Obrva i Rič Pol?!

Lejkersi mogu da počnu da prodaju njegove dresove. . . ! Nova bomba na NBA pijaci. . .

Košarka 14.09.2018 | 10:30
Obrva i Rič Pol?!
Nakon što je pre nekoliko dana objavljeno kako Los Anđeles Lejkersi posle dovođenja Lebrona Džejmsa za sledeće leto ciljaju Kleja Tompsona, čime bi nastavili sa stvaranjem drim tima, Amerikom se zakotrljala nova bomba koja čeka na aktivaciju. Pomalo neočekivano, zvezda Nju Orleans Pelikansa Entoni Dejvis, raskinuo je saradnju s dugogodišnjim agentom Tedom Fučerom kako bi po svemu sudeći potpisao za Kluč grupu čiji je vlasnik Rič Pol, menadžer mnogih NBA zvezda, između ostalih i zastupnik Lebrona Džejmsa, čiji je veliki prijatelj.  

I odmah je krenulo. Prvi je priču 'razradio' Bil Simons, NBA analitičar koji je napisao da ukoliko Dejvis zaista potpiše za Pola, Lejkersi mogu slobodno da puste u prodaju njegove dresove. Jasno je, dakle, što to znači.

Simons jasno stavlja do znanja kako bi Rič Pol odmah usmerio Dejvisa prema Holivudu i tako ga upario sa Lebronom. Ovako nešto, međutim, moglo bi da se realizuje tek za dve godine, kada bi Obrva, ako to želi, mogao da postane slobodan igrač i izađe na tržište. On ima ugovor do 2021. godine, no poslednja mu je sezona "igračeva opcija" koju može da odbije.

Naravno, daleko je još 2020, ali niko ne stavlja pod upitnik da bi s novim agentom Dejvisu bio otvoren put ka Lejkersima. Jedan od najboljih centara lige trenutno igra pod petogodišnjim ugovorom vrednim 127.000.000 dolara, ali uzimajući u obzi kakve partije je pružao poslednjih sezona, i pod uslovom da ga povrede zaobiđu, mogao bi da računa i na veći. Jer nema ekipe koja ga ne bi rado videla u svojim redovima, a sam igrač nekoliko puta je izjavio da su mu važne samo pobede i titule. Pa onda, gde bi imao bolje uslove za tako nešto nego kraj Lebrona? 

Kako je Dejvisu tek 25 godina, te kako tek treba da uđe u "prajm tajm" karijere i Lejkersi sigurno vide svoju računicu. Uostalom, njihova želja je neskrivena. Oni u naredne dve godine žele da naprave tim koji bi mogao da se nosi sa Golden Stejtom... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar