Povrijeđena žena na prelazu

Na pješačkom prelazu kod PMF-a u Ulici Mladena Stojanovića u Banjaluci povrijeđena je pješakinja (21).

Republika Srpska 17.08.2018 | 17:41
Povrijeđena žena na prelazu
Nesreća se dogodila danas oko 16.05 časova, kada je nesretnu ženu udario automobil “reno klio” dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu.

Jedan od očevidaca nesreće ispričao je da je vidio da je ženu odvezlo vozilo Hitne pomoći, ali da ne zna da li je zadobila teže povrede.

Žena, čiji identitet za sada nije poznat je iz Banjaluke, dok je vozač (36) automobila „reno klio“ iz Srbije.

Na mjestu nesreće u toku je uviđaj, pa se stvaraju velike gužve.

Zanimljivo je da se na ovom istom pješačkom prelazu i juče dogodila saobraćajna nesreća, kada je automobil udario biciklistu.

(Srpskainfo)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Questions

17.08.2018 15:43

Nasi biciklisti ne znaju da moraju sici sa bicikla kada prelaze pjesacki prelaz.

ODGOVORITE
Name

Biciklista

17.08.2018 16:12

A nasi vozaci stoka ne znaju da treba da stanu na pjesackom prelazu.

Name

Re

17.08.2018 16:18

A nasa stoka pjesaci ne znaju da prvo moraju da stanu i pogledaju ide li auto pa onda da krenu preko a ne da se u zadnjoj sekundi odluce za prelazak.

Name

???

17.08.2018 16:56

Procitaj clanak do kraja, pa onda komentarisi!Vozac clia je iz Srbije.Nasi vozaci za razliku od njih postuju saobracajne propise i ostale ucesnike u saobracaju...

Name

Dundo Maroje

17.08.2018 16:59

Dva jutra zaredom, na pješačkom prijelazu, stara autobuska stanica, zamalo da me pokupi žena koja na zadnjem sjedištu vozi dijete! Oba puta ja moram stati da oba prođe! Prvo sam mislio da me nije primijetila mada je to nemoguće! Vjerujte da se ona i ne obazire na to što pješaku presijeca put, čak mislim da se nije čestito ni razbudila! Policija treba više biti na ulicama a manje u kafanama! Danas sam se prijatno iznenadio kada sam vidio policajca kadeta i pravog kako zapisuju djevojku koja je prelazila ulicu sa slušalicama u ušima! Prijatno sam iznenađen, tako treba ali sve redom!

ODGOVORITE