Kako je ubijen mladić David?

David Dragičević je bio zatočen u podrumu jedne Policijske stanice, vikendici nadomak Banjaluke i stanu u širem centru grada. U tom stanu je i likvidiran.

Republika Srpska 17.08.2018 | 09:30
Kako je ubijen mladić David?
Davida Dragičevića ubili su pripadnici MUP-a RS.

Likvidiran je nakon šest dana zatočeništva, a naređenje za likvidaciju izdao je jedan od najviših funkcionera MUP-a RS.

Likvidiran je kako bi se onemogućilo da ikada progovori o onome što se dešavalo u tih šest dana (18.03.-23.03.), kao i o načinu na koji je otet. I zbog koga i po čijem naređenju je otet.

Otmica Davida Dragičevića desila se nakon tuče kod Metalske škole, 18.03.2018. godine, gdje se sukobio sa petnaestak batinaša.

Otmicu su izvršili pripadnici Jedinice za intervencije Uprave policije Banjaluka.

Oni su “Dasterom” odvezli Davida Dragičevića prvo u podrum jedne Policijske stanice na teritoriji Uprave policije Banjaluka. Tu je držan par časova, nakon čega je prebačen u vikendicu nadomak Banjaluke, a potom u stan u širem centru grada. I u vikendici i u stanu je zvjerski mučen.

U tom stanu je i likvidiran.

Nakon likvidacije njegovo tijelo je odvezeno i položeno na suhu pješčanu površinu, adu, stvorenu u kanalizaciji Crkvena.



Po pronalasku tijela mrtvoznik dr Saša Miljković rekao je da je riječ o ubistvu. Nakon toga pozvan je Željko Karan, koji se nije izjasnio, ali je, nakon obdukcije, lažno utvrdio da se David Dragičević utopio.

To je laž, jer je David Dragičević zadavljen/ugušen. To je Karan prikrio. Upravo zbog toga su ukradene gaće, dokazni materijal, čijom forenzičkom obradom bi se utvrdilo da je David Dragičević zadavljen/ugušen.

Ubistvo Davida Dragičevića je pomno planirano nekoliko mjeseci.

Tužilaštvo i vrh MUP RS tačno znaju ko je naredio likvidaciju Davida Dragičevića, po čijem nalogu je on otet i koliko miliona KM je plaćeno da se zločin teškog ubistva zataška. Međutim, dok god su na čelu MUP-a RS Dragan Lukač, Darko Ćulum, Darko ilić i Nedeljko Lubura, ubistvo neće biti riješeno.

Oni u šaci drže tužioce Želimira Lepira i Dalibora Vreću, koji ne smiju učiniti nijedan korak ka rješavanju likvidacije. Preciznije, oni taj korak i ne žele učiniti.

Vrh Republike Srpske, ključni funkcioneri, znaju sve detalje likvidacije Davida Dragičevića, imena naredbodavaca, ubica i saučesnika, ali su odlučni u zataškavanju, a ne rješavanju zločina teškog ubistva!

David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.


Davor Dragičević

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.



Saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića su ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Lukačev savjetnik Predrag Ćeranić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)

slobodanvaskovic.blogspot.com

Komentari / 184

Ostavite komentar
Name

Tina

17.08.2018 07:33

Pravda za Davida !!!

ODGOVORITE
Name

Re tina

17.08.2018 09:34

Slazem se. Pavda za Davida. Samo mi nije jasno sto otac svako malo mijenja misljenje. Npr Davor se slozio sa rezultatima druge obdukcije. Rezultati te obdukcije kazu da je tijelo bilo u vodi od 2 do 4 dana a sada otac kaze da je zadavljen 23. a 24. tijelo ostavljeno na suvoj adi tj da tijelo nije bilo u vodi fakticki par sati. Obdukcija kaze da je smrt nastupila utapanjem a otac kaze da je udavljen. I najlosiji studenti medicine znaju razlikovati utapanje od davljenja ali sad otac govori da ni to nije tacno. Otac kaze da bi gace dokazale da je David ubijen. Nije mi jasno sta bi dokazale gace? Da ga nisu gacama zadavili/utopili ili sta vec? Sta bi sa onim da je njegov sin silovan? Dvije obdukcije su potvrdile da nema znakova sexualnog napada ali sin mu je silovan. Sta bi sa onom recenicom u skupstini kada je rekao da je ubica njegovog sina Dragan Lukac? Zasto te recenice nema ni u jednoj od stotina prijava koje je predao tuzilastvu? Takodje treba reci da svaka modrica na tijelu moze dati priblizni vremenski period nastanka. Znaci ne bi isto izgledala modrica nastala dan prije nalaska tijela i modrica nastala sedam dana prije nalaska tijela. Ako kazemo da je David drzan u zarobljenistvu i mucen 7 dana, onda je logicno da ima modrica razlicite starosti, neke su nastale prvi dan a neke sedmi. Otac ima fotodokumentaciju sa prve obdukcije, najlosiji patolog bi odma uocio te razlike jednim poglenom na fotografije. Znam da ce me sada mnogi napadati kao kada sam napisao da plati novu obdukciju, pa su njemu aplaudirali kada je to uradio. Ovo je otislo predaleko. Otac je nudio 100 000 km nagrade za informacije o sinu. Sa 100 000 km moze da rijesi ovaj slucaj privatnim doktorima i istragom ali on samo daje izjave. Opet kazem, slazem se da dodje pravda za Davida. Rijesite vec jednom taj slucaj.

Name

ne znam što

17.08.2018 09:37

Sramota je velike većine nas,mene prvog mada to opravdavam razdaljinom,što ne podržimo ovg čovjeka,ovu porodicu,od kako znam za sebe,a imam četrdeset godina,ne samo kod nas nego i na prostorima EX YU nije bio časniji protest,nije nikada bilo ništa slično,ja se gospodinu Davoru i gopođi Suzani zahvaljujem što nam je oči otvorila,dala nade i hrabrosti a sa druge strane im izjavljujem saučešće i sapatnju u bolu.Kada ste tek počeli govoriti onu rečenicu kako više nikada nećemo biti isti mi i oni,tek sada ih razumijem.NIKADA.

Name

za re

17.08.2018 09:43

Nemaš ti šta sa ocem Davorom. Davor nije nikoga ubio i mučio zvjerski. Pravda za Davida ♥️

Name

Re RE Tina

17.08.2018 10:19

Pa druze na gacama bi u slucaju davljenja bilo sperme ili mokrace. jer kad nekoga ubiju davljenjem to se desava .

Name

sipovo

17.08.2018 10:34

Pravda za Davida!!!

Name

dr

17.08.2018 11:06

Dokazuju. Pošto sam i sam bio mrtvozornik ne znam da li ti je poznato da se kod davljenja ili vješanja čovjek isprazni zbog popuštanja sfinktera. To je značajan trag i dokaz

Name

Pitanje

17.08.2018 11:30

A čime se bavio pokojni David, pa da bude likvidiran u planiranom ubistvu. Kakvi su to poslovi legalni, sumnjivi...

Name

Re re tina

17.08.2018 11:31

U vrijeme kad je davao pojedine izjave radio je to na osnovu činjenica koje je imao. Pa nije mogao znati u vrijeme kad je tijelo pronađeno da će neko ukrasti gaće iz dokaza!! a onda su mu objasnili stručnjaci zašto su baš gaće ukradene, pa su analizirani obdukcioni nalazi od nezavisnih stručnjaka i ljudi su zaključuli da nema mulja u svim disajnim organima, a moralo bi ga biti da je smrt nastupila utapanjem itd. Čovjek kopa rukama i nogama već 4 mjeseca i sve ono što se saznalo je zaprepastilo čitavu državu, region i svijet!!! Vjerujem da si i ti nekad u životu promijenio mišljenje kad si saznao neke nove činjenice! Kreneš iz kuće i kontaš ne treba ti kišobran, a onda pogledaš kroz prozor, vidiš pada kiša, predomisliš se i uzmejjš kišobran. Jednostavno je sam kad hoćeš da pogledaš i progledaš!

Name

tina lazes

17.08.2018 11:56

Otac samo prica istinu mozda i tebe boli ta istina pa se javljas.

Name

Corleone

17.08.2018 13:29

Tina, drže se ti metle, oklagije i i domaćinove belegije. Kriminalistika je ipak nauka, da bi tebi nešto bilo jasnije. MUP RS uklonio je sve ključne dokaze na osnovu kojih bi ovaj slučaj mogao biti riješen. Gaće su krunski dokaz o tome dali se radi o utapanju ili gušenju Davida.

Name

bravo za objašnjenje

17.08.2018 13:59

Bravo za objašnjenje ovoj Tini,vo samo onaj ko neće da shvati ne shvata.Dodikovi klonovi,pa svijet nije vidio gluplje i zadrtije ljude od ljubitelja lika i djela "velikog" vođe,on je njima toliko isprao mozgove da i kada im kaže da će gorivo ili bilo šta drugo plaćati skuplje da je to bolje za njih.Ovom pojavom će se morati baviti naučnici.Ja samo ne znam kom oni Dodiku vjeruju onom ne krštenom od Ante Markovića,švercera i dezertera u ratu,miljenika Medlin Olbrajt dovedenog na tenkovima Sfora,pa do nacionaliste,rusofila,vjernika kome čak i petrijarh dolazi na slavu,KOM?

Name

Ljubijanac Safija

27.12.2018 15:28

To je strasno sta se desava Ima li pravde? O cemu se radi?

Name

Bo

17.08.2018 07:33

Tata sve zna!

ODGOVORITE
Name

M

17.08.2018 13:04

hahahaah...

Name

Re M

17.08.2018 20:19

Mile... Milorade.... mislila sam da si ti glavni baja.... a hahahahaaaaa...

Name

Eto nam

17.08.2018 07:40

Srpska tone u ponor, samouništenje, narod se ne može desiti, preslab je. Sudbina je zapečaćena. Kraj, the end, fin, ende....

ODGOVORITE
Name

Стварност

17.08.2018 09:59

Плашим се да сте ВЕОМА, ВЕОМА близу истини. Надам се и вјерујем да се и Ви надате да нисте сасвим у праву. Најбољи коментар икада.

Name

Istina

17.08.2018 10:33

Nažalost, bojim se da je ovo 100% tačna konstatacija!

Name

Optimist

17.08.2018 10:36

Nažalost, slažem se, izgleda da je stvarno kraj...

Name

Re eto nam

17.08.2018 11:55

Ne boj se ti, preživeo je narod i gore vlasti i sahranio ih.

Name

Drago

17.08.2018 13:53

A ko je David i cime se bavio da vrh MUP a njega ubije..

Name

Anna

17.08.2018 17:27

re Drago,Pitaj Predsjednika ,što je otkazao sve aktivnosti pa otišao da izjavi saučešće a potom i na shranu.

Name

na sudu

18.08.2018 17:40

Traziti pravdu na suduma ne na trgu. okupiro si trg i narusavas javni red i mir,a na to nemas pravo.

Name

mima

19.08.2018 13:20

Za na sudu, nepismeni ne znaš pisati i izgledi da naučiš su nikakvi.Lijepo sam ti rekla idi na pregled,kad dođeš kaži ja sam iz SNDS-a došao sam po papir kakav ima Predsjednik, ti na to imaš pravo.

Name

Zoki

17.08.2018 07:44

To je nama naša borba dala! Moj otac je dva puta bio ranjen da bi ova kriminalna skupina mogla žariti i paliti RS-om. Omladini poručujem da bježe što dalje od Republike Srpske, tu nema života. Ako ikako možete pokušajte da se domognete Austrije ili Njemačke. RS se pretvorila u srenjovjekovnu vukojebinu i to zahvaljujući sadašnjem režimu. Ovakvo stanje nije bilo ni neposredno nakon rata, a i tada je bilo teško, to mi svi znamo. Bijela kuga i vladajuća sekta će opustošiti naše krajeve, ovdje više nikada neće biti života. Žalosno je što se ljudi i dalje pale na nacionalističke šupljake, i to u situaciji kada smo do grla u živom blatu. RS se pretvorila u klub kriminalaca, a zbog tih kriminalaca ćemo za koju godinu biti na svim svjetskim crnim listama.

ODGOVORITE
Name

Re Zoki

17.08.2018 09:40

To i jeste cilj vlasti da mladi odu odavde. pozivati omladinu da napuste RS je saucesnistvo u zlocinu koji cini vlast! Sta kada svi odu? Gdje ce se jednog dana vratiti? Zar nije bolje pokusati uticati na vlast da radi drugacije?

Name

Mk

17.08.2018 10:52

PA DA ZAVRŠE KAO DAVID .SA PSIHIČKIM SLUČAJEVIMA SE NEMOZE BORITI JER BUDALAMA NE MOŽEŠ DOKAZATI DA SU PSIHIČKI BOLESNICI A DRŽAVU NAM VODE BAŠ TAKVI

Name

Zoki

17.08.2018 11:29

Slažem se u potpunosti sa ovim drugim komentarom! Šta nam drugo preostaje nego da napuštamo RS? Zar treba i moje dijete da završi kao David? Ovdje nema života, sve ovo je davno propalo, samo što mnogi od nas ne žele to da vide, dobrim dijelom iz patriotskih razloga. Ja sam do prije nekih 5 godina bio tvog mišljenja, nisam mogao da pomislim da napustim RS.

Name

X

17.08.2018 13:13

Imam 40 godina, otac mi je poginuo u ratu. Ne pamtim gora vremena, ni rat, ni poratno doba ne mogu se porediti sa ovim, nazvacu ih -ustasama. Njihov cilj i jeste da narod ode odavde, samo rade po planu svojih gospodara. A vrh je sto pri tome. "turbosrbuju".

Name

trivo

17.08.2018 07:55

Pravda za Davida! Ostajemo do kraja!

ODGOVORITE
Name

Lana

10.09.2018 11:51

Slažem se u potpunosti sa izjavom-komentarom od Zoki, žalosno, ali istinito, vrlo puočno pogotovo za mladu raju.

Name

Podrška Davoru Dragičeviću

17.08.2018 07:58

Izbori su stvar naroda. Odluka je u rukama naroda. Ako narod okrene leđa toj vatri i sprži zadnjicu, onda će taj isti narod morati da sjedi na plikovima.Narod daje svoju naklonost, ali nikada svoje povjerenje. Ništa nije tako gorko za narod, nego leći SLOBODAN i probuditi se kao ROB. Nezadovoljstvo je prvi korak ka napretku nekog čovjeka ili naroda. "Narodi što ovdje žive, tek što su izašli iz jednog kafeza, prepali su se slobode, pa potrčali u drugi.Onaj je bio zajednički. I tuđ im. I nametnut. Sad ima svako svoj. Po mjeri vlasiste duše (citat) - ALI NAROD BIO IZ BILO KOJA TRI UGLA, traži svoju ISTINU I PRAVDU.

ODGOVORITE
Name

Trr

17.08.2018 08:00

Sta sad ima vlast za reci

ODGOVORITE
Name

7

17.08.2018 08:02

Šta su radili djetetu 6 dana, pocrkali dabogda.

ODGOVORITE
Name

Re 7

17.08.2018 15:44

E moj glupane.

Name

7

17.08.2018 19:52

Pocrkali sve do jednog.

Name

ZA Re 7

20.08.2018 06:09

VIDI SE KO JE GLUPAN, TI JADO DA NE MOŽEŠ BITI VEĆI ILI SI UBICA ILI SAUČESNIK DRUGO NE MOŽEŠ BITI, JEDINA PRAVDA NEK TI BUDE ISTO KAO DAVORU PA DA VIDIŠ KAKO JE SRAM TE BILO DŽUKELO JEDNA.

Name

neko

17.08.2018 08:20

Ko je bio ovaj momak , sta je znao sta je vidio

ODGOVORITE
Name

BL

17.08.2018 09:10

Vjerovatno je znao povjerljive informacije iz MUP-a posto je bio dobar na racunaru i u informatici.

Name

pesimista

17.08.2018 09:58

Nije smio hakerisati policiju. Šta ga to briga? Previše je znao o osinjaku. Možda su prije Davida MUP-ovci nešto drugo nekom drugom skrivili ali David nije mogao protiv Golijata. Šta ako na jesen na izborima pobijebe isti ili gori od pravde za Davida nema ništa. Za aktuelnu vlast se priča da bi prilikom stvaranja trećeg entiteta ustupili Hrvatima dio između Kupresa i Jajca kao i dobar komad posavskog koridora i da bi još dizali kredite a za opoziciju da bi uveli pretjerano restriktivne mjere štednje a potom policiju i sve ostalo na nivou entiteta prenijeli na nivo BiH dok Bošnjaci drže vehabije a migranti se gomilaju u BiH. Ko će se naći da izganja pravdu za Davida i da uopšte riješi probleme običnog čovjeka koji je jednom nogom kročio da iseli na Zapad iz BiH? Ko? Ne znam vam reći za koga na jesen glasati?

Name

re pesimista

17.08.2018 13:21

Za promjene. Onda bar znaš da si nešto pokušao promijeniti.

Name

SVAKA ČAST ZA BL

20.08.2018 06:14

LOGIČNO DA JE MOMAK BIO VEOMA SPOSOBAN I PAMETAN, NEBI ON DVA FAKULTETA UPOREDO STUDIRAO, ALI NJIMA NE TREBAJU PAMETNI NJIH ODMAH SKLANJAJU NJIMA TREBAJU NEPISMENI SA ONOM NJIHOVOM DIJAGNOZOM NESPOSOBNOSTI, TO NJIMA TREBA I ONE BUKADŽIJE I KRKANI KAKVI SU SAMI.

Name

Sinny Boy

17.08.2018 08:22

Ajd sad lijepo, predajte se zločinci i priznajte ubistvo.

ODGOVORITE
Name

re

20.08.2018 07:21

Da su imaju imalo mozga i razuma, uradili bi to i najbolje bi prosli.

Name

Svedok

17.08.2018 08:23

Čitava priča pije vode ako su pripadnici MUP-a RS narko kartel a pokojni David njihov diler koji se oteo kontroli. Jeste da su ovi Dodikovi mafija ali meni kao običnom građaninu , priča je kao iz nekog filma i sve mi se čini da je ovo dobro organizovano i finansirano. Pretužno.

ODGOVORITE
Name

Re

17.08.2018 09:25

Grijesis. Kobno je bilo to sto je u tuci deblji kraj izvukao sin tajkuna.

Name

Svjedok

17.08.2018 09:32

Ne mora značiti da je bio njihov diler, možda su oni samo željeli da im on bude diler, a on to odbio i na kraju platio životom.

Name

re svedok

17.08.2018 09:48

Logika ti manjka. U pjesmama pokojnoga se vidi ostra osuda ulice i dilera. Znao je ono što i svi, al kao mlad i muzicar kretao se u krugovima koji su danasnjica grada i verovatno je iz ponosa više pričao. Hoce li neko reci ime tajkuna cijeg sina je pretukao i znalo bi se mnogo?

Name

re

17.08.2018 10:00

E pa obucni gradjanine, kako onda razumiješ da je porodici u posjetu došao vrh RS u kuću nakon ovog ubistva, da su svi negativni komentari pokušali da upletu opoziciju u sve ovo ... Suština je da ovakva ubistva, bez obzira na to kakav je mladi David bio (nisam ga poznavao i ne želim da tvrdim da li je bio loš ili dobar primjer omladini RS), samo u banana državama mogu imati ovakav scenario i rasplet. Činjenica je da je ubijen i sa neko ne želi da se otkrije pozadina i izvršioci.

Name

Одговор за Re

17.08.2018 10:02

"Grijesis. Kobno je bilo to sto je u tuci deblji kraj izvukao sin tajkun." - ВЕОМА ЛОГИЧНО РАЗМИШЉАЊЕ!!!

Name

re

17.08.2018 11:03

Mislis visoke funkcionerke

Name

Re Svedok

17.08.2018 11:39

David je bio informaticki genije,kojeg je vrh policijale vrbovao za skidanje love sa racuna.Kad je David skontao sta radi,rekao im je da nece to da radi i zato je smaktut.Pa Davor lijepo rece da je 8 milijardi razloga,radi cega je David ubijen.

Name

D

17.08.2018 13:15

Sin tajkuna, sin srpske majke?

Name

Juca

31.12.2018 08:31

Pojeo vuk magarca

Name

BOBA

17.08.2018 08:25

IMAJU LI TI LJUDI SNA OD KOJIH ZAVISE MNOGO ŠTA U RS.DA LI SU VJERNICI POŠTO SE VIĐAJU PO SLAVAMA I CRKVAMA ONI SU NAJVEĆI PRKOSNICI VIJERE I NACIJE.NEKA IM ISTI TAJ BOG SUDI.PATRIJARH PAVLE JE UPOZORAVAO BUDIMO LJUDI ALI NOVAC I INTERES NE VIDI NIKOGA OSIM SEBE SAMOGA.PROKLETI NOVAC JE IZOBLIČIO LJUDE.TUMARAJU,HODAJU OBEZGLAVLJENI,VARAJU,KRADU, TUMARAJU,UBIJAJU. SVI IMAMO DJECU.ZAR JE NJIHOVO ILI NAŠE DIJETE VAŽNIJE OD NEKOG DRUGOG DJETETA.ZATO NAM SVI BJEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA.KOME ĆE TREBATI RS KOJI JE KRVLJU NATOPLJENA NIKOME.NEĆEMO MOĆI SAMOSTALNO FUNKCIONISATI ONI ĆE TOM KUMOVATI A NAROD LAGATI I DOBIJATI POJENE NA NACIJONALNOJ RETORICI.POZDRAV VASKOVIĆU NIKAD NIŠTA SE NE MOŽE SAKRITI NEKADA I ZIDOVI PROGOVORE ZATO NARODE PAMET U GLAVU.PRAVDA ZA DAVIDA.

ODGOVORITE
Name

Re "BOBA" RASPUCHIN

17.08.2018 09:43

Национализам нема никакве везе са овим. У питању је лажни национализам припадника владајућег режима јер , када се мало боље погледа , међу њима не само да је јако мало Срба него су у огромној већини сви бивши комунисти.

Name

OKTOBAR!!!

17.08.2018 08:28

Izlazite na izbore SVI!!! Vidite li vi ovo zlo?!!! Ne smijete ostati ravnodušni! Dosta više mantranja da nema za koga da se glasa! Za bilo koga, samo da se ovo zlo skine sa vlasti! Davide dušo, počivaj u miru...

ODGOVORITE
Name

Realno

17.08.2018 13:18

To je jedini način da pokušamo popraviti stanje! Svi, ali apsolutno svi trebamo izaći na izbore i glasati shodno svojoj savjesti! Onaj kome je dobro neka glasa za vladajuću koaliciju na čelu sa Miloradom Dodikom i Željko Cvijanović a onaj ko je nezadovoljan neka glasa protiv. Takodje, dosfa fe glupe priče kako su svi isti! Isti su vam Branislav Borenović i Dragan Lukač? Isti su vam Jelena Trivić i Željka Cvijanović? E pa nisu isti i zato svi na izbore u oktobru da pokušamo spasiti ovo malo što je ostalo! Alternativa je Slovenacki konzulat u BL ili neka od ambasad EU u Sarajevu, treca opcija ne postoji!

Name

RAJNA

17.08.2018 15:04

Tačno, jedini spas ovom narodu je da svi građani sa pravom glasa izađu na izbore. Samo masa pobjeđuje ljudi boži, jer nemaju toliko izborne baze koju čine i mrtvi.Kad ste čuli od MD i ledene kraljice da poziva građane sa pravom glasa da izađu na izbore, ma boli nju g...... za građanima, ona ima glasačku mašineriju koja glasa , kao papci u skupštini ili nosači ruku i to je njoj dovoljno i još koji džak tatrane i eto , ledena kraljica sa osmjehom zmije šarke je na tronu. Blagi Bože povratit ću od sopstvne rečenice.Pa sad vi sjedite kod kuće i mozgajte ili idite vani pa radite najgore poslove i budite sretni što starom švabi perete g.

Name

Zabrinuti gradjanin

20.08.2018 12:51

Nije problem izaci na izbore.Problem je za koju budalu sad glasati.Kad su svi isti.

Name

Krle

17.08.2018 08:29

Klupko se odmotava, zvijeri je sve vise u igri,kad pukne zvonit ce daleko i jako..i dugo..Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

SVAKA ČAST KRLE

20.08.2018 06:42

DOŠLO JE DO KRAJA, ČUĆE SE AKO BOGDA DALEKO KO SU TI MONSTRUMI KOJI SU NA TAKAV KUKAVIČKI NAČIN UBILI TO JADNO DIJETE, I DA JE BIO NAJVEĆI KRIMINALAC NIJE SE SMIO UBITI IMAJU MJERA ZA SVE, ALI NIJE PO SVEMU DOSAD IZNEŠENOM BIO JE PRVO DIJETE, MLAD POŠTEN I DOBAR DJEČKO KOJI JE STUDIRAO DVA FAKULTETA, A ZNATE TO NE MOŽE SVAKO. SAMO ONI KOJI SU TO URADILI AKO BOG DA NEK BUDE I NJIHOVOJ DJECI PA DA VIDE KAKO JE TO A IMA BOGA BRZIH DANA NEK IH STIGNE PA NEK ONDA IDU I TRAŽE PRAVDU. NEK IH JE SRAMOTA, PA AKO SU TAKVE SILE BILI NEK I SAD IZAĐU I KAŽU ŠTA SU RADILI I KAKO SU UBILI TO NEDUŽNO I MLADO DIJETE, KUKAVICE JEDNE NELJUDSKE. ISTINA I SAMO ISTINA ZA DAVIDA I PODRŠKA NJEGOVIM RODITELJIMA.

Name

Istina Je Jedna

17.08.2018 08:31

E sada ako ovo nije istina neko bi trebao da tuzi Vaskovica i Davora D koji isto ovo prica svaki dan na trgu.Ako niko njih ne tuzi za klevetu onda je istina i nesto je tu mutno.

ODGOVORITE
Name

@

17.08.2018 09:23

Pa tuzili su Davora za klevetu i odgodili u sudu dok prodju IZBORI..sta ti to govori...da vide koja ce strana biti jaca,oa u kom pravcu prica ce ici..Bravo Davore bio si u pravu ,ili Davore izneo si lazne optuzbe...znaci ovo sve govori da je Otac u pravu..Ako laze na njih,odbite pola,i od pola pola ima nesto a to nesto je dovoljno da budese strasno za. Osudu.GDJE IMA VATRE IMA I DIMA

Name

Ja

17.08.2018 08:39

Ne znam ljudi, ja sam policajac ali meni ovo djeluje nevjerovatno i nerealno. Tvrdi se otvoreno da ga je ubila policija. Bas bih volio da se sve razjasni do tancina da vidimo sta se ovdje dogodilo, nekako mi nema logike. Ako je ovo tacno,onda na lomacu sve

ODGOVORITE
Name

pokoran kao rob

17.08.2018 09:27

Je l' ti smatraš da je naša policija kao Skotland jard, pa da su bezgrešni mada to i pomenuta policija nije. O čemu ti pričaš? Da su nam policajci i inspektori "bobiji"?

Name

re

17.08.2018 09:52

Policijska logika!? Ima li ligike da policija dila poput onih inspektora, da pljačka poput specijle itd..?

Name

Re

17.08.2018 10:28

DAjte ljudi pa ima dobrih ljudi u policiji ali posten nemoze da napreduje medju lopovima. Pa sta ako policajac uzme 20 km i pusti te kad napravis prekrsaj. Da li bi volio da ti skrese 300 km ili da ides na sud. Toga je bilo i bice . Kako se niko ne buni kad dajete doktorima po 1000 km za ono sto je duzan da uradi. Treba apelovati na postene policajce da progovore i dati im zastitu. Oni sve znaju a nesmiju reci.

Name

Maximilian

17.08.2018 08:39

Ovo je strašno, ne znam šta je gore... Ako je ovo istina što piše Vasković na svom blogu onda smo kao cijelo društvo na sigurnom putu ka dnu bez i najmanje šanse da se ikada oporavimo! Takođe, ako nije istina zašto izostaje reakcija nadležnih i ne kazne pisca ovih redova jer optužbe koji iznosi iz dana u dan su više nego ozbiljne i naprosto je nevjerovatno da prolaze bez reakcije nadležnih, takođe prolaze i bez reakcije stanovnika "boljeg dijela BiH" ... Zapitate li se ljudi u kakvom svijetu živimo? Bojim se da nam kao društvu oporavka nema... Kakvo li je tek stanje u školstvu, zdravstvu, sportu kad je u policiji u sudstvu ovako loše stanje. Takodje, ne treba prećutati i to je na entitskom nivou zadnjih 12 godina vlast 100% u rukama SNSD-a i njegovih koalicionih partnera dok je u Banjaluci SNSD-e na vlasti više od 20 godina tako da uopšte nema nikakvih nedoumica oko toga ko je kriv za sadašnje stanje!

ODGOVORITE
Name

smoluca

17.08.2018 08:40

Sad ce botovi SNSDa opet da muljaju,lazu i obmanjuju..

ODGOVORITE
Name

Vaskovicu

17.08.2018 08:50

Dosta lazi i blacenja postenih pripadnika mup-a. Momcima stavljas metu na celo, a oni su pravi primjer profesionalaca i postenih policajaca! Raspitaj se malo o rezultatima njihovog rada. Imas li imalo obraza i casti? Sve su to porodicni ljudi koji svoj posao shvataju ozbiljno i rade krajnje profesionalno a ti im stavljas etiketu ubica i otmicara?! Neka ti je na cast ali vrijeme ce pokazati

ODGOVORITE
Name

ANTIBOT✊

17.08.2018 09:36

Tik taka tika taka...✊

Name

RASPUCHIN

17.08.2018 09:40

Сваки пут када колима прођете , магистралним путем , кроз центар Лакташа видјети ћете полицајце како сједе на терасама кафића и лагано пијуцкају. Наравно , сједе у униформама и у радно вријеме.

Name

Rajko

17.08.2018 09:41

Postenih pripadnika je 99% ali postoji onaj 1% zbog kojih se i na ostale gleda sa podozrenjem. U kojoj zemlji moze da se desi da specijalci pljackaju blindirano vozilo banke na autoputu, da budu presudjeni za dilanje itd. a da se bas nikakve promjene u menadzmentu i strukturi promijene sve sa ministrom na celu. Onda je i logicno da se pocnu desavati stvari kao sa pokojnim Davidom sto se desilo, a ako se ne stane tome u kraj inastavice se desavati. Ova vlast je toliko dugona vlasti da je preuzela sve strukture drustva, nekoga potkupila privilegijama i poslom, neki su isprepadani, a vecina je letargicna i dokle god oni budu tu nece se nista promijeniti. Najbolja je Dodikova floskula kako bez njega nema Republike Srpske, nastala bez njega i do 2006 je bilo 14 punih godina ali se racuna samo period od kad on tu.

Name

Re Vaskovicu

17.08.2018 10:02

Baš ti je Vasković "trn u oku", a šta ćeš bote kada je čovjek pametniji, organizovaniji, analitičan ka NOVINAR ISTRAŽIVAČ, i što vam je provalio "SVE VAŠE ZAŠIFRIRANE PODATKE". Svaka mu čast, on zna šta radi, nebi napamet pričao jer to nikada i nije. Sv što je objavio je ISTINA i PRAVDA za nas nepismeni, nenačitani i slabo informisani narod.

Name

re

17.08.2018 10:03

Stani malo, koga ti branisć uopšte. Poštene? Njih ne treba da brane takvi, njih niko nikad nije ni prozvao.

Name

Realno

17.08.2018 10:14

Meni je takav jedan ,,pošteni"prvo slomio dva rebra cipelareći me pa je onda postavljao pitanja.Bio sam na krivom mjestu u krivo vrijeme.Nedužan! I to nije jedini put da sam bio maltretiran od strane ,,pošteni". Policija mora nositi kamere kako plavci tako i inspektori kad postupaju i eto problem rješen.Prodajte onu Miletovu mečku pa ih kupite.

Name

Danica

17.08.2018 10:29

Na onoj konferenciji sve su rekli ,pa poslije porekli. Poštene niko ne proziva a ovi nepošteni treba da odgovaraju.

Name

Sale

17.08.2018 10:31

Niko i ne kaze da je sva policija neradi kako treba cast izuzecima

Name

Klientel

17.08.2018 08:55

E svasta..

ODGOVORITE
Name

xyx

17.08.2018 08:57

Da li je ovo istina ili ne ja ne znam ali da neko napise ovakav tekst i da se nista ne desi pa to je nevjerovatno! nakon ovog teksta ili autor teksta ili oni koje optuzuje moraju odgovarati! Vaskovic ako zna sve ove detalje onda bi bilo normalno da da ga se saslusa i da otkrije svoje izvore, zasto tuzilastvo ne reaguje!

ODGOVORITE
Name

Luminara

17.08.2018 10:06

Sve tacno u bocu...

Name

U straha su velike oči

17.08.2018 10:40

Vi xyx ste smiješni!!! Zar očekujete da Lepir i Vreća saslušaju Vaskovića? Šta bi ga oni pitali? Da ga Vrećo pita npr."Kaži ti Vaskoviću ko ucjenjuje mene" ili još bolje "objasnite kako opstruišem istragu ubistva Davida Dragičevića"pa nakon toga Vrećo i Lepir napišu nalog za privodjenje Lepira i Vreće na informativni razgovor kod Ilića npr. Zar stvarno očekujete tako nešto da se desi?

Name

Wodolija

17.08.2018 14:52

xyx je bot ili saucesnik, vec mjesecima ovdje na portalu komentarise sve protiv pravde i istine.

Name

Istok

17.08.2018 09:01

Sta poslije ovoga reci? Kako proci pored policajca a ne posumnjati da i on nije dio klana unutar mup-a? Kako reagovati, pridruziti im se ili ga napasti i udaljiti iz svoje blizine? Kako ce reagovati mesar Rudonja? Kako ce reagovati manijak Lukac? Oce li biti rata unutarsrpskog prije izbora? Kako vjerovati izborima kada ce Rudonja i ekipa sve pokrasti? Da li uopste izlaziti na izbore ? ????????? ???????? ????? ???

