PDP: Na izbore u što većem broju

„Hoćemo da zdravstveni radnici liječe bolesne, a ne da uče strane jezike. Hoćemo da policajci ne skrivaju dokaze. Hoćemo službenike koji će raditi u interesu građana“ poručio je Borenović i dodao da PDP želi dati šansu najboljima, poručio je večeras predsjednik PDP Branislav Borenović.

Republika Srpska 08.09.2018 | 23:27
PDP: Na izbore u što većem broju
U Prijedoru je večeras održana predizborna tribina Partije demokratskog progresa na kojoj su se predstavili kandidati PDP-a iz izborne jedince 1.



Predsjednik PDP-a i kandidat za Parlament BiH Branislav Borenović rekao je da je cilj PDP-a da učinimo život lakšim i boljim svim građanima Republike Srpske i da poslije izbora svi rade svoj posao.

„Hoćemo da zdravstveni radnici liječe bolesne, a ne da uče strane jezike. Hoćemo da policajci ne skrivaju dokaze. Hoćemo službenike koji će raditi u interesu građana“ poručio je Borenović i dodao da PDP želi dati šansu najboljima.



„Naša rješenja iz Programa obnove su životna rješenja. Trebaju nam stručni, kvalitetni, sposobni ljudi, bez obzira da li su članovi naše Partije ili ne. Pozivam vas da svi stanete iza Mladena Ivanića i Vukote Govedarice, jer su su ovo sudbonosni izbori i moramo na njih izaći u što većem broju – rekao je u Branislav Borenović.

Kandidat PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Mladen Kulundžija rekao je da će se PDP, ali i on lično, u Sarajevu zalagati za očuvanje Dejtonskog uređenja BiH sa dva entiteta i tri konstitutivna naroda i ostanak mladih na ovim prostorima.

„Pozivam vas da u što većem broju izađete na predstojeće izbore jer je to ključ naše pobjede i ostvarenja ciljeva iz našeg Programa“ – poručio je Kulundžija.



Predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Prijedoru Dalibor Grabež poručio je da su ovo izbori na kojima će narod odlučiti u kojem će se pravcu Republika Srpska kretati u narednom periodu.

„Sasvim sam siguran da su Prijedor i ova Izborna jedinica odlučili za koga će glasati na predstojećim izborima. To su Partija demokratskog progresa i Savez za pobjedu! Siguran sam da 07. oktobra SVIĆE našem narodu i Republici Srpskoj“ rekao je Grabež.

Perica Bundalo, nosilac liste kandidata za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici 1, je kazao da narod ovoga kraja i čitave Republike zaslužuje da živi kao sav normalan svijet.

„Kvalitet svake politike mjeri se kvalitetom života stanovništva, a naš Program obnove može svima obezbjediti posao, dostojanstvo i pravdu – rekao je Bundalo.

Predizbornoj konvenciji prisustvovali su i koalicioni partneri PDP-a iz prijedorskog gradskog odbora Srpske demokratske stranke, Narodnog demokratskog pokreta i Srpske radikalne stranke.

(BN)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Prijedorčanka

08.09.2018 21:45

Super govor održa Borenović,nikad inspirativniji,odličan skup pdp-a.

ODGOVORITE
Name

Dragana

08.09.2018 21:45

Vidi se da PDP zna kako doći do rješavanja problema gradđana.

ODGOVORITE
Name

H

09.09.2018 01:36

Mrkonjic grad je uz vukotu i mladena samo budale daju gkas snsd.

Name

Раде

08.09.2018 21:46

Добри тј.најбољи сте

ODGOVORITE
Name

Re

09.09.2018 05:55

Jesu,po cemu nisu isti kao i ovi kriminalci na vlasti,lakse je nabrojati ? Samo po tom sto su manje ukrali jer nisu imali dovoljno vremena.Ja cu glasati za SZP ali aosolutno nemam povjerenja ni u njih !

Name

Re Rade

09.09.2018 09:57

Izvaredan post, kod Mile i Bise je sve naopako. Kako je sve naopako, tako sve štima, orkestar ima uigrane, skladne melodije, plesna dvorana je prepuna, ekipa se stenje i stiska, prigušeno svjetlo i šaputanja, dame biraju, večeras je naša fešta, ko je i kako gledao sa BANSKIH DVORA, dvije loze i par pelinkovaca, uz neizostavno Nektar pivo dovoljno je da se junački ubije još jedna noć. Jedino u RS univerzitetski profesori prodaju kompanija i nekretnina nazivaju stranim investicijama. Jedino stanovnici RS na sebi i oko sebe, u svakodnevnici, imaju nula proizvoda iz RS. Mafijaši se nazivaju poslodavcima, lihvari se nazivaju bankama, prostitutke se nazivaju manekenkama, razbijači policajcima i tako redom. Jedino u RS nemoguć je studentski bunt i građanski prevrat. Jer, urbane kulture nema i nema građana, a studenti su mahom prestrašeni, često polupismeni skauti kojima je jedini cilj što prije zamahati Mickey Mouse diplomama. Vele : ostvarili smo RS san – Državu. Hm, dajte molim vas, da li iko od vas vjeruje da je i jedan, jedini Srbin zaista sanjao o srpskoj držvi u RS? I kako izgeda taj san? Tip umoran legne, malo broji ovčice i bijesan zbog hrvatsko-jugoslavensko-srpske okupacije počne sanjati zastavu, grb, parlament, Ustav i granice. Hm ??

Name

Ex Zvornicanin

09.09.2018 05:20

Svako dobro Brano.SAMO NAPRIJED.

ODGOVORITE
Name

istina

09.09.2018 05:44

Obican ste jad zajedno sa ostalim strankama koje su u politici decenijama a dovedose nas do totalnog kolapsa. Iditi svi bestraga.

ODGOVORITE
Name

Nenad

09.09.2018 06:02

Podrska SzP

ODGOVORITE
Name

decko

09.09.2018 06:11

Hocemo da pobijedite SNSD na izborima, i da SNSDtv ponovo postane RTRS!

ODGOVORITE
Name

pravda i istina za Srpsku

09.09.2018 09:55

GDJE IMA ISTINE I PRAVDE još ima naroda…ali kod nas postoje države…državu nazivaju najhladnijim od svih hladnih čudovišta. I ona hladno laže, a ta laž mili iz njenih usta. "Kao država, ja pretstavljam narod" - veli VELIKI BAJA IZ BAKINACA!” To je laž! Tvorci su oni što su narode stvorili, vjerovali im i voljeli ih, oni su time služili životu. Rušioci su oni što postavljaju zamke za toliki svijet , pa ih zovu država…A država je lažov, ma koje jezike dobra i zla govorila. Čim zine, ona slaže. Ukrala je sve što ima…Đe prestaje država, tu počinje čovjek - NAROD SA DAVIDOVOG TRGA

ODGOVORITE
Name

BOBA

09.09.2018 20:14

POZDRAV BORENOVIĆU. LAVOVSKI SE BORIO U SKUPŠTINI ZATO IMA MOJ GLAS.SRETNO NARODE.

ODGOVORITE