LŠ: Bod kao kuća!

Slobodan Marović zadovoljan ishodom meča Crvena zvezda - Napoli.

Fudbal 19.09.2018 | 10:45
LŠ: Bod kao kuća!
Večeras su utakmici Crvena zvezda - Napoli prisustvovali bivši igrači koji su osvojili Kup šampiona 1991. godine, a među njima je bio i Slobodan Marović.

On je posle utakmice prokomentarisao događanja na terenu Marakane i istakao da je ovaj bod za Zvezdu kao kuća veliki.

"U svakom slučaju je bod kao kuća večeras. Dobro, prva je utakmica u Ligi šampiona. Borili su se momci, ne može im se ništa reći. Možda je trebalo malo hrabrosti da uradimo nešto više. Napoli je dobra ekipa. Pokazao je da nisu baš u vrhu evropskog fudbala, ali šta je tu je. Prva utakmica je, bod je, nije loše", rekao je Slobodan Marović.

Kakve utakmice treba osećati ubuduće?

"Nadam se da će biti bolje. Igrali smo dosta u defanzivi. Odbrana je podnela najveći teret. Izdržali su do kraja. Napoli nije imao neke šasne mora se to priznati. Sve u svemu moramo biti zadovoljni".

Da li bi Zvezda mogla malo da se opusti, da ne igra ovoliko u grču?

"Naravno. Mora malo da se pokaže hrabrost u ovakvim utakmicama. Bez hrabrosti teško može da se uradi nešto više, da pobedimo nekoga. Zaista smo igrali protiv jake ekipe. Ne možemo biti nerealni. Dobro smo parirali, igrači su bili dosta umorni, Napoli je imao posed. Treba odati prizanje našim igračima. Dali su sve od sebe, čestitke, idemo dalje".

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar