LŠ - Milojević: Ne plašimo se nikoga!

Biće spektakl u ritmu Zvezde! Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da se njegov tim ne plaši nikoga u Ligi šampiona, iako ima ulogu autsajdera.

Fudbal 17.09.2018 | 19:45
LŠ - Milojević: Ne plašimo se nikoga!
Zvezda je u grupnoj fazi Lige šampiona uz još Pari Sen Žermen, Liverpul i Napoli.

Konferencija za medije održana je dan pred utakmice Lige šampiona, u kojoj Zvezda nije učestvovala skoro tri decenije.

"Došli smo do ovog trenutka mislim da svi jedva čekamo utakmicu. Kako sad najaviti i šta znači za nas... Mislim da znači za klub, Zvezda je veliki klub i mislim da je ova generacija napravila veliki uspeh i ono što smo intimno hteli u svlačionici to je bilo da probamo da je vratimo na puteve stare slave i onde gde zaslužuje veličinom i istorijom da bude. Uradićemo sve što je do nas da ne stanemo na ovome", rekao je Milojević.

Crvena zvezda u utorak igra protiv Napolija koji vodi veoma iskusni Italijan Karlo Ančeloti.

"Citiraću Karla kad su ga pitali šta misli o CZ, i kad je rekao da je Zvezda jedan fascinantan autsajder. U regionu smo možda i jedini koji igramo i nije lako ući u krem evropskog fudbala. Teška utakmica nema šta da se priča, motivisani smo, želimo da igramo s takvim veličinama, imam poverenje u momke i igrače, biće sutra u ritmu Crvene zvezde i Srbije i da će biti spektakl".

Trener fudbalera Zvezde kaže da se on i njegovi fudbaleri ne plaše nikoga, i ne želi da kroz Ligu šampiona prođe samo kao "puki učesnik".

"Uz veliki respekt prema Napoliju, ne plašimo se nikoga, daćemo sve od sebe da se borimo uz podršku naših navijača. Uz samo činjenicu da smo ovde ne bismo da budemo puki učesnici verujem da će biti dobra utakmica",dodao je Milojević.

Raspored 1. kola Lige šampiona, utorak:

A grupa:

Briž - Borusija Dortmund
Monako - Atletiko Madrid

B grupa:

Barselona - PSV
Inter - Totenhem

C grupa:

Crvena zvezda - Napoli
Liverpul - PSŽ

D grupa:

Galatasaraj - Lokomotiva Moskva
Šalke - Porto.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar