Rakitić: Modrić zaslužuje nagradu za najboljeg na svijetu!

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić rekao je da njegov saigrač iz reprezentacije Luka Modrić zaslužuje da dobije nagradu za najboljeg igrača na svetu.

Fudbal 18.09.2018 | 10:00
Rakitić: Modrić zaslužuje nagradu za najboljeg na svijetu!
"Ako postoji neka individualna nagrada koju ne može da osvoji Leo Mesi, kao što je slučaj ove sezone, onda ona treba pripasti Luki Modriću. Ne bih bio iznenađen kada bi osvojio ovu nagradu uz veliku bodovnu prednost u odnosu na svoje konkurente, ovo je bila njegova godina i jako sam srećan zbog njega", rekao je Rakitić, prenela je Hina.

Svetska fudbalska organizacija (Fifa) nagradu najboljeg fudbalera u protekloj sezoni dodeliće 24. septembra u Londonu, a pored Modrića, u konkurenciji su i fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo i igrač Liverpula Mohamed Salah.

Modrić i Rakitić su u utorak učestvovali u porazu Hrvatske od 0:6 u meču protiv Španije u Ligi nacija, a dan kasnije su se vratili u svoje klubove.

Rakitić se stavio na raspolaganje treneru Ernestu Valverdeu koji ga je bio hvalio kada se nagadjalo o mogućem prelasku hrvatskog igrača u Pari Sen Žermen.

"Zaista sam zahvalan treneru na rečima koje mi je uputio tada, a takođe i na razgovoru koji smo održali. Njegov odnos prema meni je izuzetno dobar, zahvalan sam mu na svemu. Što se mene, pak, tiče ja uvek nastojim da dam sve od sebe".

Rakitić igra u Barseloni od 2014. godine.

"Uvek želim da budem na terenu, želim da igram i ne propuštam nijedan trening. Spreman sam da pomognem saigračima u svakom trenutku", kazao je Rakitić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar