Grabar-Kitarović hit i u Indiji

Nakon što je do Nigerije stigla lažna vijest da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović lično vozila autobus sa fudbalerima reprezentacije, koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine osvojila vicešampionsku titulu, ona je sad hit i u Indiji, opet zahvaljujući lažnim vijestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje.

Region 29.08.2018 | 13:58
Grabar-Kitarović hit i u Indiji
Do Indije su, naime, nekako došle fotografije koje je Grabar-Kitarović 2015. objavila na svom Facebook profilu, a na kojima ona odjevena u militari stilu kreči stan.

Fotografije su, prenosi portal Index.hr, postale viralni hit među Indijcima, a još su zanimljiviji komentari koji ih prate.

"Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer od svoje plate ne može da prisušti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odjela od milion rupija i satove od još nekoliko miliona te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo", stoji uz fotografije Kolinde na merdevinama.



Ima tu i drugih verzija. "Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi da krade novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW!" zaključili su neki Indijci.

Inače, hrvatska predsjednica je pažnju na sebe skrenula na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji kada je ulazila u svlačionice polunagih fudbalera i grlila ih, kao i tokom dodele medalja kada je ljubila pobjednički pehar i iz VIP lože, mimo protokola, navijala u hrvatskom dresu.


(Index.hr) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milko

29.08.2018 17:30

kakva drzava, takva i predsjednica. Cirkusant.

ODGOVORITE
Name

Hrvatica

30.08.2018 16:53

Bravo Kolinda

ODGOVORITE
Name

UciteljButen

31.08.2018 15:24

Samo u Indiji jos mogu da vjeruju da ova debela sama kreci stan.

ODGOVORITE