ODGOVORITE
Name

IZBORI

17.08.2018 12:07

Jedini način da dodje do nekih promjena (gorih ali nadam se boljih) u našoj državi su izbori. Svaki glasač koji ne izadje na izbore automatski i neizrecivo postaje glasač suprotne strane tj vladajuće partije. Time se procentualno smanjuje broj glasača a samim tim daje se mogućnost da botovi koji kao sumanuti lete ka glasačkom listiću za 50 km dobiju bolje sutra. E upravo to bolje sutra znači gore prekosutra, pa narode izvolite i glasajte!

Name

To je to

17.08.2018 09:02

Kada padne režim, nalogodavci, ubice i zataškivači će biti pohapšeni i procesuirani. Ništa prije ni poslije. Do nas je. Nije do njih.

ODGOVORITE
Name

Titanik

17.08.2018 09:36

Bez rata režim ne pada, ne budi smiješan.

Name

Xxx

17.08.2018 10:08

E kako bih volio da padne rezim samo da vidim sta bi uradili posle

Name

Vuk

17.08.2018 09:26

Vaskovica za ministra... Covjek lokacije zna... Sve...

ODGOVORITE
Name

VOJO

17.08.2018 09:35

BRAĆO SRBI, JESU LI ZA OVAKVU RS IZGINULI HRABRI LJUDI U NAJBOLJIM GODINAMA I OSTAVILI SVOJE PORODICE NAMA DA BAR TO CIJENIMO I POMAŽEMO IM A VIDITE ŠTA MI RADIMO?

ODGOVORITE
Name

Iskren

17.08.2018 09:36

Ciljano i jasno i planski se napadaju institucije RS. U ovo moze povjerovati samo neko malouman. Ne treba policija i tuzilastvo na ovo reagovati jer njima to i jeste cilj. Izgubili su podrsku koju su i imali jer svako normalan razmislja svojom glavom i racionalno zakljucuje. Ovde se koristi samo jedan nesrecan slucaj kao povod. Da nije ovaj bio bi neki drugi. Samo ih treba pustiti nek pricaju. To je odraz demokraticnosti ove drzave. Javne istitucije moraju biti spremne izdrzati sve. To je test, a sve ce se to posloziti. Novac je cudo.

ODGOVORITE
Name

RE Iskren

17.08.2018 10:40

Jedina institucija koja je napadnuta ovde jeste NAROD. Vrhovna institucija jedne drzave. Ovde su napadnuti ljudi imenom i prezimenom i neka se brane sami. A to sto glupani poistovjećuju drzavne institucije sa pojedincima samo govori o njima ." l'etat c'est moi"(Država , to sam ja") vikao je na sav glas Francuski Luj 14 pa zavrsio na giljotini. Tako zavrse svi koji misle da su nezamjenjivi.

Name

dusanculi

17.08.2018 11:07

Kakav si tek kad lažeš?

Name

Luna

17.08.2018 14:15

Fukaro jedna.

Name

Zločin nema drugo ime!

17.08.2018 16:45

E budalo jedna, pa sami su sebi presudili, oni institucija, nečiji sin institucija? Nečiji sin se uplaši i zove bargu da tuku jednog! Joj, ovakvo zlo zbog nečijeg pišonje! Je li ovo ratno stanje da zarobite momka i radite mu zlo danima, ubijete ga, uništite porodicu, pljujete po njima, pratite ih i napadate na svakom koraku? Sami ste sebi iskopali jamu, sami padate u nju, idioti jedni! Misliš nas ovdje trovati svojim "bijelim pričama" o rušenju institucija i RS. Sve se sazna, sve se čuje! Uvijek bilo. Dosadili ste sebi, a kamoli onima oko sebe.

Name

re

18.08.2018 19:45

Ciljano i jasno i planski je UBIJEN DAVID. A ostali dio komentara, serviraj zločincima.

Name

ZA GLUPOG ISKRENOG

20.08.2018 07:46

BAŠ SI ISKREN VIDI TI SE, NISI TI ISKREN VEĆ SI GLUP SA TIM SVOJIM GLUPIM IZJAVAMA. KAKVE INSTITUCIJE TI BRANIŠ DA IH IMA DAVNO BI TO RIJEŠILI PA NE BIH NI DOŠLO DO OVAKVOG KATASTROFALNOG STANJA. KAKAV CRNI CILJ JA KOLIKO ZNAM IZJAVLJUJU POJEDINI DA SU NJIHOVA DJECA U PITANJU DA BIH BILO RIJEŠENO U 24 ČASA, PA GOSPODINE ISKRENI I DAVID JE NEČIJE DIJETE ALI NE DA SE UBIJE I DA SE KRIJE. JADAN UBIĆE TE TA TVOJA ISKRENOST SRAM TE BILO. NE DAO BOG DA NAM JE U SVIH GLAVA KAO ĆUPARA GLUPA, NAPROTIV VEĆINA NORMALNOG NARODA RAZMIŠLJA NORMALNO I SASVIM NORMALNO DA OSUĐUJE POJEDINE IZ POLICIJE I TUŽILAŠTVA. TI SI JEDAN OBIČNI LAIK KOJI NEMA POJMA, OVDJE SE NE KORISTI JEDAN NESRETAN SLUČAJ KAO POVOD OVDJE JADNI RODITELJI TRAŽE ISTINU ZA SVOJE BRUTALNO UBIJENO DIJETE, MONSTRUME JEDAN DAO TI BOG DA I TI BUDEŠ U TOM KAKO KAŽEŠ NESRETNOM SLUČAJU PA DA VIDIMO KAKO ĆEŠ ONDA PRIČATI. KAKVE TVOJE INSTITUCIJE I KAKV TVOJ ODRAZ DEMOKRATIČNOSTI OVE DRŽAVE U ČEMU SE SASTOJI, ZAR U IZJAVAMA KOJE SE SVAKI PUT IZNOSE DRUGAČIJE I TO TI JE ODRAZ NEČEGA. STIDI SE MONSTRUME JEDAN. ISTINA I PRAVDA ZA DAVIDA.

