Riječ koja ga najbolje opisuje - imbecil!

Pri brzini od 220 km/h italijanski vozač Romano Fenati namerno ugrozi život kolege. Pokušao je da mu ukoči motor.

Ostali sportovi 11.09.2018 | 13:30
Riječ koja ga najbolje opisuje - imbecil!
Karijeru motocikliste Romana Fenatija, koji ima tek 22 godine, uveliko prate skandali. Ovaj put je Italijan prešao sve granice i direktno na stazi ugrozio život svog rivala. NAMERNO!

Dok je bio deo "moto cirkusa" u Moto 3 seriji udario je nogom u prolazu Niklasa Ajoa, tada najvećeg rivala. Istom protivniku je uoči treninga 2015. ugasio motor.

Sada je u svojim morbidnim idejama otišao dva koraka dalje.

Naime, on je u subotu na Moto GP2 trci u San Marinu uradio nešto što niko pre njega nije, a verovatno i neće nikada. Pri brzini od 220 km/h, dok je prolazio pored Stefana Mancija, dohvatio je kočnicu na motoru zemljaka i malo prikočio.

Manci je, na sreću, reagovao munjevito, malo se zaneo, ali je ostao na motoru i nepovređen nastavio trku. Ugroženi vozač je posle trke izjavio: "Došlo je do malog kontakta nekoliko krugova ranije, ali ništa posebno. Sigurno nije opravdanje za ovakvu reakciju", rekao je Manci.

Fenati je zbog ovog idiotskog postupka suspendovan dve trke od strane svoje ekipe Marineli Rivakold Snajpers, dok se kazna vodećih organa šampionata tek očekuje.

Svi se nadaju da ona neće biti blaga.

"Ovo je najtužnija stvar koju sam ikad video na stazi. Istinski sportista to nikad ne bi napravio. Da se pitam, tak momak se više nikad ne bi trkao", rekao je šef ekipe MV Augusta Đovani Kastiljoni.

Zanimljivo, upravo je on želeo da angažuje Fenatija. Od toga nema ništa...



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar