Gradovi koji su idealni za vaš horoskopski znak

Blizanci obožavaju gradove koji nikada ne spavaju, Lava privlače mesta gde ima sportskih takmičenja ili festivala piva, Škorpije vole da otkrivaju egzotične destinacije. . . Pogledajte koji svetski gradovi odgovaraju energiji vašeg horoskopskog znaka.

Putovanja 20.09.2018 | 14:08
Gradovi koji su idealni za vaš horoskopski znak
Ovan

Vaš nemirni duh vuče vas ka gradovima sa bogatim noćnim životom, kao što je Buenos Ajres. Ali, prijaju vam i gradovi u kojima se održavaju velike sportske manifestacije, fudbalske utakmice, auto trke, teniski turniri, Pariz, London, Njujork, Melburn.

Bik

Iako ste veliki ste ljubitelj prirode i sela, privlači vas i orijent - Istanbul, Kairo, Aleksandrija. Zbog dobre hrane i dobrog provoda, oduševljavaju vas i Barselona i Los Anđeles.

Blizanci

Obožavate gradove koji nikada ne spavaju, Njujork, Kopenhagen, Milano, Stokholm, ali i primorska mesta u kojima nikada ne može da vam bude dosadno, Herceg Novi, Nica, Kan, venecijanski Lido.

Rak

Predstavnici vašeg znaka uživaju da borave pored neke vode, u blizini jezera, mora ili reka. Zato su pravi izbor za vas Cirih i Ženeva, ali i kosmpolitski Sidnej.

Lav

Privlače vas gradovi domaćini velikih sportskih takmičenja, ali i festivala piva. Kao ljubiteljima raskoši i glamura odgovaraju vam mesta dobrog provoda Monte Karlo, Pariz, Nica, Barselona, Njujork i Las Vegas.

Devica

Dobro se osećate u Krakovu, drevnoj Atini, raskošnom Parizu i prelepoj Budimpešti, gde u nekom restoranu u centru grada listate štampu, pijete kafu i uživate u poslasticama.

Vaga

Najviše vam odgovaraju gradovi na moru u kojima se održavaju velike umetničke manifestacije, muzički i filmski festivali, modne revije, izložbe - Rim, Venecija, Milano, Nica, Kan, kao i Peking.

Škorpija

Uvek ste spremni da upoznate neku novu kulturu ili egzotičnu destinaciju. Odgovaraju vam španski i italijanski gradovi, naročito Sicilija, a privlače vas i Čikago, Njujork i Rio de Žaneiro.

Strelac

Nijedno mesto vam ne odgovara u potpunosti, jer volite promene. Odgovara vam spoj modernog i tradicionalnog, grad raskošne arhitekture koji vrvi od kulturnih i sportskih događaja, Madrid, Rim, Barselona, Palma de Majorka.

Jarac

Ljubitelj ste istorije i poštovalac tradicije, pa vam osim vašeg rodnog mesta odgovaraju i London, Edinburg, Kardif, gradovi u kojima možete da uživate u razgledanju srednjovekovnih zamkova.

Vodolija

Vašem senzibilitetu prijaju moderni gradovi u kojima se živi brzo, Amsterdam, Hongkong, Njujork, Pariz, Berlin, Sankt Peterburg.

Ribe

Prija vam blizina vode, najviše one velike, okeanske. Volite manje gradove, bez mnogo gužve, poput Valete na Malti, gradića na Sardiniji, Maldivima, Azurnoj obali, Kubi ali i velike poput Sidneja.

B 92
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

šta je sa domaćim gradovima

21.09.2018 06:36

Prošle godine Beograd je posetilo milion turista, sa dva miliona ostvarenih noćenja. Od tog broja čak 30.000 gostiju bilo je iz Rusije, sa 82 hiljade noćenja. Ovi statistički podaci govore da su gosti iz Rusije na listi deset najčešćih putnika u Beogradu, rekli su iz Turističke organizacije Beograda. https://www.mojstan.org/blog/213-beograd-kao-top-turisticka-destinacija

ODGOVORITE
Name

aco

21.09.2018 07:47

Tačno lav sam,i idem u subotu u Minken na Oktoberfest,festival moga omiljenog pića.

ODGOVORITE
Name

Aco dva

21.09.2018 10:54

I ja sam Lav, ali nikada ne pijem pivo a od pomenutih gradova planiram jedino posjetiti Barselonu. Više me privlače gradovi poput Abrila, Tira, Jerusalema, Bankoka, Bogote, Santiago de Čilea i slični gradova koji nemaju mnogo dodira sa zapadnom civilizacijo.

Name

Skeptik

21.09.2018 11:17

Banja Luka? Hm, svi horoskpski znaci iz Glamoča lete u Banja Luku, odgovara im...

ODGOVORITE