Klop sija od sreće: Briljantni smo!

Optimizam u Liverpulu kulja posle pobede nad Totenhemom.

Fudbal 17.09.2018 | 16:15
Klop sija od sreće: Briljantni smo!
Najbolji start sezone za Liverpul u poslednjih 28 godina je raspalio maštu njegovih navijača. Na početku sezone, Redsi deluju kao ozbiljan kandidat za titulu.

Pobeda nad Totenhemom uz dobru igru je dodatno raspalila euforiju među Liverpulovim navijačima… A optimizam širi i Jirgen Klop.

“Rezultat je važan ali mi je igra još važnija. Prikazali smo zaista sjajno izdanje. Mogli smo da postignemo još koji gol, kontrolisali smo utakmicu… Sigurno nam je ovo bilo najbolja partija od početka sezone. Briljantnih 85 minuta. Totenhem je tim koji ima kvalitet da uzvrati preko kontri. Pokušali su, ali nisu ništa uradili. Jako sam ponosan na igru. Momci su igrali naš fudbal”, rekao je Klop posle pobede na Vembliju.

Već posle pet kola se priča o tituli na Enfildu…

“Ova pobeda ništa ne menja za nas. Svesni smo toga. Ovo je bila dobra utakmica za nas, ali imali smo i nekih problema. I imaćemo ih tokom sezone. Na nama je kako da se suočimo sa njima. Nisam čovek koji priželjkuje probleme, ali samo dovoljno iskusan da znam da će ih biti. Niko ne može da ima perfektnu sezonu. Čak ni Siti je ni imao. Fantastično je što smo dobili pet utakmica, ova danas je bila naša najbolja, ali još je rano… Međutim, volim način na koji se razvijamo”.

Kojim delom igre ste naviše impresionirani?

“Svakim! Totenhem je tako dobra, tako motivisana i tako opasna ekipa sa pas igrom između linija, da morate biti fantastični, hrabri i odlučni ako želite da ih zaustavite. Mi smo u tome uspeli. Srećan sam zbog načina na koji smo kontrolisali loptu”, rekao je Klop.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar