Od vrijeđanja do lažne podrške

Predsjednik Republike Srpske poznat je po prijetnjama i vrijeđanju novinara. U kontekstu posljednjeg napada na novinare, zanimljiva je njegova podrška radniku medija koji je često bio meta uz korištenje vulgarnog vokabulara.  Milorad Dodik "najoštrije je osudio" napad na novinara BN TV Vladimira Kovačevića i od nadležnih policijskih struktura zahtijeva da se ovaj slučaj do kraja i hitno rasvijetli.

Republika Srpska 27.08.2018 | 13:46
Od vrijeđanja do lažne podrške
"Napad na novinara je napad na slobodu govora i takvo ponašanje u Republici Srpskoj neće biti tolerisano", rekao je predsjednik Republike Srpske. Podsjećamo, novinar BN TV Vladimir Kovačević pretučen je sinoć u banjalučkom naselju Obilićevo.

Napad na novinara je izazvao niz osuda iz cijele zemlje, ali je Dodikova došla među prvima. Jednako kao što su i prijetnje novinarima dolazile najbrže iz usta predsjednika Republike Srpske, pa priča o Kovačeviću i Dodikovoj zabrinutosti dobija dašak laktaške ironije.

Direktne prijetnje registrovane su najmanje dva puta.

Ne treba preduboko pamćenje da bi se došlo do poznate (i snimljene) prijetnje Dodika direktoru BN TV Vladimiru Trišiću.



"Snimi me, p*** ti materina, pa me pusti u Dnevnik. Je*em ti majku, je l' ti jasno! Do sad' sam te poštovao, mislio sam da treba bit' korektan. Je*em ti mater, imam dvije godine, je*aću ti majku!’’, rekao je dodik Trišiću u novembru 2012. godine.

Milorad Dodik je nakon toga je prema novinarima BN TV imao odnos, blago rečeno, lične prirode. Nije propuštao prilike da napadne ili izvređa novinare ove medijske kuće.

‘’ Bježi odavde, nosi taj mikrofon’’ – rekao je Milorad Dodik novinarki BN TV Ljiljani Faladžić – Jekić u maju 2014. godine.



Slično je prošla i novinarka BN TV Slađana Jašarević.



‘’Nisam ti ja čovjek za tebe" – poručio je Milorad Dodik Slađani Jašarević u martu 2014. godine.

Predsjednik RS u svom stilu vrlo često je napadao BN TV.

‘’BN neprijateljska televizija’’ – rekao je Dodik.



Da tako misli, pokazuje i danas. Na naše pitanje od prije nekoliko dana da li je policija kako treba odradila posao u slucaju smrti Davida Dragičevića, predsjednik RS je imao spreman odgovor. U svom stilu.

‘’BN TV je medijsko smeće, jedna fabrika laži’’ – poručio je Dodik.

Ne samo novinari BN TV kojima duže vrijeme bio zabranjen ulazak u Palatu RS, već i svi oni novinari koji su slobodni i spremni da pitaju i ono što Milorad Dodik ne želi da čuje – etiketirani su kao lažovi i osobe sa malim mozgom.

‘’ Ja ne mogu da vjerujem da neki od vas imaju ptičiji mozak’’ – poruka je predsjednika RS novinarima.



Ni prema novinarima u Sarajevu nije imao pardona. Vidno iznerviran brojnim pitanjima o atentatu Gavrila Principa, odnosno obilježavanju 1. svjetskog rata, sukobima Srbije i BiH, Dodik je na kraju odgovorio:

‘’Nosite se dođavola’’.

Milorad Dodik bio je nezadovoljan i pisanjem novinarke Ljiljane Kovačević. Posebno njenim tekstovima o malverzacijama prilikom izgradnje zgrade RS. Odlučio je da se zbog toga s njom razračuna – na vrlo neprimjeren način.

‘’Brišite odavde, nemate ovdje šta da tražite, brišite’’ – rekao je predsjednik RS, novinarki ‘’Bete’’ Ljiljani Kovačević u junu 2012.godine.

Ljiljani Kovačević i danas je uskraćena akreditacija za ulazak u Palatu RS. I to je još jedan od poteza predsjednika RS kojim je jasno stavio do znanja kako će se provesti svi oni koji nisu na liniji vlasti.

Na meti Dodikovih verbalnih napada često se nalazila i novinarka sarajevskog Oslobođenja Gordana Katana.

Dok je obavljao funkciju premijera Republike Srpske 2007., Dodik je prijetio tadašnjem glavnom i odgovornom uredniku informativnog programa FTV Bakiru Hadžiomeroviću. Ipak, svoju prijetnju da će "nokautorati" voditelja emisije "60 minuta" nije se obistinila.

Kada su u pitanju vrijeđanja medijskih radnika, broj slučajeva je značajno veći, kao i debljina vulgarnog rječnika.



Predsjednik RS ne bira i jednako omalovažava i blokira rad medija iz Federacije BiH i Republike Srpske, a na meti se ponekad nađe i ekipa iz Srbije.

Kao "kaznu za neposluh" ekipama se često zabranjuje ulazak u prostorije institucija na čijem je čelu. Dodik tako ograničava rad medija čime se ponaša kao diktator, ali je čestitka na Međunarodni dan slobode medija uvijek spremna za oglašavanje.

Da Dodikov prezir ka medijima (koje ne može kontrolisati) ne ostaje samo na riječima osjetio je portal Klix.ba.ba kada je policija Republike Srpske pretresla redakciju u centru Sarajeva, a zbog objave snimka na kojem Dodikova premijerka Željka Cvijanović govori o potkupljivanju "dva papka" u Narodnoj skupštini NSRS. 



BN TV

Komentari / 78

Ostavite komentar
Name

Skeptik

27.08.2018 11:50

Nezavisne su upravo objevile izjavu BISERKE koja kaže da će se pred izbore penzionerima dijeliti jednokratna pomoć od 30 do 100 KM. Pitam se čije su to pare što dijele? da nisu iz kredita? Ko će te pare vratiti? Da li će poslije ovoga izbori biti regularni? Ovo je strašno.

ODGOVORITE
Name

Podrinjac

27.08.2018 12:27

Sto je strasno jel ti mislis ako ja dobijem jednokratnu pomoc da cu ja za njih glasati.?Varas se.Ja sam protiv ovakve vlasti.

Name

Pipo

27.08.2018 12:37

naj veci trnutno diktator na balkanu

Name

RAJNA

27.08.2018 12:51

Super, uzmeš lovu i glasaš za Vukotu, nema problema. Zašto, zato što je penzioner i orije izbora i poslije izbora penzioner, njega nemaju za šta ucjeniti, penziju mu za sljedeći mjesec nemogu umanjiti jer s eisplata vrši po rješenju, znači , poštovani penzioneri uzmite lovu i glasajte za VUKOTU.

Name

Kada Ga Vidim;

27.08.2018 13:52

Smuči mi se, zločinci.

Name

kkk

27.08.2018 14:08

Svaka čast na borbi za penzionere, svi penzioneri znaju cijeniti činjenicu da su penzije redovne i da su u skladu sa mogućnošću povećane.

Name

Re RASPUCHIN

27.08.2018 14:21

Каже један стих : "криви смо ми". А зашто смо криви? Криви смо што не слушамо једни друге. Прије неколико година сам послао једном радију "смс"-ом коментар у којем сам рекао да ће овај режим прерасти у хунту. Изгледа да сам био у праву а они су се спрдали са мојом тврдњом. Криви смо и због тога што са њима не говоримо њиховим језиком јер они само тај "језик" разумију. Криви смо што , након прошлих избора , нисмо са "папцима" "поразговарали" управо овако како су они са Ковачевићем. Тада смо аболирали "папке" и они су се осилили до те мјере да мисле да им нико ништа не може. Од СзП-а треба захтјевати да након избора проведе лустрацију у оквиру које би се провело и испитивање поријекла имовине. Све нелегално стечено одузети а учеснике у пљачки на дугогодишње робије.

Name

ВРС

27.08.2018 14:47

Само на хљебу чија је цијена повећана за 10 фенинга анулирано је повећање пензије код највећег броја пензионера од 6 км

Name

Alan Ford

27.08.2018 14:55

Radujem se jednokratnoj pomoci, a glas.... eeeeee ide na pravo mjesto.

Name

Kole

27.08.2018 15:26

Mile kralj!!!

Name

abob

27.08.2018 15:32

Opeet kupovina socijalnog mira ??? A otkud pare ??? Penzioneriii odreknite se tih 100 ili cak 50 kM a Radu Rakulja istjerajte jer radi za rezim a ne za vas !! Koje ponizenjeee auuuu jos kako se rade zahvaljuje da povratis zeludac se okrece !! Oni valjaju milioneee a vixd bijedo prodajte se za socijalnu mrvicu bas ste bijedni dno dna to ste dobili da cutite dobra pomoc bijedaaa eto socijaldemokratije pa uzivajte a jedini potez za penzionere je da se odreknu te pomoci!!! Pa to je bas bas dno dna

Name

Re Skeptik

27.08.2018 16:39

Ja im želim da ih bog drži na najvećim mukama.da se raspadaju.

Name

RE

27.08.2018 17:00

EEE moji ljudi. Pa u jednoj Norveskoj daju po 700 eura jednokratno i to po glavi stanovnika a nasim penzionerima ko najvecoj bijedi po 50 a nekima po sto km.

Name

Nikako

27.08.2018 18:33

da se nacudim. "dobroti" ove vlastu.... daju jednokratnu pomoc pjevaju pod satorima tuku novinate a o likvidaciji golobradog momka je podebna prica... dzaba sve rudonja i rudici ja niti cu glasatu niti posjetit tvoj koncert a ti si mi omogucio "dobar" zivot.. dao Bog pa tu sve oduzeli i narodu podjeluli ,to svakako prupada narodu .. ima poslovica oteto prokleto.

Name

Zvorničanin

27.08.2018 18:50

Gospodo iz SNSD-a, neću glasati nikada za vas jer imate najgoru kadrovsku strukturu. Vjerujem da je SNSD pojedinačno najjača stranka u RS, ali ne mogu da vjerujem da od toliko članova vi ne možete naći par obrazovanih, pristojnih i elokventnih ljudi pri raspodjeli funkcija. Pa, iz Zvornika ste pokupili one najgore i postavili ih za savjetnike, Cijeli grad vam se smije!

Name

Joj-KKK

27.08.2018 20:34

A vala dosta i tebe koju kluks klanu i tvog dupelizačkog stava.Pošalji mi adresu da ti proslijedila tu pomoć jer ova država mi je uzela 35 godina staža kad sam zarađivao po1500 do2000Dojče maraka i obračunala mi penziju za 10 godina poslije rata koje sam radio kod privatnika i naravno sa minimalcem.Gdje su pare koje je uplaćivala moja firma pa sad dobijam milostinju umjesto da imam pristojnu penziju.Jebem i tebe i takvu državu a pogotovo jebem Biserku koja to predstavlja kao da mi daje svoje pare a ne moje davno zarađeno.

Name

branko

29.08.2018 11:30

Razbijanje Baje na paramparčad.....Ako poslije ovog debakla i ovakvih priloga Milokrad i Biserka pobijede kolektivno samoubistvo......

Name

Bili..

27.08.2018 11:53

Lazov i manipulator. Svece mu se razbiti od glavu jednog dana. Narodni sud ce mu suditi vrlo brzo.

ODGOVORITE
Name

Laktasi

27.08.2018 11:55

Ti si taj koji je novinarima bn tv stavio metu na čelo a ostalim novinarima na leđa s toga nemate potrebu ba se iskupljuje te, narod nije lud

ODGOVORITE
Name

Naprijed

27.08.2018 17:36

Ovaj je i Davoru Dragicevicu dosao izjaviti saucesce, a šta sada radi. On racuna na naše kratko pancenje. Sramota!

Name

Šta Reći!

28.08.2018 14:10

pravi , e s s_ovac.

Name

Slavica

27.08.2018 12:01

Nicija muka dovjeka a niti sila, nadam se da su zadnji trzajevi diktaturi!

ODGOVORITE
Name

Hare

27.08.2018 12:08

Sramota da jedan ovakav čovjek ide u posjetu momkau kad svi znamo šta je znao reci ostalim novinarima ja mu ne bi dao ući u sobu

ODGOVORITE
Name

DNO DNA!!!

27.08.2018 12:13

Sad se JASNO VIDI, koliko sa "NOVINARI" tzv. RTRS i tzv. ATV, JADNI I BIJEDNI!!! Kako mogu PROŠETATI GRADOM?!

ODGOVORITE
Name

Istina

27.08.2018 12:19

Mogu kad ih ovaj licimjer potjera da lazno daju podrsku. Fuj

Name

re

27.08.2018 17:02

Pa nije ni njima lako. Njima nije samo posao u pitanju , nego i glava, Ko zna sta rade i cime prijete ovi mafijasi.

Name

BL

27.08.2018 12:15

Ovo je nevidjeno zlo za Stpski narod!! Ista stvar kao i kad je isao kod Davora da izrazi sauceace porodici, samo mu fali lukac

ODGOVORITE
Name

Re

27.08.2018 13:26

Nije on zlo, zlo je da među srbima iz RS postoji preko 300000 ljudi koji su glasali za njega, koji ga podrzavaju...e to je pravo zlo...bojim se nepopravljivo.

Name

Robin Hud

27.08.2018 12:18

-https://www.youtube.com/watch?v=WSLWwFfS1l8 -https://www.youtube.com/watch?v=5lFhHXMhL2o -https://www.youtube.com/watch?v=Bfjkw5kgxT8

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

27.08.2018 12:23

-https://www.youtube.com/watch?v=5lFhHXMhL2o -https://www.youtube.com/watch?v=x6_wjbL6FNs -https://www.youtube.com/watch?v=LR24NJnXtoA

ODGOVORITE
Name

još

27.08.2018 12:27

Laže sve što kaže...neviđeni lopov, sa teškom vrstom obolenja Ega koje se liječi jedino usranom motkom...nevjerujte ništa...sjetite se samo svih njegovih posjeta štrajkačima i svega onog što je obećao...lažov neviđeni; https://www.youtube.com/watch?v=Bfjkw5kgxT8

ODGOVORITE
Name

fujj

27.08.2018 12:31

Fujjj! Platit će te bogu za sva vaša ubistva i pokušaje, bagro.

ODGOVORITE
Name

BADAVA TI SVE!!!

27.08.2018 12:37

Badava ti sve, POLAKO TI SE BLIŽI POLITIČKI KRAJ, a onda KRAJ SLOBODE!?

ODGOVORITE
Name

Čovjek

27.08.2018 16:38

Patološki lažov. Preostaje mu samo referendum kao slamka spasa.

Name

seka

27.08.2018 12:56

Najveće poslijeratno zlo na ovim prostorima je M. Dodik. Svoj narod u crno zavija, ponižava, vrijeđa, dovodi do propasti i svojim bahatim ponašanjem, riječnikom i izjavama u ime naroda dovodi do toga da se narod predstavlja kroz njega, Željku i ostale onakvima kakav nije. On je monstrum koji huška na rat, na život bez nade i svjetlosti prvo Srbima pa i ostalima. A on...... on je uzeo što je htio, ne zna ni koliko ima, misli da se obezbijedio za čitav život, i djecu i unučad i,,,,,,,, Ali....... i dalje pjeva pod šatorima, veseli se, dok je narod na ulici i traži pravdu, traži istinu, traži platu, a dobije PALICU u glavu. E narode to smo mi, sve smo to dozvolili

ODGOVORITE
Name

Tačno tako

27.08.2018 13:29

Konstatacija je da smo upravo mi to i dozvolili glasajući za SNSD-e u zadnja 3 izborna ciklusa, nije on pao sa marsa nego ga je narod izabrao! Nazalost narod u RS zeli da ga takvi predstavljaju i vode!

Name

mozak

27.08.2018 13:17

Olovka je najubojitije oružije za političare . Uzmite olovke u ruke , sjetite se svega ovoga i pokajte se za sve što ste uradili zadnjih 28 godina ..., možda vas On i pogleda !?!

ODGOVORITE
Name

Crna Gora

27.08.2018 13:23

Preuzima se model vladanja iz Crne Gore. Samo jos da dovedu neke placenike dan pred izbore, i pohapse zbog nekog izmisljenog puca ili tako nesto. Mile buzdovan je na sve spreman.

ODGOVORITE
Name

Брод

27.08.2018 13:30

Шта очекивати друго од мафије која влада РС ? Најава црне књиге је кренула у реализацију.

ODGOVORITE
Name

Kanada

27.08.2018 13:46

Do sada sam ga poredio sa All Caponeom, a od sada je Hitler 21-og vijeka. Samo je razlika u velicini prostornog djelovanja.Ako uspije da pokrade izbore I ostane na vlasti za ocekivati je da formira koncentracione logore za neistomisljenike. Vojsku batinasa I olosa koji bi radili u njima je vec obezbjedio. Zlo nad zlima I licemjer nad licemjerima.

ODGOVORITE
Name

Tačno tako

27.08.2018 13:58

100% tačan opis sadašnjeg stanja u RS.

Name

Jovo

27.08.2018 14:00

Jedina šansa je izaći na ibore i glasati protiv onih koji su sada na vlasti! Ne smijemo dozvoliti jos jedan mandat Miletu i Željki!

Name

kiza

27.08.2018 13:57

Za pipe on nije najveci diktator na Balkanul. On je najveci balkanski smrad.

ODGOVORITE
Name

re

27.08.2018 20:06

DEFINITIVNO.

Name

Crv

27.08.2018 14:01

Stoka, sve su u stanju za fotelju. Ali sve. Dole Vlada!

ODGOVORITE
Name

pop

27.08.2018 14:09

Sta drugo ocekivati od polupismenog mesara. Svanja ostaje svinja.

ODGOVORITE
Name

Re

27.08.2018 14:52

Misliš polupismenog naroda ? Pa ko ga je birao? Onakav si kakvog biraš ..Ni manje ni vise ..

Name

neko

27.08.2018 15:13

Pitam se šta bi ste pisali da predsjednik kao i svaki normalan čovjek nije izrazio svoje žaljenje zbog ovog žalosnog čina, vama je g-din Dodik kriv, za sve, bez obzira na to što nije, po vama ima da bude kriv, kriv je valjda što postoji, ali eto na vašu žalost, a na sreću većeg broja građana RS, predsjednik Dodik će još dugo biti na čelu RS.

ODGOVORITE
Name

јајомир

27.08.2018 16:06

Поштено такође нема револуције без истине ни истине без Додика.

Name

Naprijed

27.08.2018 17:45

Ne pada snijeg da pokrije brijeg, nego da svaka zvjerka otkrije svoj trag. A njegovi tragovi smrde nečovještvom!

Name

Za neko

27.08.2018 21:07

O

Name

B

27.08.2018 15:25

Znaci kome se god sta desi u gradu do izbora nek ocekuje Dodika da dodje u posjetu. Kakva sprdnja majko mila. Predsjednik drzave ide nebitnom liku u posjetu u bolnicu. Gdje to ima?

ODGOVORITE
Name

milica

27.08.2018 19:39

Kod nas u selu, kad se žene posvađaju jedna drugu kletu najtežom kletvom:"Dabogda ti Dodik u posjetu došao."

Name

Kiki

27.08.2018 22:18

Ma meni je jos jace kad se obrati policiji i naredi joj da sve preduzme u otkrivanju u slucaju premlacenog novinara..kako to zvuci jadno...on naredjuje policiji sta da radi???..nebuloze xxxl.. Et ja sam mislio, da se Dodik nije oglasio, da policija treba da ide brat gljive i skupljat puzeve po sumama..jadno.

Name

Sloboda

27.08.2018 15:36

https://youtu.be/HGLPp0ThiP0

ODGOVORITE
Name

Derventa

27.08.2018 15:37

Milorad Dodik je svojim divljackim uvredama na racun novinara kreirao sezonu *lova* na novinare! Kada ljude etiketiras izdajnicima,stranim agentima,Bakirovim saradnicima to je poziv za bajinu krezavu satorsku elitu da krene u lov na novinare koji nisu kleknuli pred njihovog idola baju! Udarati covjeka metalnim sipkama po glavi je pokusaj ubistva u duhu Dodikovih verbalnih napada na novinare! SNSD je zlocinacka organizacija!

ODGOVORITE
Name

Kokolo

27.08.2018 16:23

Baja cita samo ruske pisce, mislim na ove sto vole obuci uniformu pa u ukrajinu u rat..inace Baja je olicenje srpskog naroda tako da bolji ne moze ni biti.

ODGOVORITE
Name

pop

27.08.2018 16:50

Pa zna se ki ga je pistavio i za koga radi.ima on svoje mentere i njihove ciljeve.nije on dibio izbore zadbji put

ODGOVORITE
Name

Anti - SNSD

27.08.2018 17:04

Mile sverceru i ratni dezerteru GOTOVO JE!!!!

ODGOVORITE
Name

RUZA

27.08.2018 17:29

NJega treba pod hitno smijeniti, zbog njegovog bahatog ponasanja, vrijedanja pa gdje to ima jos ovakav odnos,? Napad na novinara je iz njegov kriminalne kihinje.

ODGOVORITE
Name

Laktaska lopuzo

27.08.2018 17:35

Licemjeru, imao si obraza ici u posjetu, prebijenog novinara. Pa takvo djubre p...da vise ne moze izbaciti!

ODGOVORITE
Name

Milica

27.08.2018 17:35

licemjerstvo.

ODGOVORITE
Name

XXL

27.08.2018 17:45

MILE MRŠ OVCAMA...

ODGOVORITE
Name

Oj

27.08.2018 17:46

Za pocetak mu razbiti glavu jebo li ga Ante Markovic.

ODGOVORITE
Name

BN VIŠE DA NE SERE!

27.08.2018 18:05

Dodik će vam jebati u kevi kao uvijek! Živeo nam predsjednik!

ODGOVORITE
Name

re

27.08.2018 20:08

Mrš, mamicu ti džukačku.

Name

kiza

27.08.2018 20:20

Tipican snsd primitivac.

Name

Milorad

27.08.2018 21:08

Ovaj Bakinacki Gmaz je napravio toliko zlo na prostoru ove nesretne Drzave da je ovo moralo da se desi. Na zalost ovo je tek picetak i stvari koje ce se dalje desavati ce biti jos gore. Bakinacki Gmaz je izgubio komoas i sa tim Imbecilnim mozgom koji mu je u glavi moze jos napraviti tonu zla. Nadati se samo da ce u sto skorije vrijeme otici tamo gdje mu je odavno mjesto, na dozivotnu robiju sa prinudnim radom, ako se u medjuvremenu ne uvede Smrtna Kazna koja bi jedino bila adekvatna za kolicinu zla koje je Djubre napravilo na ovom prostoru!!

ODGOVORITE
Name

Cccc

27.08.2018 21:16

RS je najdemokratskija zemlja na svetu. Ovoliko pljuvaca njenog presednika i članova vlade i niko nije za to bio kažnjen na bilo koji način ,recite mi jednu demokratsku zemlju da je to moguće. Ali Srbi na to odgovaraju novim mandatom ovoj vlasti a pljuvačima ostaje samo pljuvanje i novo razočarenje.

ODGOVORITE
Name

Profesor

27.08.2018 21:51

Bravo,u svakoj normalnoj drzavi na svijetu verbalni napad na predsjednika bez dokaza je napad na drzavu i veleizdaja i samim tim krivicno djelo.Pokusajte u Austriji,Njemackoj,Francuskoj...neargumrntovano napisati ili izjaviti nesto protiv predsjednika koga je direktno birao narod,ponavljam narod,nebi se dobro proveli.A novinari su posebna prica kod nas,nisu to novinari to su placenici od svih strana.Cilj svega ovog je da se dovede poslusna grupa politicara i da BiH udje u Nato i postane odlagaliste nuklearnog otpada i testni poligon za napade na Rusiju,zivi bili pa vidjeli.I volio bi da ova opozicija predstavi konacno nakon 12 godina bilo kakav konkretan plan za oporavak ekonomije prvi cu glasati za njih.

Name

Kojo

27.08.2018 22:24

Pa sta da ti kazem ..vjerovatno trebas izaci iz svog sela i nauciti koji strani jezik. Inace ces uvjek mislim isto..nije on precjednik ni jedne zemlje..osim svoje u laktasima ,kao i zu svoje u saksijama.

Name

Profesore

30.08.2018 10:34

Ne lupaj,u zapadnim zemljama kao i u Australiji i Novom Zelandu,političari drhte pred novinarima,da je neka tv ili npr.bloger kao Slobodan Vasković,objavili i deseti ma hiljaditi djelić kriminala kao bn ili "strašni bloger",pala bi za dva sata vlada,a svi oni o kojima pišu bi bili uhapšeni i pod istragom, ili bi novinari i tv,platili milionske odštete,ako lažu. Nego,problem je profesore što oni ne lažu,i tvoj šef to zna. U normalnim zemljama gdje je vladavina prava,vlada i predsednici odlaze zbog sitnice kao što je npr.cijena struje. I još,u demokratskim društvima,vlast drhti od sindikata,a u Dodikistanu?Šta to beše Sindikat.....????

Name

mad max

28.08.2018 01:00

Bravo BNTV! Snimke lazova Dodika govore sve o njemu. Fuj, koji je to nepismeni, nevaspitani lazov!

ODGOVORITE
Name

Sramota od Boga I naroda

28.08.2018 03:18

Ovo su igre bahatog predsjednika Milorada Dodika! “ Nemoze nam niko nista......!”

ODGOVORITE
Name

Za pprofesora i cccc

28.08.2018 08:08

U nasem narodu se za LOSEG COVJEKA KAZE -BOLJE DA SE NIJE RODIO!Pozdrav.

ODGOVORITE
Name

За Пресједника

28.08.2018 08:17

Поздрав од ЖЕЉЕЗНИЧАРА

ODGOVORITE
Name

Laktaš

28.08.2018 09:09

Dodo je najveći muljator u RS tog mafijaša treba pod hitno iskorjeniti i oduzet mu svu pokradenu imovinu,to je monstrum širih razmjera

ODGOVORITE
Name

Nako

29.08.2018 19:41

Ovaj bi u Titino vrijeme, cuvao ovce negdje tamo po Romaniji i okolini

ODGOVORITE