Istražne radnje o ubistvu još traju

Spekuliše se da su obaveštajne službe SAD, Velike Britanije i Nemačke preuzele dokaze sa terena posle ubistva lider Gi SDP Olivera Ivanovića.

Srbija 25.08.2018 | 08:29
Istražne radnje o ubistvu još traju
Specijalno tužilaštvo Kosova odgovara da ne raspolaže takvim informacijama.

"Ne raspolažemo sa informacijama da su tajne službe SAD, Velike Britanije i Nemačke prikupile sve dokaze na terenu posle Ivanovićevog ubistva", navelo je tužilaštvo za list "Danas" od subote i dodalo da su oni preuzeli istragu tri meseca od ubistva Ivanovića. 

Tužilaštvo je navelo i da samo može da saopšti da je u toku preduzimanje svih prethodnih istražnih radnji, da je saslušalo izvestan broj svedoka i da prikuplja ostale dokaze. 

"Sigurni smo da će saradnja Državnog tužilaštva Republike Kosova i Državnog tužilaštva Replike Srbije ubrzati istragu ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića", poručili su iz Specijalnog tužilaštva Kosova. 

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred sedišta SDI, kada je na njega pucano iz automobila u pokretu. Ni posle sedam meseci od ubistva Beograd još nije saopštio rezutate istrage koju vodi.

(Beta)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dosta

25.08.2018 06:52

Brzo napreduju sa istragom ! Jaooo, kuku nama.

ODGOVORITE
Name

CIK

25.08.2018 08:03

Kako hladno ubiše čovjeka i nikom ništa, kao da se nije ni desilo. Sigurno i Ljevčansko štene i zna ko je ubio Olivera, odavno je glavni Vučićev partner. Možda je i lično tkz ministar, kreten opasnog kokošijeg pogleda poslao svoje pljačkaše banki da završe "narudžbu", ništa me ne bi iznenadilo...

ODGOVORITE
Name

Re

25.08.2018 14:09

Pa zasmetao vladajućoj garnituri.: