Povrijeđeni zbrinuti u dvije bolnice

Učenici Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža", koji su lakše povrijeđeni u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći u okolini Breše u Italiji, smješteni su u dvije bolnice, potvrdila je Srni direktor Srednjoškolskog centra Branka Kovačević.

Svijet 14.09.2018 | 13:29
Povrijeđeni zbrinuti u dvije bolnice
"Djeca su dobro. Uglavnom je riječ o ogrebotinama i smješteni su u dvije bolnice", rekla je Kovačevićeva.

Iz Generalnog konzulata BiH u Milanu je rečeno da su 22 učenika lakše povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u okolini Breše kada se autobus sa učenicima iz Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" sudario sa šleperom.

"Prilikom udesa poginuo je suvozač autobusa koji je vozio državljane BiH", rekao je radnik u Generalnom konzulatu BiH u Milanu Boriša Buha.

Izvor: Srna

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BOBA

14.09.2018 15:46

VOZAČI SU HRONIČNO UMORNI SPAVAJU ZA VOLANOM OD UMORA. VOZE ZA PRIVATNIKE KOJI NE MAJU MILOSTI. TJERAJU IH DA VOZE I KAD ZAVRŠE POSAO DUPLE TURE GAZDI DOBRO A OSTALI OVAKO ZAVRŠAVAJU. NEMA KONTROLE. TAKO JE TO KOD NAS.ALI ONI ĆE REĆI TAKO JE SVAGDJE.

ODGOVORITE
Name

Semberac

14.09.2018 16:12

Ne znam sta je u pitanju ovde bilo ali vidim po auto putevima kako voze kamione i buseve to je katavotrofa. Oni nisu ni v od vozaca. Telefone gledaju, pricaju sa putnicima ,izlijecu da preticu ne gledajuci kolko ko vozi iza njih itd. Sad svako vozac,a kaki su prije vozaci bili u Titinoj drzavi. Saucesce porodici.

Name

zizi

15.09.2018 15:41

Dolazeli Italijanski ucenici kod nas na ekskurziju? Sto moraju djeca da idu izvan nase zemlje.Plate li profesori ekskurziju ili idu bagatela.

ODGOVORITE