Građani se sve više zadužuju, sve manje prvačića u Srpskoj

Dnevnik 2 BN TV

Republika Srpska 19.08.2018 | 17:07
Građani se sve više zadužuju, sve manje prvačića u Srpskoj
Vlast pokušava od Mektića da napravi najvećeg neprijatelja Srpske, a on to nije, poručio Govedarica.

Građani se sve više zadužuju za preživljavanje.

Sve manje prvačića u Srpskoj: imamo veliki problem, upozoravaju demografi.

Kalinovik: Nakon obećane pomoći, lokalne institucije napravile velike probleme porodici Avram sa sedmoro djece. 

Semberija: Skupo ulaganje, a cijene voća i povrća niske, žale se proizvođači.



BN televizija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

decko

19.08.2018 15:27

Nemojte mi o demografiji.... nikad vise budala nije bilo na manjem prostoru!

ODGOVORITE
Name

Babel

19.08.2018 16:48

Hahahaha i to sve skolovane budale sa kupljenim diplomama dr.mr.masteri, kurci palci...

Name

KPJ

19.08.2018 15:44

Logicno da je sve manje prvacica i djece uopste u skolama, jer je sve manje stanovnistva. Iseljavaju se cijele porodice tome nema kraja, dok je ovdje vladaju kriminalci, i samo je njima dobro.

ODGOVORITE
Name

DOBOJ

19.08.2018 15:49

To nam je dala nasa sekta snsd!!!Zato je zeljka i rekla da je "produzila " zivot u RS za 4 godine mladi odlaze a stariji ostaju,ako ovakose nastavi brzo ce nam produziti zivot i 10 godina????Jaglupe izjave (zeljke) pa da nekad makar kaze izvuceno iz koteksta nista!!! A mislim da se i Lazanski dobro obrukao kad joj je postavio to pitanje!!!Doduse covjek radi za pare(Lazanski) ali svejedno mislim da je sebi snizio rejting dobro jer i on je javna licnost!!!

ODGOVORITE
Name

Na parove razbrojs

19.08.2018 16:37

Svi u RS su politicki podbacaj !!! To su politicki cobani koji imaju svaka po na osob stado ovaca . Kad znas da si usao u RS? Kad prestane logika . Narod RS je osudio sebe samog na propast .Osudio sa time sto je ima RS koja je omca oko vrata svakom Srbinu u RS. Ona je namjerno napravljena da bi se unistila.Nije napravljena da prezivi..Da ne objasnjavam . Samo jedno pitanje : Na kojim to "nogama " je stajala ? Na kojim nogama stoji ? I na kojim nogama ce moci da prohoda? Pogledaj te malo oko sebe i budite realni. Sta se izdesavalo i sta se desava ? Ovi sto laju da ce je spasit lazu vas !!! Da znaju da mogu napisali bi kako i na koji nacin.? Oni samo hoce vlast jer su u vasim ocima manji lopovi od ovih i ni ZBOG CEGA DRUGOG ! Jel to kompletan vas optimizam ? ZALOSNO ! Zalosno da moras da biras lopove. Ko laze taj i krade. Ko krade taj i laze. Omladina odlazi jer je "pametna" skontali su da su svi isti samo im je razlika u kilogramima težine i broju cipela. Odlaze jer im je pun qraz onih koji se kunu u RS i brane je od drugih a sami je sa svojim djelima razvališe da je prekasno za povratak ili bilo koji oporavak . Ko vjeruje da ce biti bolje taj je slijep pored očiju. Od očerupane kokosi se ne moze perje čupati. A pilića nema...Kad idu odavde oni koji izgidose za RS onda vam je sve jasno ...

ODGOVORITE