Šta Tramp ima u obliku pečurke!?

Stormy Daniels je u knjizi Potpuno razotkrivanje do najsitnijih detalja opisala seks s Donaldom Trampom.

Svijet 18.09.2018 | 19:38
Šta Tramp ima u obliku pečurke!?
Porno-glumica Stormy Daniels, koja je najpoznatija po aferi sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom, u knjizi Potpuno razotkrivanje detaljno je opisala njihov odnos. U knjizi, čije je dijelove objavio britanski Guardian, Stormy je stavila naglasak na razdoblje kada je Tramp počeo pobjeđivati na republikanskim izborima i kada je postalo jasno da će postati kandidat za predsjednika. To joj je, kaže, bilo nevjerojatno.  

"To se nikad neće dogoditi’, govorila sam. ‘On čak ni ne želi biti predsjednik'”, prisjetila se Daniels razdoblja s kraja 2015. godine i početka 2016. 

No, kako je Tramp pobjeđivao, Daniels je počela osjećati da bi mogla biti u opasnosti. Godinu ranije su joj čak i zaprijetili da ne smije govoriti o seksu koji je imala s Trampom 2006. godine. Stoga je potpisala tajni ugovor s Trampovim advokatom Michaelom Cohenom. Ona se obavezala na šutnju, a zauzvrat je dobila 130.000 dolara.



Nakon jednokratnog seksa na jezeru Tahoe, Tramp je sljedeće godine često zvao Stormy. Obećao joj je da će je staviti u svoj reality show Pripravnik, otkriva Daniels u knjizi. Tramp joj je, kaže, čak poredložio da varaju s bodovanjem kako bi ostala što dalje u showu.

Najlošiji seks koji je imala 

Stormy je u knjizi opisala i sam seksualan čin između nje i predsjednika.

“To je vjerovatno bio najlošiji seks koji sam imala u životu, iako Tramp ne misli tako”, piše Stormy. Opisala je i predsjednikov penis: “Manji je od prosjeka, ali nije zastrašujuće mali. On zna da ima neobičan penis koji sliči pečurki.Legla sam, pomislila ‘sad ću se seksati s čovjekom koji ima stidne dlake poput Jetija i penis u obliku onih pečurki iz Super Marija'” 

Kada bi kasnije vidjela Trampa na televiziji, pomislila bi: “Fuj, seksala sam se s tim”, kaže Stormy.
 
Tramp priznao da je platio Stormy Tramp je u maju ove godine službeno priznao da je dao novac svom advokatu koji je njime platio Stormy da šuti o njihovoj aferi. Tramp je dotad negirao da je znao za novac koji je Stormy primila.

(SB) 

Međutim, ured za etiku vlade ustanovio je da je Trump isplatu prijavio u svojim ranijim finansijskim izvještajima. Dokumenti pokazuju da je advokatu Cohenu dao između 100.000 i 250.000 dolara za troškove u 2016. 
 
  

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Devijant

18.09.2018 18:11

Sirotica...

ODGOVORITE
Name

Blam

18.09.2018 18:17

Boze ovo dvoje su isti . Sad je kao ona bolja od njega pa kao "sexala se sa orvim tipom fuj". E a sta on da kze . "Ulazili u nju ko u voz"

ODGOVORITE
Name

RedBull

18.09.2018 19:39

Meni lici na vilerov goblen. Treba da joj je cast s kime se sexala .Vidi se da nije imala boljeg kad joj velicina nesto znaci .Vazna je tehnika a ne velicina. Kod nje izgleda vazniji kvantitet nego kvalitet. Jadnica napuhala sise i malo utegla lice nasminkala se i misli da je neka ljepotica. Bas me zanima kakva je bez sminke.

Name

Ne Seri

18.09.2018 19:41

Bolja je ocekivala je bolju robu u trgovini, na osnovu njene price ja zakljucih da je on dobar setac, a da mu usjenci hoda neki jebac

Name

Sex Olog

18.09.2018 18:42

Ova izgleda kao nase satorske pjevacice,ne vjerujem,moze Tramp bolje.

ODGOVORITE
Name

Sta

19.09.2018 09:31

hoće ova plastična ? Htjela je sex ,kad je Tramp zabijo pecučurku onda je bilo dobro... htjele bi i ove naše plastične sa Tranpom ali šipak ,eto iđ Drba pa neka im zabiju krastavac.

Name

Dodi

18.09.2018 20:38

Zajaukao bih za njom

ODGOVORITE
Name

cetiri musketira

18.09.2018 23:17

Neko joj je platio vise da proprica,Trump je bas stipsa;).Boje se Trumpa da ne postavi nekog iz svoje porodice posle njega da vlada. A jos se vise bore da imaju svoje sudije u Ustavnom sudu da kontrolisu zakone i donose zakone koje njima odgovaraju i zato svaki sudija Trumpov im ne odgovara, jer su vecina sudija rimokatolici.

ODGOVORITE