Pacoli je stari Dodikov prijatelj

Ministar inostranih poslova Igor Crnadak je danas u programu N1 kazao je kosovski ministar Bedžet Pacoli stari prijatelj Milorada Dodika, te da će u narednim danima biti poznato dosta novih informacija o njihovim sastancima i dogovorima.

Bosna i Hercegovina 06.09.2018 | 11:18
Pacoli je stari Dodikov prijatelj
Bosna i Hercegovina je tokom neformalnog sastanka ministara spoljnih poslova Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi (SEECP) dobila punu podršku za svoje prioritete i teme koje je kandidovala tokom njenog predsjedavanja ovim procesom, rekao je šef bh. diplomatije Igor Crnadak.

"Prvo morate znati da je ovo bio četvrti međunarodni ministarski skup koji sam ja organizovao otkako sam ministar. Ovo je velika afirmacija i očigledno da Dodiku teško pada da se rade uspješne stvari u Banjaluci a njega tu nema. To je pozadina svih njegovih reakcija i napada. Kosovo učestvuje u radu SEECP-a od 2014. nakon što su postigli dogovor sa Srbijom i svim zemljama. Vrlo važno je znati da je za učešće Kosova u SEECP-u glasao SNSD. To je vrlo tipična stvar za njih, oni su ih pozvali i onda došli da kritikuju", kazao je Crnadak i dodao:

"Pacoli je stari prijatelj Dodika, druže se već desetak godina. Biće u narednim danima detalja o njihovim sastancima, dogovorima. Sad čujemo da mu je nudio da privatizuje aerodrom u Banjaluci".

Ko ga je pozvao?

"Ministar Dačić je danas dao izjavu oko toga, a mediji koje kontroliše SNSD su uzeli dio. Dačić je precizno rekao da Kosovo učestvuje u radu SEECP-a, vrlo jasno", smatra Crnadak i dodaje:

"Gospodin Dačić je kazao da postoji dogovor u učešću Kosova na SEECP-u, on je na to pitanje kazao da nema potreba da ga iko pita".

Špirićeve izjave o vama?

"Šta reći za Špirića, eto šta reći za Špirića. O njemu je sve rečeno, o njegovim nekretninama, o njegovim mutnim poslovima, o nepotizmu. Ne vrijedi trošiti riječi na njega. Do narednih izbora mi nije namjera da se bavim Dodikom i Špirićem, nego kako se baviti pitanjem građana kako bismo bolje živjeli u RS nakon sedmog oktobra".

(N1)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Hare

06.09.2018 09:37

Dodiku je krivo hajmo realno smatra se nekom čivijom a u sred Banja Luke sastanci bez glavnog Baje pa da su ga makar na kavu pozvali

ODGOVORITE
Name

Re hare

06.09.2018 09:53

To je bio sastanak ministara. Dodo je zaglavio negdje u nekom satoru, Bisa plese da ga probudi, a on ne mrda. Misle mogu i prave se mladi i snazni. Eh Dodo nije skoro 60 godina isto kao 30.

Name

Re re

06.09.2018 10:37

E ako ti ovaj lici na ministra onda si za bolnice pa budala vidi lazi jel to pacolija zvao Milorad ili ovaj.

Name

Е

06.09.2018 09:41

Да, Дачић је рекао да нема потребе да га ико за то пита. У реду, а зашто си лагао да је са тим Београд сагласан и реци нам брате зашто господин Пацоли није дошао у БЛ кад си га већ позвао. Додика остави по страни о њему мање више све знамо, а ти нама реци шта то ти радиш?

ODGOVORITE
Name

@glupan

06.09.2018 10:45

Jesi li ti prirodno glup ili treniraš? Jesi li pročitao članak mamlaze? Svi članovi SECCP organizacije su AUTOMATSKI pozvani na svaki njihov satanak!!! Domaćin sastanka samo objavi datum i mjesto, ne postoje individualne pozivnice! Glupane mržnjom zadojeni!!!

Name

Re

06.09.2018 11:08

A sta tebi sad tu nije jasno ?

Name

Re

07.09.2018 11:13

Dodik nije ni kakav predsednik; on je dober kriminalca , unesrećio toliki narod " rešiti še tog đubteta što pre !nepitaj na kakav način, odlazi bagro nenasitna' odlazi.

Name

Bravo Igore

06.09.2018 09:44

Bravo Igore. Svaka cast. Treba imati mu.. pa ludom narodu reci pop je pop a bob je bob.

ODGOVORITE
Name

BOBA

06.09.2018 09:47

MOJ IGORE,TOLIKO LAŽI JE IZGOVORENO OD OVE VLADAJUĆE KOALICIJE DA NEMA DALJE.SRETNO.

ODGOVORITE
Name

Kole

06.09.2018 10:37

Daj Frljo ne mlati više, matere ti.

ODGOVORITE
Name

ВРС

06.09.2018 11:15

Како онда Вучић увјек на Додиковој страни , ако сте ви управу ,ја лично да сам у твојој позицији тражио би његово објашњење.

ODGOVORITE
Name

Kiko

06.09.2018 13:28

Pa Vucic mora biti na dodigovoj strani za radi kapitala sto javnog sto tajnog od nasih bogatasa koje cuva vucic u srbiji !! Druze interes i samo interes !!! A narod je marvaaa slugi za jednokratnu upotrebu da glasa i kuda koji mili moji !! To je demokratija na Balkanu !!! Interes licni a narodne pare ja tebi ti meni samo prebacuju zato narod bjezi bezakonjee i samo bogacenje licno i nema kraja

Name

Dodole Za Pacolija

06.09.2018 14:17

Nije bas gara al pjesma moze proc https://youtu.be/0R-ihkRWLBc

ODGOVORITE