ITA: Sampa "pregazila" FroziNONE!

Bez pobjede i postignutog gola je ekipa Frozinonea poslije četiri kola u novoj sezoni Serije A. Sampdorija lako i efektno stigla do "petarde“.

Fudbal 16.09.2018 | 19:15
ITA: Sampa "pregazila" FroziNONE!
Da su znali navijači Frozinonea šta ih očekuje u drugom pojavljivanju u elitnom rangu teško da bi se tome toliko radovali, pa i borili tokom plej-ofa Serije B, kada su ubacivanjem lopti u teren u revanšu ometali igrače Palerma.

Frozinone je nekako sačuvao 2:0 (prvi meč 1:2) u tom meču izborio plasman u Seriju A, ali novu sezonu nije počeo na najbolji način.

Poslije tri odigrana kola u Seriji A Frozinone je imao remi i dva poraza uz gol razliku 0:5, a nakon meča protiv Sampdorije ona iznosi 0:10!

Bez gola i u Kupu Italije

Osim tri poraza u Seriji A ekipa Frozinonea upisala je i poraz u prvom kolu Kupa italije, takođe bez postignutog gola. Eliminisani su od Sudtirola rezultatom 1:0.

Fudbaleri Sampdorije, puni samopouzdanja poslije pobjede 3:0 nad Napolijem u prošlom kolu, u subotu uveče su još ubjedljivije, rezultatom 5:0 savladali Frozinone.

Gosti iz Đenove načeli su mrežu Sportiela pogotkom Kvaljarele u desetom minutu, a onda sačekali da prođe udar domaćina, da bi završili posao.

Štoper Brigenti je u 21. minutu pogodio prečku i bila je to najbolja prilika za domaće, a onda se u nastavku raspucala Sampdorija.

Poslije samo dva minuta igre u drugom poluvremenu Kaprari je povisio na 2:0 lijepim volejom poslije još ljepše akcije u kojoj su igrači u tamnoplavim dresovima razmijenili 15 pasova.

U 54. minutu Defrel je zatresao mrežu za 3:0, a onda u razmaku od samo tri minuta, od 83. do 86. Sampdorija je potpuno demontirala Frozinone.

Prvo je Kovnacki pogodio iz opravdano dosuđenog penala, a potom Defrel svojim drugim golom na utakmici završio još jednu odličnu timsku akciju.

Francuski napadač sa četiri gola se izdvojio na vrhu liste strijelaca, ali i potpuno pokvario veče domaćoj publici koja je po prvi put gledala svoje ljubimce.  

Frozinone je zbog navedenog incidenta u plej-ofu prvi meč kao domaćin protiv Bolonje odigrao u Torinu, da bi se u subotu na najgori mogući način vratio na stadion Benito Stirpe.

Da stvar bude gora, već u sljedećem kolu ugostiće šampiona Italije, ekipu Juventusa.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar