Traži se rješenje za Kosovo

Iskorak u rješavanju kosovskog čvora mogao bi da bude napravljen u novembru, kada će Vučić imati priliku da se u Parizu sretne s Makronom i Trampom.

Srbija 20.08.2018 | 07:45
Traži se rješenje za Kosovo
Naime, kako pišu "Večernje novosti", predsjednici Srbije, Francuske i SAD će 11. novembra zajedno prisustvovati velikoj vojnoj paradi u prijestonici Francuske povodom 100. godišnjice pobede u Prvom svjetskom ratu.

Vučić će tu priliku iskoristiti da sa nekim od najvećin svjetskih lidera razmijeni stavove o KiM i pokuša da dobije njihovu podršku za kompromismo rješenje za Kosovo, navodi list. 

Susreti u Parizu mogli bi da budu vrhunac Vučićeve diplomatske ofanzive u vezi sa Kosovom, jer će samo nekoliko dana ranije o kosmetskom problemu razgovarati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji dolazi u Beograd na vojnu paradu koju organizuje Srbija, takođe povodim vijeka od završetka Velikog rata, navele su "Novosti".

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Роки

20.08.2018 05:55

Вучић Рудоњи каже шта он несмије народу рећи а заузврат га прогура за изборе. Муљатор , а народ нек прогута сервирају причу.

ODGOVORITE
Name

@Roki

20.08.2018 06:35

Sutra da umjesto Dodika dođe Govedarica, bit će potpuno isto. Svi su sluge Beograda, ne izlaze iz guzice Vučiću i svima koji su bili prije njega. Na vlasti opstaju zahvaljujući (nažalost) nepismenim majmunima koji čine 80% stanovništva, koje svakodnevno prepadaju i izluđuju. Svi od reda, vlast, opozicija, crkva, sve go lopov za robije.

Name

Re Roki

20.08.2018 06:48

To samo slijepci ne vide.. Ja sam rekao . Nema napredka Srbima u BiH dokle god se ide po upute u Bgd!!! Dokle god ne dodje politicar I kaze vi sebi mi sebi !!!

Name

Sreten Glupi

20.08.2018 08:07

Pa gospodo nije Beograd Teheran, pa gdje nego u Bgd., pa to su nasi Srbi? A i u Teheran ako je to u korist naseg naroda. Mene kada okupira mrznja pomolim se Bogu, Ocenasom i uspije.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

20.08.2018 09:51

Narod je zaslužan što su enormno bogati:Dodi, Pavić, Špirić, Mitrović, Stanković iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dr.