Zašto djeca Kim Kardašijan sjede za drugim stolom u restoranu?

Kim Kardašijan Vest nedavno je izašla sa prijateljima na večeru, a njena ćerka Nort je sedela za drugim stolom u društvu dadilje.

Zabava 23.08.2018 | 10:28
Zašto djeca Kim Kardašijan sjede za drugim stolom u restoranu?
Rijaliti zvezdu Kim Kardašijan Vest kamere prate gde god krene, ali to ne znači da njima moraju da budu izložena i njena deca.

Tokom vikenda Kim je izašla na večeru s prijateljima Džonatanom Čebanom i Larsom Pipen u italijanski restoran u Majamiju, a sa sobom je povela i petogodišnju ćerku Nort Vest.

Prema rečima svedoka Sare Lis, oni su sedeli za jednim stolom, dok je Nort bila za obližnjm stolom u društvu dadilje. Devojčica je nekoliko puta išla do mame, ali većinu vremena se zabavljala koristeći tablet.

Neimenovani izvor je za časopis Pipl otkrio da deca iz poznate porodice ponekad sede za drugim stolovima ako se snima epizoda njihovog rijalitija “Keeping Up with the Kardashians”, što je i sada bio slučaj.

“Kim je snimala, a Nort je rekla da ne želi da bude ispred kamera, pa je sela za sto pored Kim”, izjavio je izvor.

Kim je izjavila da ju je Nort nedavno upitala zbog čega je tako poznata.

“U redu, sada ću ti objasniti. Imamo televizijski šou”, rekla je Kim petogodišnjoj ćerki, koja je na to odgovorila: “A, okej.”

“Moja deca nemaju pojma šta se događa. Ne osećam slavu jer većinu vremena provodim kod kuće”, izjavila je Kardašijan u jednom od intervjua.

Kardašijan Vest je jednom prilikom otkrila da ni njen suprug nije uvek pred kamerama.

“Prvo smo bili mišljenja da naša deca nikada ne budu deo rijalitija. Međutim, ona je uvek negde tu oko mene i toliko je slatka, da poželim da je ponekad ljudi vide malo. Nikad se priča ne vrti oko njih, niti se radi o njima ili o bilo čemu previše ličnom. Mi smo potpisali za ovo, ali znamo da naša deca nisu”, rekla je Kardašijan Vest.

Kim Kardašijan Vest i Kanje Vest su roditelji pored Nort imaju i šestomesečnu ćerku Čikago i dvogodišnjeg sina Seinta.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar