Sari pozvao Terija da mu bude pomoćnik u Čelsiju!

Samo nije siguran da li će bivši kapiten Plavaca to prihvatiti.

Fudbal 18.09.2018 | 09:15
Sari pozvao Terija da mu bude pomoćnik u Čelsiju!
Mauricio Sari je potvrdio da je pozvao Džona Terija da mu se pridruži u stručnom štabu Čelsija. Ali, nije siguran da či će ovaj prihvatiti ponudu jer želi da igra još jednu sezonu.

Legendarni kapiten tima sa Stamford bridža je igrao za Aston Vilu, a ove nedelje nije prešao u Spartak iz Moskve. 

Sari insistira da je povratak Terija u Čelsi na mesto asistenta otvorena mogućnost, samo je pitanje da liTeri to želi baš u ovom momentu.

"Poslednji put kada sam razgovarao sa njim rekao mi je da želi da igra još jednu sezonu. Ali sada ne znam kakva je situacija. Razgovarali smo pre možda nedelju dana. Čelsi je njegov dom, naravno. Otvoren sam za tu ideju, naravno. Morao bih ponovo da razgovaram sa njim o tome", rekao je Sari.

Novinari su i dalje pitali o povratku Terija na Stamford Bridža.

"Sve zavisi od njega. Ako želi da igra još jednu sezonu, mislim da je u pravu da proba. Ali, ako želi da nam pomogne, veoma sam srećan zbog toga. Ovo je njegova kuća. Tako da bi bilo važno za sve da on bude ovde. Samo njegovo prisustvo".

Sari kaže da Plavci ne spadaju u prvi red favorita za osvajanje Premijer lige.

"U ovom momentu mogu da kažem da su Mančester Siti i Liverpul prvi favoriti. Nama je potreban još jedan korak da budemo na tom nivou. Čini mi se da je ove sezone prerano za Čelsi, nadam se da grešim. Moramo da napredujemo, možemo da napredujemo", rekao je Sari.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar