Vuković posjetio odbojkaše Srbije

Republika Srpska 18.08.2018 | 19:54
Vuković posjetio odbojkaše Srbije
Gradonačelni Istočnog Sarajeva Nenad Vuković posjetio je danas, u SPC „Peki“, odbojkašku reprezentacije Srbije, izrazivši zadovoljstvo zbog njihovog ponovnog boravka u Palama i Istočnom Sarajevu.

„Želim da vas upoznam o činjenici da boravite u Palama, ali i u gradu Istočno Sarajevo, koji je sastavljen od šest gradskih opština. Drago nam je da ste ponovo ovdje, to mnogo znači svima nama-i građanima i predstavnicima institucija“, rekao je Vuković, ističući da je narod ovog kraja posebno vezan za Srbiju, te da slavi sve pobjede srpskih reprezentativaca.

Vuković je istakao da priprmeme srpskih odbojkaša i odbojkašica na Palama potvrđuju da se projekat izgradnje sporstke dvorane u Palama pokazao opravdanim, iako su neki ranije tvrdili drugačije.

„Posebnu zahvalnost dugujem onima koji su vas ugostili, naročito direktoru Sportsko-poslovnog centra ‘Peki’ Marku Sikimi, koji vam je ustupio dvoranu na 24-oročasovno korišćenje, vlasniku hotela ‘Džet set’ i svima onima koji sve čine da vaš boravaka na Palama bude što ugodniji. Mi u Gradu Istočno Sarajevo stojimo vam na raspolaganju za sve potrebe i očekujeno da nam se obratite, bez ustručavanja“, istakao je Vuković.



Treningu srpskih odbojkaša, osim Vukovića, prisustvovao je i direktor SPC „Peki“ Marko Sikima.

Odbojkaška reprezentacija Srbije drugi put boravi na pripremama u Palama, u Istočnom Sarajevu. Nakon što je prošle godine muška odbojkaška reprezentacija Srbije uspješno obavila pripreme za Evropsko prvenstvo i ponijela sjajne utiske sa Pala, saradnja sa Odbojkaškim savezom Srbije nastavljena je i ove godine.



Srpski reprezentativci izrazili su zahvalnost gradonačalniku Istočnog Sarajeva i direktoru SPC „Peki“ Marku Sikimi, koji im je ustupio dvoranu na cjelodnevno korišćenje tokom njihovog boravka na Palama.

Ističu da su prezadovoljni uslovima koje imaju na Palama- prvenstveno sportskom dvoranom koja je na vrhunskom nivou, svim neophodnim sadržajima, kao i tradicionalnim gostoprimstvom ovdašnjeg stanovništva.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije, izabranici Nikole Grbića, boraviće na Palama do 29. avgusta, gdje se spremaju za Svjetsko prvenstvo, koje će biti održano u Bugarskoj i Italiji od 9. do 30. septembra.

Odbojkaši Srbije igraće u Bariju u grupi “C” sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom, a prvoplasirane četiri reprezentacije nastavljaju drugu fazu takmičenja.

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Preletac Sikima

18.08.2018 19:49

Kruže glasine ako padne skupštinska većina u oktobru, da će sadašnji direktor kulturnog centra preci u DNS. Sa njim u paketu da im bude lakše bi mogla i direktorica vrtića Bubamara.

ODGOVORITE
Name

Ministarke

20.08.2018 14:37

A price kruže da sam ti Veran bio