Mihajlović savjetovao Zvezdu pred Napoli!

Krstičić: Ne želimo da stanemo ovde.  Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić kaže da su on i saigrači motivisani i da ne žele da stanu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Fudbal 17.09.2018 | 20:15
Mihajlović savjetovao Zvezdu pred Napoli!
Zvezda se u utorak od 21.00 sastaje sa timom iz Napulja u prvom kolu Lige šampiona.

Krstičić je osam godina proveo u Seriji A, igrajući za Sampdoriju i Bolonju.

"Jedan sam od retkih koji je igrao protiv Napolija i znam kakva je ekipa. Biće teško, ali ćemo se pripremiti i uči u utakmicu kao protiv svake ekipe. Daćemo maksimum da ostvarimo povoljan rezultat. Sanjamo i maštamo da možemo da nastavimo u Evropi, ne želimo da stanemo ovde. Danas ćemo na treningu pripremiti još neke stvari, u svaku utakmicu smo do sada ulazili taktički perfektno i verujem da će tako biti i sada", rekao je Krstičić.

Da li za Zvezdu postoji pritisak navijača, koji će napuniti "Marakanu" do samog kraja, a i više, ili je to dodatni motiv?

"To je za nas motiv što smo probudili veliku emociju, motiv je da se borimo i ostvarimo bolje rezultate. Bila je pomama oko karata, ali u svlačionici smo pričali da nam to neće smetati, samo da se više borimo na terenu", kaže Krstičić.

Vezista Zvezde veruje da će crveno-belima vezista Napolija Marek Hamšik biti najveći problem.

"Ako ima nešto ne mogu da otkrivam, to ćemo mi analizirati. Hamšik je meni bio najteži, ima mnogo kretanja i igra brzo, tako da je sa njim bilo najteže".

Trener crveno-belih Vladan Milojević nije hteo da otkriva detalje saradnje sa Sinišom Mihajlovićem, ali mu se zahvalio na pomoći.

"Čuo sam se sa njim, razmenili smo par podataka. Ne bih ulazio u detalje, ali javno bih se zahvalio na gospodinu Mihajloviću na svim savetima koje mi je uputio", rekao jeMilojević.

"Kad se sve završi može da se priča bilo šta. U trenutku kad sam došao ovde i svi smo verovali, ja sam neko ko je verovao da možemo da napravimo dosta dobrih stvari. Sad da li je to trebalo da bude LŠ.. Imamo dosta igrača sa mnogo ponuda i oni su pokazali ljubav, svi smo ostali da igramo Ligu šampiona. Mi smo mala zemlja ekonomski, a znate koliki udeo novac igra u evropskom fudbalu. Imali smo volju i želju, zbog toga smo trenirali i borili se, sad preostaje da snove koje smo ostvarili živimo kao stvarnost. Ne može neko to da komentariše, samo možemo da pravimo dobre stvari, a ovo je jedan dobra stvar koja nam se desila", izjavio je Milojević.

Vladan nije hteo da otkriva nijedan detalj oko startnih 11 za utakmicu u utorak od 21.00.

"Siguran sam u sebe, znam sa stručnim štabom kako ćemo se suprotstaviti Napoliju", jasan je Milojević.

Milojević je rekao da tim koji je igrao protiv Radnika, uz Bena u sastavu, (6:0 za CZ) "samo deluje" kao da je dobitna kombinacija.

On kaže da pritisak postoji, ali ne samo sutra već svakog dana, a i da ga je on potpuno potisnuo.

Što se tiče pritiska, ne bih rekao svakog vikenda, ali ima ga svakog dana u ovom poslu. Potisnuo sam pritisak bilo kakav, razmišljam na drugačiji način. U ovom trenutku razmišljam o ekipi i igračima, da odradimo na najbolji način. A pritisak je sastavni deo posla i konstantno možemo da pričamo o njemu. Ja ga nemam, totalno sam ga potisnuo. Hteli smo da dođemo ovde, došli smo. Srećni smo i ponosan sam lično. Doveli smo ovakve veličine i ekipe u Srbiju i verujem da ćemo prezentovati divnu zemlju i grad kao što su Srbija i Beograd i da se igrači pokažu u najboljem svetlu".

Trener je za kraj jasno rekao šta očekuje od svojih igrača.

"Šta god da bude bilo, ja podnosim pritisak, na mojim igračima je samo da daju sve od sebe i ništa više", zaključio je Milojević.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar