Bebu od 7 dana bacili u žbunje

Pronalazak tijela bebe, dječaka rođenog prije sedam dana, u žbunju i kamenjaru na lokalitetu Kobilovača, uz cestu Mostar - Čitluk, u mjestu Miljkovići, juče je šokirao stanovnike grada na Neretvi.

Bosna i Hercegovina 13.09.2018 | 11:58
Bebu od 7 dana bacili u žbunje
Tijelo su, kako je to kasnije i potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, pronašli pripadnici Policijske uprave Mostar koji su postupili na osnovu informacije iz Policijske uprave Grude.

Na licu mjesta je obavljen uviđaj te su izuzeti tragovi koji će biti poslani na vještačenje, a naređene su sve druge neophodne mjere i radnje kako bi bile rasvijetljene okolnosti ovog stravičnog događaja.

Kako Avaz nezvanično saznaje, juče je uhapšen M. Š. (56) iz Gruda, čija se supruga M. Š. 1. septembra porodila u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar.

Zdravstvenu ustanovu je napustila 5. septembra u pratnji svog supruga, a iz kojeg razloga su tek rođenu bebu odlučili baciti u žbunje pored puta juče nije bilo poznato.

Avaz nezvanično saznaje da ovaj par ima troje djece.  Takođe, prema nezvaničnim informacijama, slučaj je policiji u Grudama prijavio otac porodilje.

Izvor: Avaz

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Stoka!

13.09.2018 10:35

Pa zbog čega ga nisu dali na usvajanje, ako ga nisu željeli!? Koji kreteni, majko mila!

ODGOVORITE
Name

Na

13.09.2018 14:37

vjesala ,monstrume.

Name

...

13.09.2018 11:02

Prokletnici, kako, kako, kako su mogli... Ne mogu da pojmim, da razumijem to stanje uma.

ODGOVORITE
Name

Tako.

13.09.2018 19:32

Boze dragi,to moze uciniti samo bolesna osoba,Koliko bi ljudi dalo sve ns svijetu koji imaju probleme oko dobijanja,a ovi bacuje dijete,i ja i moja supruga smo se borili protiv steriliteta 8 godina,hvala bogu sada imamo sina od 4 godine.Ovaj par je bezdusan,nemam rijeci.

ODGOVORITE