Dijete se utopilo u kanti vode

U selu Kuzmincu u Koprivničko-križevačkoj županiji utopilo se jednogodišnje dijete.

Region 28.08.2018 | 09:48
Dijete se utopilo u kanti vode
"Juče oko 8.45 sati u Kuzmincu u plastičnoj kanti utopilo se jednogodišnje dijete. Dijete je tokom igre u prostoriji porodične kuće pomaklo poklopac kante, izgubilo ravnotežu, palo u kantu glavom u vodu i utopilo se", ističu u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske postaje Koprivnica, koji će o događaju dostaviti izvještaj nadležnom državnom tužilaštvu.

Tijelo je, prema nezvaničnim informacijama, pronašla majka (19) koja je bila u kući u vrijeme tragedije.

 (24sata)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Е

28.08.2018 08:18

Треба то мало боље истражити. Свашта се дешава, па и од самих мајки

ODGOVORITE
Name

Dijete drago

28.08.2018 13:01

Pretužno, pregolema bol. Opasnost vreba sa svih strana kada su djeca malena, nemoćna, a roditelji često nisu toga svjesni prosto jer ne vidimo nevolju. Moje dijete se prevrnuo u tuš kabinu kada je pokušavao da dohvati krpu, a bilo je par godina starije od ovog nastradalog. Ali sva sreća ništa se nije loše dogodilo. Kamo sreće da su vidjeli očima svojim kada se to događalo, da se spasi malo dijete, njegov život. Mala dušica, molitva božja za nedužno stvorenje♥️♥️♥️

ODGOVORITE
Name

Kata

28.08.2018 16:59

Dijete se ne smije ispustati iz vida ni sekunde!Ne razumijem tu neodgovornost!Sta Li je veselica radila dok joj se dijete davilo u kanti!?

Name

Vjeruj Kato

28.08.2018 18:01

Prestrašno je, ali jako je ružno ovo što pišete. Svašta može da se desi u sekundi, onaj ko ima djecu razumije, a i ne bi tako govorio. Mislite da je sve savršeno, a zapravo ste kost i koža kad Vas zagrebu. Nemojte se lažno predstavljati, glumiti nekog Hrvata, ima li potrebe. Mogli ste biti i Nada i Petra i svaka neka Katarina, kao da je bitno. Tragedija se desila, nema više nikad zaborava, tuga i jad je onom ko je kriv za to!!!