pa mi jednostavno kao covjeku koji je ponesto procitao o stradanju Kozarcana i Kraisnika uopste u lijepoj njihovoj de ce malo cija ruka koja u svojim venama ima i 1 kap krvi sa tog prostora da podrzi jos uvijek aktuelni vladajuci dvojac. Ipak hocu da vjerujem da i sam Marko Pavic kad se nadje na glasackom mjestu da ce imati na umu da je dijete stradale Kozare. Jos ako je gospodin Milan Radovic kojim slucajem u blizem ili daljem srodstvu sa Ristom Radovicem (mitropolit Amfilohije) onda crvena sekta zaista nema prostora da na izborima ocekuje dobar rezultat. U snovima da.

Name

ANESTEZIOLOG

20.09.2018 15:32

ALO LIJECI SE NISI DOBRO.

Name

dusanculi

20.09.2018 12:21

Milan Radović je podvala biračima kojima je snsd preko glave. Ukoliko sadašnja vlast opet pobjedi neće doći do nikakvih radikalnih promjena jer to Vodja jednostavno neće dozvoliti već će vama naivnima dati malo kozmetike koja će brzo spasti s kameleonskog lica ove prevarantske vlasti. Ne dozvolite da vas opet prevare s ovim čovjekom jer on neće biti premijer.

ODGOVORITE
Name

Re Dusanculi

20.09.2018 13:52

Naravno da je podvala. Ali spin je fantastican. Uspjeli su napraviti situaciju da narod navija kao na utakmici, da se toboze opredjeljuje za jednog ili za drugog. A Pavic i Dodik se negdje u pozadini smiju i uzivaju.

Name

Re

20.09.2018 13:55

100% istina, slično kao i Igor Radojičić na prošlim izborima, novo lice, kao bez afera, iz poslovnog svijeta, služi samo da zvijerima iz vladajuće koalicije da ljudski lik. Svi koji su u SNSD, DNS I SP koaliciji su dokazano loši jer vladaju 12 godina u kojima je sve čega su se dotakli uništeno!

Name

Propast skroz

20.09.2018 13:59

Ako ovi pobijede i nastave ovim tempom, propašćemo kao narod i entitet, jer smo i ovako po standardu, među zadnjim u Evropi. Dug je četverogodišnji mandat, da se skroz ukine slavska svijeća RS-e. Biće to za najviše pola mandata. Većinski se raskrčmilo, a ovo što je ostalo će ići brže, jer postoji uhodani recept i razrađena mustra. Jadan, ponižen i obezvrijeđen je ovaj narod uopšte, a tolike žrtve su pale, najbolji sinovi izginuli, majke zajaukale, djeca i danas plaču... Na ovim pristorima je život davno izgubio svaki smisao, a mi koji smo ostali, ili smo stari, ili nemamo petlju, ili čekamo vize za neke tamo zemlje, gdje se nadamo da će nas bar sunce slobode ogrijati...

Name

BL

23.09.2018 05:30

Istina totalna,Radovic treba da pokupi glasove koje Dodik gubi,a njih dvojica su tandem neratdvojan,sve pare Dodik pere preko Radovica i Nove Banke..uzas,smisljena prevara biraca.

Name

???

20.09.2018 12:21

Pa zar mandatara ne predlaže predsjednik RS.

ODGOVORITE
Name

Sokolac

20.09.2018 12:22

Radović je u duši za SDS, to i treba ostati, to Dodik zna,a osim toga on nije Krajišnik nego Romaninac, a njih Dodik ne miriše!

ODGOVORITE
Name

Re Sokolac

20.09.2018 13:57

Dodikov kauc se defermisao od Radoviceve zadnjice. I ako nisi primijetio, pred svake izbore je 'zategnuta' atmosfera izmedju Pavica i Dodika.

Name

Re: Re Sokolac

20.09.2018 23:37

Bravo za komentar....Glume kao neku napetost, a ovamo smišljeno guraju "Trojanskog konja" za ove neodlučne. Sve rade javno da bi bilo tajno....što rek'o Ilija Čvorović

Name

Podrska RADOVICU

20.09.2018 12:25

Ako Cubrilovic ostane u DNS cjeli GO Doboj ce da napusti DNS

ODGOVORITE
Name

borac

20.09.2018 13:47

A sto napustiti?ostanite i borite za svoje, nije cubro nezamjenjiv,

Name

Sandra

20.09.2018 16:03

Cubrilovic ce biti predsjednik DNS...

Name

Vlado

20.09.2018 17:10

Petricevac uz Cubru!

Name

Mitke

20.09.2018 17:20

Lazes, Doboj je uz Cubru. Buduceg predsjednika DNS i naseg premijera.

Name

Gatarić V

21.09.2018 11:14

Ne lažite, ja radim za Talića, ovi me ne interesuju, sve su izlagali.

Name

Korićanac Biljana

27.09.2018 09:27

Ja ću za Radovića, na Radovana sam ljuta, stalno je sa ljubavnicama, Veselinovićka nam je haos napravila.

Name

Saša

27.09.2018 09:29

Čujem da je Korićanac u "odnosima" sa Radmilom, mi smo za Radovića I Boru.

Name

Re

20.09.2018 12:32

Predsjednik Vlade ce biti onaj iza koga stane predsjednik Republike Srpske Vukota Govedarica! Vukota je mlad covjek, neko ko trenutno uziva najvece povjerenje u narodu, koga ce podrzati svaki posten glasac bez obzira na politicko opredjeljenje. Vukota, kao takav, ukoliko ne zeli da bude potrosen za kratko vrijeme, mora izabrati operativnog mandatara,koji ce sistemski, brzo i efikasno, bez partijskih kocnica, poceti rjesavati sve goruce probleme u drzavi, sa posebnim akcentom na proaktivan odnos i vrbovanje,dovodjenje stranih investitira,bez cijeg ekonomskog potencijala, se ne moze rjesiti problem broj 1.nezaposlenost i problem broj 2.male plate u realnom sektoru. Dovodjenjem stranih investitora u prvoj fazi se rjesava problem broj 1, a u drugoj fazi po odnosu ponuda--potraznja prirodno se podizu i zarade u realnom sektoru. Zbog toga, Vukoti ne treba ni stari dripac, ni kvazi privrednik, vec persona koja ima kapacitet, modus i sttategiju kako ovo rjesiti. Bude li se birao premijer po sttanackoj pripadnosti, bez utvrdjenih ciljeva i rokova, cije sprovodjenje mora kontrolisati direktno Vukota, taj predsjednik Vlade ce novog predsjednika Republike dovesti u slicnu poziciju u kojoj je bio Dragan Cavic kao predsjednik Republike, odnosno bio je korektan, posten, imao je volju, ali ga je Vlada svojim akrobacijama eliminisala iz politickog zivota na period od 12 godina stroge opozicije. U svakom slicaju, Vukota ima drustveno-politicki kapacitet i sve objektivno-subjektivne kriterije da mu se to ne desi. Zato, u oktobru budi VUKota a ne papak! SviCE

ODGOVORITE
Name

Rogatičanin

20.09.2018 12:50

Tako je, da i nama u Rogatici svane, ubi nas ovaj crveni mrak!

Name

Re Rogacanin

20.09.2018 12:56

Bas tako. Podrska Vukoti.SviCe

Name

Aco

20.09.2018 12:37

Bilo kako bilo,ovaj Radovic je jedini strucan covjek,sa rezultatima u realnom sektoru,na politickoj sceni u RS.Moze npr. Vukota biti cestit koliko god zeli,ali on je nastavnik fizickog i pojma nema o ekonomiji.Tako da ako misli dobro narodu morace na celo vlade staviti uspjesnog ekonomistu,tipa Radovica.Naravno ukoliko pobijedi.

ODGOVORITE
Name

Marko

20.09.2018 13:33

Svaka cast Aco majstore!

Name

Da

20.09.2018 13:34

Pametan komentar Aco.

Name

bruce wayne

20.09.2018 14:11

Jos kada bi znao razliku izmedju realnog(proizodnog) i bankarskog(finansijskog) sektora, bilo bi super. Samo mi reci, molim te, kada je on bio direktor neke proizvodne kompanije(realni sektor)? Gledaj LE veceras, odmori mozak malo i ne petljaj se u teme o kojima nemas blage veze! Pozdrav...

Name

Os

20.09.2018 14:15

Aco,pojma nemaš.On je mozak pranja novca ukradenog od ovog naroda i prvi koji treba dokazati poreklo imovine ,koja je ogromna.Mi iz BL. to najbolje znamo.Lik koji sve zna ,kako se kradu pare sa budžeta i kako se firme reketiraju u RS.Čovjek multimilijoner.

Name

re bruce i os

20.09.2018 15:31

Tako je gospodo! Ovi nemaju pojma da je ovaj debeli "Baby Bogdanic" zapravo jedan obican ljigo koji se nikada nije u zivotu oznojio i da mu je sve bilo unaprijed servirano, samo zato sto je bio ponizan i ljigav.

Name

Čuj

20.09.2018 16:47

Pa Vukota je kandidat za čredsjednika, ne za premijera!

Name

Čuvar i KPZ Tunjice

20.09.2018 12:38

Odmah poslije izbora Dodiku i njegovoj ekipi dati prvi radni zadatak , a to je da čupa ambroziju po Banjaluci. Oktobar je za to idealan. Dakle, zatvorska radna obaveza.

ODGOVORITE
Name

Podrška

20.09.2018 12:39

Milan Radović je poslovni čovjek koji zna šta je vrijedno. Otvoreno podržava razne startup projekte. Dobar primjer je regionalni portal za iznajmljivanje stanova putem interneta https://www.mojstan.org/index.php

ODGOVORITE
Name

KORUMPIRANOST

20.09.2018 12:39

Baja hoće PREDSJEDNIKA VLADE: 1. Koji će biti pod njegovom komandom. 2. Koji je dokazano KORUMPIRAN. Oba prethodna KRITERIJA zadovoljava ČUBRILOVIĆ!!!

ODGOVORITE
Name

Buba

20.09.2018 13:05

Cubre ima ogromnu imovinu nelegalno stecenu sa stanom na Beograd na vodi a komsije su komsije !! Moraju da se paze a i Zeljeznice su zajednicki posao tako da ce skupa biti jaci da to sve sacuvaju !!! A ako se razjedine odeee imovinaaaa a oni u zatvore !! E to je to ! A i ptice na grani to znaju !! Ali narod nemocan bjezi na sve strane sto dalje od njih to bolje !! Zlo 21 vijeka ! Pljacka stoljeca !! I niko nista ! Zakon i pravna drzava ne postoje ! Bezvlasce i bahatost na sve strane ! Robovlasnicko drustvo u 21 vijeku

Name

Srb

20.09.2018 12:41

Zato što je Radovića šamarao, tukao, ucjenjivao, otimao mu imovinu, navodno...

ODGOVORITE
Name

Roki

20.09.2018 16:13

Hahaha

Name

Via Wien

21.09.2018 20:30

Od februara ljudi moji mozemo ici u inostranstvo sa brzom procedurom bez cekanja godinu dana za razgovor u Sarajevu.Jupi!!!!!!!!!!!!!!Nek ostanu ovi bogati nama postenima ne treba bogatsvo jer bogatstvo je porodica zdravlje i normalan i posten posao.Ne treba nam nista drugo.Ovi koji ostanu nek uzivaju u svojim milionima.Nisam vidio nijednog milionera sretnog i da ima miran san.

Name

Starcevica DNS

20.09.2018 12:44

MO DNS Starcevica svim srcem za Milana.

ODGOVORITE
Name

Vitez Istine

20.09.2018 13:11

Starcevica je uz VUKOTU!!

Name

Banja Luka

20.09.2018 13:33

Uz vas smo, do pobjede

Name

Anka

20.09.2018 14:04

Jest kad bi se pitalo Maje Jovanovic i Radovica, ali oboje nakon 7. oktobra lete iz DNS-a...

Name

Starcevvica

20.09.2018 15:42

Samo SNSD.

Name

Radovan

20.09.2018 17:12

Majo, bas si sljam.

Name

Goran Đurić

21.09.2018 11:17

A jest volim zakuvati situaciju, niste mi ni do koljena. Samo mi žao kume, ne zna kome će dati sad.

Name

Borivoje Obradovic

21.09.2018 11:45

To Majo samo udaraj.

Name

Zoran Spasojevic

21.09.2018 11:57

Radovicu, Radovicu, u Celincu ces imati 0. Ja sam poslanik.

Name

Zlatko

21.09.2018 12:59

Vitez istine ... Vi to stvarno mislite da je Vukota bolji kandidat od, kako se ono zove ... Cvijanovićke? Jedno su simpatije, pripadnost ALI Vukota?! Najveća greška SDS-a je odlazak Ognjena Tadića. On bi na ovim izborima slavio dominantnu pobjedu. Ovako ... ništa, sljedeći put.

Name

Nemanja

20.09.2018 12:46

Mozda mozemo reci svaka cast Radovicu, ali on je DNS, pogledajte zeleljeznice, sta su samo uradili, i sada ce kao on da rijesi stanje, mozda bi i on htio ali ostali su se pokazali,

ODGOVORITE
Name

Re Nemanja

20.09.2018 12:55

Ja stalno tvrdim da je DNS na srpskoj političkoj sceni najkurvinjskija partija. U SNSD, ko prst i nokat, a iza vrata se s vremnom na vrijeme kolju, a Pavića kad vidiš kako priča jedno za javnost , a onda radi sasvim drugo po želji baje, dođe ti da povratiš.

Name

Starcevica uz Milana

20.09.2018 12:48

Cijeli MO Starcevica ce podrzati Milana. Dosta je mesetarenja Radmile Kocic...nece Starcevica raditi za br.2 vec za br.6.

ODGOVORITE
Name

Krle

20.09.2018 14:35

Vidi ti Kerezovicke i ona se upustila u komentarisanje. vidi, vidi...

Name

Jelena

20.09.2018 16:39

Bog ti dao srece i zdravlja draga Radmila. Sve ce to onaj odozgo poravnati. Tesko se boriti sa mafijom i dilerima ali uz Boziji pomoc, sve te divne ljude oko tebe i tvoju divnu porodicu do pobjede. Slavimo s tobom nakon izbora. Tvoji prijatelji sa Starcevice.

Name

Re Jelena

20.09.2018 17:30

A sto Radmilu zovu Luna?

Name

Re Jelena

20.09.2018 17:35

Jesi ti za Radmilu ili Radovica?

Name

Međedović Boris

21.09.2018 11:53

I ja ću za Radovića, Đuro i Neno su me izvarali, samo broj 6, naprijed Radović

Name

Milan

21.09.2018 12:22

Jaricu, ohani malo.

Name

Crnogorac

21.09.2018 13:30

Sav Gradski odbor je za Radovića, Čubrilovića je njegova miljenica zeznula.

Name

Mile

27.09.2018 09:31

U DNS-a Banja Luka samo seksualne afere, Nedeljko I Radmila, Korićanac i Veselinovićka, Boran i Radmila, ne zna se ko koga tu...

Name

Nijednom glas

20.09.2018 12:57

Nijedan od dva kandidata ne treba dobiti glas. Oni su pozicija barem sada.

ODGOVORITE
Name

žan

20.09.2018 13:13

Žabooki predsjednik se još ku.či. Neće još dugo.

Name

Zlatko Jurić

21.09.2018 11:20

Ja sam za Radovića

Name

Mile Dmičić

21.09.2018 11:20

Radović do pobjede, ne mogu ovog šefa da gledam više

Name

Dragan Čivčić

21.09.2018 11:21

Dajem glavu za Radovića ako treba

Name

Milena Radišić

21.09.2018 11:23

Radović- budući predsjednik, ja samo čekam da se i od njega ogrebem, od ovih sam izvukla maksimum,

Name

Siniša Čubrilović

21.09.2018 11:24

Žao mi je rođaka, ali je Radović pravi,samo broj 6

Name

Stjepanovic S

27.09.2018 12:09

Milane samo naprijed, Neno nam se zamjerio zbog svoje ljubavnice

Name

Student

20.09.2018 12:58

Porediti Čubilovića sa ovim čovjekom je besmisleno. Čubro je dobio stan u Beogradu na vodi da sluša, ali..7 Oktobar je čudan datum a ovo je BALKAN!

ODGOVORITE
Name

Os

20.09.2018 14:18

Nemaš ti pojma ko je bankar. Prvi računovođa vladajuće sekte.Opasniji lik od rudonje.

Name

ТУЧА У ПАЛАМА

20.09.2018 12:58

Чујем да је била масовна туча ДНС-оваца у Палама после митинга у Лукавици. Тукли су се око тржног центра Бартуле. Кажу дошла четвора кола из Лукавице, тукли се Нешићевци и ови Станишићеви. Што се о томе не пише, што се мене тиче,удрите се дабогда очи једни другим лоповске повадили.

ODGOVORITE
Name

Os

20.09.2018 14:20

To je stvarni DNS i bankar sa njima .Jesmo li toliko glupi.Banjaluka.

Name

RS

20.09.2018 13:05

Pravo lice Milorada Dodika: https://youtu.be/aVSd686kuuc

ODGOVORITE
Name

Prevara

20.09.2018 13:07

Radovic 100 posto dodikov covjek. Nova banka investitor za kupovinu izbora. Kritikuje Radovica na taj nacin mu dize rejting. Zna da ce narod raditi kontra od onog sto kaze

ODGOVORITE
Name

Re

20.09.2018 13:38

I ja to mislim.

Name

Trojanac

20.09.2018 23:44

Bravo za komentar...instalira ga Lemi kao virus...trojanac

Name

Branka

20.09.2018 13:10

Sto pricate o Radivicu i Cubrilovicu kad ce premijer biti iz SzP. Moze Radovic biti kakav hoces,ali sustina je da niko razuman nece glasati za Biserku i Baju. Oni su upropastili narod 15 godina ni pomaka.

ODGOVORITE
Name

Boris.K.

20.09.2018 13:25

Hahah!! Dodo se prepao, pa izjavljuje sve i svasta. Nema Cubro sta tu da radi, njegovo je proslo, dosta je i on stolovao!

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

20.09.2018 13:26

Zivio Milane, nek je sa srecom dobri covjece! Konacno neko da zabije Miloradu trn u oko!!!!!

ODGOVORITE
Name

Pih

20.09.2018 13:38

Zao mi te je koliko si naivan.

Name

Os

20.09.2018 14:24

Građanin,ja bi prije rekao malograđanin sa poltronskom pameti.

Name

stojan

20.09.2018 13:27

jadni cubro, prepao se konkurencije, a zove jos vecu jadu od sebe da mu sredjuje glasove

ODGOVORITE
Name

Izvorni DNS

20.09.2018 16:28

Cubro je premijer, samo to Radovicu niko nije rekao. Ceka ga sudbina Jovicica i ostalih preletaca koje smo smjestili tamo gdje im je i mjesto. U cosak.

Name

Novo Grujić

21.09.2018 11:39

Samo jako, samo broj 6

Name

Kontić Marinko

21.09.2018 12:06

Ja sam do danas vagao, ali me Braco ubijedio, mi ćemo za Radovića, pa kud puklo. Ja svejedno odoh u penziju.

Name

Kole

20.09.2018 13:29

Dodo se raspistoljio, a proziva druge uvijek je bilo i bice fukara, ali njea niko nece moci da premasi on lider, samo je dobar glavesina pod satorom...

ODGOVORITE
Name

Baba Vanga

20.09.2018 13:48

Ja koliko vidim ovi sijeku razanj a zec u sumi oni su vec proglasili pobjedu unaprijed mi ne trebamo ni izlaziti na izbore sad se zna gdje je zavrsilo 35 tona izbornog materijala sto je nestalo iz cik,a

Name

ZA Pobjedu

20.09.2018 14:02

NEMA STAJANJA DOSTA SEKTE. VLADIMIR ĐUKANOVIĆ POSLANIK U NS S SNS OTVORENO SE MJEŠA U IZBORE. JE LI OVO VUČIĆEVO OBEĆANJE. ĐUKANOVIĆU KO JE UBIO DAVIDA.ODGOVORI?SRAMOTO KO FINASIRA PROTESTE?ODGOVORI FUKARO.

Name

ODLIČNA TAKTIKA

20.09.2018 13:34

Onaj ko uključi mozak, shvatiće da je ovo pljuvanje po Radoviću odlična taktika Dodika! Radović je Milin čovjek u DNS-u, ne zato što želi, već što mora! Ko razumije shvatiće...

ODGOVORITE
Name

Đuro Č

21.09.2018 12:08

Jeste, slažem se, oni hoće da uzmu naš TrioKop, i ne daju nam građevinsku u Lazarevu, To Mile hoće oca da skine sa trona.

Name

Aco

20.09.2018 13:38

Kakav crni Cubrilo.....gura se da spasi pljacku koju je opljackao od ovog jadnog siromasnog naroda..umjesto da se povuce i da se nigdje ne pojavljuju...sram ga bilo.Hitno dokazati tolike stanove,zgradre,poslovne prostore.Nikad dosta.Sta je imao kad je usao u politiku..Je li ga gospodja Plavsic prozvala za vrijeme njenog mandata da je zbrinuo i deveto u koljenju....fujjjjjjjjjjjj

ODGOVORITE
Name

ZA

20.09.2018 13:57

KO JE UBIO DAVIDA SEKTO. ČUBRILOVIĆU FUKARO, SEPTIČKA JAMO, OTIĐI JOŠ U HAMILTON DA SRBUJEŠ.

Name

I moja

21.09.2018 20:32

I moja svekrva je iz Lijevca.Oni jedno pricaju drugo rade trece misle.Pa ti sad pogodi!!!!

Name

Igor

20.09.2018 13:52

Ovo je njihova finta . Samo jedna u nizu ! Samo budala moze da nasjedne na ovo. SNSD i DNS je isto zlo. Nije mi najjasniji Radovic zasto je pristao na ovo kad mu je dovoljno dobro u bankarstvu . Nerazdvojan je sa Elekom, ovaj je Dodikov pulen u planinama a ovamo kao kontra. Sve je uradjeno da dio nezadovoljnih politikom vlasti "zaboravi" da je DNS dio iste i odgovoran kao i SNSD. SP je pobjednik ovih izbora zato sto ce se njih pitati, bez njih nema vecine. Pinokio pokvareni naucio Dacicevu lekciju. Glas za SP, DNS ili SNSD je glas za isto zlo. Ljudi koji se ne slazu sa ovakvom politikom budu li u manjini poslije izbora pravac granica i traziti azil u EU. 200, 300 hiljada ljudi minimum pa ce se svijet zapitati sta je dozvolio u srcu Evrope.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

20.09.2018 14:38

Vukota predsjednik RS - Radović predsjednik vlade RS. Kombinacija za spasenje RS i BIH teritorjalno i ekonomski. Prvi štiti teritoriji, nema 3 entiteta , nedamo Posavinu Herceg -Bosni, drugi jača ekonomiju . Cviju i Dodika poslati u istoriju na 40godina.

ODGOVORITE
Name

Raki

20.09.2018 15:45

Na cemu si spidu, lsd u ?

Name

Maja Jo.

20.09.2018 14:48

Milane,Starcevica je uz tebe. Radmila ne smije dobiti glas.

ODGOVORITE
Name

Re Maja jo

20.09.2018 15:19

Nije tacno, ja i moja pododica glasamo za Radmilu Kocic jer je istinski clan DNS, neko ko je od prvog dana u DNS. Sta ti mislis da svojim porukama mozes obezbjediti Radovicu mandat, a da ne prodje Radmila u Skupstinu.

Name

Bogdan

20.09.2018 16:06

Majo, gotovo je, Cubro ce biti predsjednik DNS, a ti polako na biro za zaposljavanje... Neke stvari se ne mogu kupiti...

Name

Rada Kocic

21.09.2018 10:54

Jadna ja sad, moram dati Radovicu, ubice me moj Milovan, i Cubru mi nikad nije oprostio.

Name

Peđa Donjak

21.09.2018 11:05

Vidjeće oni koga su skinuli, vratiće se Peđa u igru sa brojem 6. Radmila ode za čistačicu

Name

Boris Međedović

21.09.2018 11:43

Jadan ja, Đuro mi obećao da ću biti direktor svega, rekao da ću biti jači od Radmile.

Name

prijetnje

20.09.2018 15:03

Do kad misli RadmilaKocic da prijeti clansvu DNS? Necemo br.2 Hocemo br.6

ODGOVORITE
Name

0lgica

20.09.2018 16:07

Radmila pobjedjuje na Starcevici. Majo, adio.

Name

Bogdana

20.09.2018 16:18

Ne mogu dva zenska satrapa koja ni na sta ne lice da podnesu lijepu i pametnu zenu. Jovanovicka i Kerezovicka nakon oktobra ponovo tamo gdje su i bile prije dolaska u DNS. Radmilu za ministra hoce cijeli DNS. Pozdrav iz Sipova.

Name

Milovan Kocić Ćućić

21.09.2018 10:55

Dobar je Radović.

Name

Zoka Spasojević

21.09.2018 10:56

Ja ulazim sigurno, a vas ko šiša. Niste dali pravome.

Name

Zoran Plajić

21.09.2018 11:45

Ja sam uzeo 400KM, dao mi Boran od onih 300 000,i rekao da ćutim.

Name

Milenko Vučeta

21.09.2018 11:47

Radović je legenda, Radmila je za čistačicu.

Name

Olgica Tešić

21.09.2018 11:48

Radović za premijera, Radmila za arhivu.

Name

Slobodan Zec

21.09.2018 11:50

Radmila je šljam, nju sam odavno prekrižio, samo za kuma, a vas ko šiša.

Name

Zoran Plajić

21.09.2018 12:10

A glasaću za SNSD, nećete se vi sa mnom igrati.

Name

Zoka B

21.09.2018 12:32

Damir ima moj glas, samo 3

Name

Milica J

21.09.2018 12:33

Samo za Zorana, budućeg poslanika, On i Radović zajedno u tandemu

Name

Petar

20.09.2018 15:10

Čubro, poltrončić koji se dokopao stana u Beogradu na vodi,a u realnom vrenenu ni predsjednik MZ nebih mogao biti po svom kapacitetu.

ODGOVORITE
Name

Anka Šmitran

21.09.2018 11:03

Nije tako,poltron je Goran Đurić - kum od Radmile, e šta su oni meni sve uradili, izvarali me baš, A Radmila u šaci drži Čubrilovića, i ne da ni Miloji da mu priđe, a poslije Izbora će preći na Radovića. On joj je sad baš fin

Name

Radivoje Grbić

21.09.2018 11:04

Rekavice su za Radovića, broj 6 do pobjede. Dosta su nas lagali ovi "naši"

Name

Braco P

21.09.2018 12:01

Samo jako, samo Milan Radović, da i nama penzionerima svane

Name

Kori

21.09.2018 12:11

Samo se vi glođite,ja svoje znam.

Name

Rađa

21.09.2018 12:20

Ja sam dobio 400 KM, iz nekog crnog fonda, ali sad vidim da ima para kao blata, moram tražiti više, a reko mi Boran da ne govorim za pare.

Name

Stanka V

21.09.2018 12:24

Ja sam prividno za DNS, a glasam za Špirića, samo SNSD. Ova šefica i ministar me izludiše

Name

Mira D

21.09.2018 12:34

Zoka i Milan, dva najbolja čovjeka u DNS-u

Name

Mihajlo

21.09.2018 13:44

Pozdrav iz Trebinja za sve.

Name

Slađana B

21.09.2018 13:45

Samo Radović, svi moji će za njega. Iako nas tjeraju i prijete. Broj 6

Name

Marijana

27.09.2018 12:11

Radovicu samo naprijed, buduci premijer

Name

Budimir B

27.09.2018 12:12

Sad mi je zao sto sam izasao iz DNS-a, Radmila je prošlost, ali drago mi je da se zlo vrati odakle je I došlo, Čestitam kolegi Radoviću.

Name

Prijedor, Mi Znamo

20.09.2018 15:12

Banjaluka odlučuje, dal će Banjalukom vladati ovi u opancima ili će prevladsti građanska opcija.

ODGOVORITE
Name

Igor Kljajić

21.09.2018 10:58

Dosadio je više i on i Boran, izlagali su me za posao, Damir me otjerao. A Boran samo sela hoće da asfaltira, a meni nudi lopatu. E neće moći. Samo za Radovića!

Name

Danijel K

21.09.2018 12:02

Aj kod nas u Socijalističku, jesi se i zakucao u taj DNS, ne možeš im više ni izvući para, Boran sve sebi uzeo.

Name

Željko Ristić

21.09.2018 12:13

Za koga ću ja ? Ja ću za sve, neću za dva, svega sam se nagledao, a samo mi sladoled davali da ne pričam

Name

Keka

21.09.2018 12:30

Boran i Radmila su uzeli 300 000 para od DNS-a, i sad se bahate, Radmila kupila stan, a Boran još prošle godine.

Name

Miloja

21.09.2018 13:38

Ja neću za br2, koštala me živaca i stresa. Neno moj je naivan, ali je dobar čovjek.

Name

Strško

21.09.2018 13:48

Nešto se pita i Čelinac, vidjećete 8. oktobra. Dvica će se vratiti u područnu Školu.

Name

Zaga

27.09.2018 12:13

Bravo Milane, napokon pravi čovjek na pravom mjestu. Svi smo uz tebe.

Name

Radmila

27.09.2018 12:14

Ja ako prođem, Stanka je moj šef kabineta (al' kad bi se šalili)

Name

Jelena S

27.09.2018 12:16

Rada se vraća u Čelinac, ide za čistačicu, prevarila me za posao. Samo Zoka I Damir

Name

borac

20.09.2018 15:15

A ko je i taj Radovic kad ide u koaliciju sa Dodikom izdao je i rodjenog oca pa sta da mi ocekujemo od njega.

ODGOVORITE
Name

Prica

20.09.2018 15:19

DNS godinama govori 'kad mi dodjemo na vlast'... A nikad nisu bili opozicija.

ODGOVORITE
Name

Aco

20.09.2018 16:57

Ne smatram da su oni posteni, ako nista drugo neka se malo zamjene... A narod ko narod uvijek se nada boljem... Bolje je onim koji su otisli u inostranstvo da budu građani trećeg reda i da budu poslusnici barabama koji su nas bombardovali... Žalosno ali je njima bolje nego nama među svojim....

Name

ARI

20.09.2018 15:37

Neda lopov lopova.Neznam ali činimise da ovaj mandrak Ćubrilovic u vlasti od devedesetih godina zar se nije već umorio od pljačke vlastitog naroda.Ima sina malo zbunjenog pa valjda mu treba još par stotina miliona malolije.

ODGOVORITE
Name

M

20.09.2018 16:23

Zivio Milorad Dodik jedini politicar u RS ovi su druga liga

ODGOVORITE
Name

Živio Drug Tiiito

20.09.2018 23:49

Malo troluješ...a?! Hahahah

Name

Aco

20.09.2018 16:45

Ja i ostsli srbi smo po genetskom kodu narod sa izrazenim inatom i moj komentar je: E sad baš neću glasati za Čubrilovića! Vi stari idite u park Mladena Stojanovića i igrajte šah... Sad je vrijeme za pametne i pismene ljude! Proslo je vrijeme kad pamet zaćuti, budale progovore a .... Ivo Andrić

ODGOVORITE
Name

RUZA

20.09.2018 17:58

SVICE, RS SA VUKOTOM I IVANICEM DO POBJEDE.

ODGOVORITE
Name

jaronja

20.09.2018 19:59

Zivio Jaric i zivio Radovic.

ODGOVORITE
Name

Boran B

21.09.2018 11:00

Mogu li i ja sa vama, ovaj mi ne da asfalta. Dao mi na raspolaganje 300 000 KM za Štab, a ja za koga god se uhvatim oni za Radovića rade. Primite me, molim vas.

Name

Radmila

22.09.2018 14:23

Mogu li i ja sa vama? Biću dobra.

Name

Cezar

21.09.2018 06:48

Pa šta Vi mislite, da će Govedarica za mandatara predložiti nekog iz sila osovine. Novi premijer će biti ko Vukotu uvjeri da će formirati Vladu nacionalnog preporoda i sprovesti program reformi i istinskih promjena.

ODGOVORITE
Name

Radivoje Grbic

21.09.2018 18:25

Ja navijam za Cubru, a ovi sto se lazno potpisuju, to su bas idioti.

ODGOVORITE
Name

Tomislav A

22.09.2018 14:20

Manjača je za Radovića, budućnost DNS-a. Ti glasaj za SDS

Name

Radivoje Grbic

21.09.2018 18:47

Vi koji se lazno potpisujete, niste ništa bolji od onih indijanaca na ostalim portalima, koji odmah blokiraju ako im napises nešto sto im ne odgovara! Ja pravi Radivoje Grbic kazem vama da ste obicne psihopate i sluzite se obicnim spletkama koje su u najmanju ruku jadne! Sto se tiče Rekavica, one su uvijek uz Cubru i Borana, toliko!

ODGOVORITE
Name

Željka Blagojević

27.09.2018 12:17

Grbiću, a gdje je meni podrška?

Name

Cuj

21.09.2018 20:16

A on direktor njegove banke a on kao ne voli ga.Koja fora!!!!

ODGOVORITE
Name

Dejan

21.09.2018 20:44

Bravo Radoviću, zarovio si u osinjak.Puna podrška DNS-u zbog tebe.

ODGOVORITE
Name

Sanja

27.09.2018 12:19

Radović će biti iznenađenje ovih Izbora, mogao bi imati vise od Špirića

Name

DnS

21.09.2018 20:58

Vec se zna ta priča da su Zoran debeli i Čubrilo i Spomin Kikić iz Voda ako prodje za poslanika spremni preći u SNSD da podele DNS tj da SNSD ne bi dao premijera DNSu ako ima malo zatreba.Zato svi za Vukotu i da pomenuta trojka četvorka ne prodje za poslanike.

ODGOVORITE
Name

Željo

22.09.2018 14:21

Samo za Dianu Radić, ona je budući poslanik. Lauš za Dianu

Name

Vuksan

22.09.2018 14:22

Za 1 i 6, ja nikad ne griješim. Samo ne za dvicu, prevarila me.

Name

Rex

22.09.2018 21:48

Tu pricu su pustili ovi iz SNSD ne brinite dns-ovci, sve je stabilno.

Name

Ivan

27.09.2018 12:20

Ovaj Radović I da se kandidovao kao nezavisni poslanik bi imao vise glasova od DNS-a u BL

Name

Marko

22.09.2018 04:40

Ja budele,meni vise stvarno nije jasno kakav moras imati mentalni sklop da bi izasao na izbore,a onda zaokruzio nekog iz redova ovog meďeda ! A Nedeljko nakrao para i para i malo mu opet,crko dabogda !

ODGOVORITE
Name

Joco

22.09.2018 14:11

Milorade LOPOVE

ODGOVORITE
Name

etc..

23.09.2018 05:58

Milorade bekrijo....

Name

Goran

22.09.2018 22:30

Gdje mi zivimo i koja stoka vodi ovaj napaceni narod? Vadimo vize i bjezimo sto prije,to ce biti bolje.

ODGOVORITE