Name

ZA ISKRENOG

20.08.2018 07:51

MOGU ZAMISLITI KOLIKA SI TEK LAŽOVČINA KAD SI OVAKAV KAD SI ISKREN MONSTRUME JEDAN.

Name

ZOKI

17.08.2018 09:39

Zar za ovakvu Drzavu su pali nasi najbolji sinovi,da danas lopovi haraju RSom.

ODGOVORITE
Name

mima

17.08.2018 10:12

Kad borci daju vlast ratnom profiteru, dobiju ovo.

Name

re mima

18.08.2018 20:11

kratka i jasna dijagnoza, borci su ponovo na ispitu, a tek penzioneri oni samo maditiraju i gledaju u baju ko u ikonu, dno dna???

Name

SVIMA KOJI KOMENTARIŠU!

17.08.2018 09:43

AKO SUMNAJTE U OVE ČINJENICE, PRIČE KAO IZ FILMOVA, PITANJE ZA SVE VAS????? JE LI VAM NIJE PRIČA KAO IZ FILMOVA ZA DŽENANA MEMIĆA???? JE LI NIJE SLIČAN ILI GORI SCENARIO OSMIŠLJEN DA SE BIJEDA UBIJA KAKO HOĆE OVA STOKA KRIMINALCI??? DA SE ZATAŠKAJU TATINI SINOVI??? JE LI VAM NIJE DOVOLJNO DA DOPRE DO VAŠIH MOZGIĆA ŠTO JE OTAČ DŽENANA DOKAZAO DA MU JE SIN UBIJEN???? POSLIJE TAKVE BORBE, GDJE JE DOKAZANO DA TUŽIOCI, POLICIJA, I SVI RADE ZA KRIMINALCE!!!!! NIKOME NE VJERUJEM

ODGOVORITE
Name

Istina i pravda

17.08.2018 09:50

Ubili su dijete,mucili,6dana i 6noci.Da je bio njihov,ne bi ga ubili!!!Sta je imao on,a sta oni?Veseo studrnt,nada i buducnost.I mi cemo doci na red i nasa djeca,ako se ne osvjestimo! Vjerujem u pravdu ovozemaljsku i u Boziju,da ce doci kazna za sve njegove patnje i rane!Sotone i ubice,za vas je malo 45godina robije!Davide...duso nasa,pocivaj u miru.Tvoja dusa je oko nas,nikad neces biti zaboravljen.

ODGOVORITE
Name

Vladimir

17.08.2018 11:37

Raspitaj se malo o nanosenju teskih tjelesnih povreda 2016 na Banj Brdu od strane Davida.

Name

Re Vladimir

17.08.2018 12:56

Nakon provociranja je udario momka i polomio mu zub.I ne pljuj ga mrtvog.Tuđi okrunjen zub je okvalifikovan kao teška povreda a modrice i podljevci i rasjekotine na Davidovom tijelu su "lakše" tjelesne povrede.To izgleda zavisi da li je sin od guzonje ili običnih radnika.Nije bio svetac da smo jasni.Bio je izuzetno pametan,nasmijan,načitan,ponosan,voljen u društvu.Ali nije ničim zaslužio da bude u grobu sada.Za to opravdanja nema!!!

Name

re Vladimir

17.08.2018 13:46

Interesantno. Parirate izbijeni zub sa ozljedama koje izazivaju smrt.

Name

Banjalucanin SDS

17.08.2018 09:51

Moje misljenje je da je ubijen i tu nema price. Ali interesantno je kako niko ne govori o motivu ??? Zamislite gdje se upetljao pokojnik i u sta. Tako da optuzite me sta hocete , ali 90 posto omladine federacije, RS, Hrvatske , Srbije su normalni i cisti i to prevashodno zahvaljujuci svojim roditeljima. A ti majstore kakav si ti Tata Lav kad ti sin uz tvoje odobrenje duva, zatim optuzen za nasilnicko ponasanje i zrtva prof.likvidacije. Cuvajte djecu pazite na njih da se ne upetljaju u neke gluposti gdje se ovako zavrsava to.

ODGOVORITE
Name

Wodolija

17.08.2018 14:54

Moje misljenje je da si ti onaj sa druge strane.

Name

LJUTA GUJA, MICO MOJ!

17.08.2018 16:50

BANJALUCANINE! Prosetaj do Tvrdjave Kastel,na uglu kod Lazine mesnice godinama postoji ploca na kojoj pise : POSMATRACU MOGA GROBA JEDNAKI SMO SKORO OBA! JA SAM JUCE BIO TAKAV,A SUTRA CES TI OVAKAV!!! Tesko je Davoru,ne sjedajmo mu na muku! Nije nicije dijete mrav! Razmislimo malo o ovom STIHU! CUDNA su dosla vremena! Nikad se nezna! ISTINA I PRAVDA ZA DAVIDA!!!✊✊✊

Name

Re

17.08.2018 19:26

Pa eto nije Nikola Djurovic nista lose uradio. Samo je čekao zeleno svjetlo na semaforu. I ubi ga idiot. I sve zataskano.

Name

Banjalucanin

17.08.2018 09:54

Nesporno da kriminal u svakoj zemlji vodi MUP. Ali zasto se motiv nikako ne spominje ? Majstore sin ti nije bio ni s od svetca, naravno niko ne zasluzuje da bude ubijen , uhapsi pa neka odgovara. Ali kakav si ti to otac, kakva je to majka koja ide sa drugim covjekom a ostavlja dijete od 12 god sa ocem ? 50 posto likvidacije ide na vas racun ,a drugih 50 na olos koji je to ucinio.

ODGOVORITE
Name

Iskren odgovor

17.08.2018 10:30

Stidi se svojih riječi! Opravdavati ubistvo zbog razvoda roditelja? Procentualno smanjivati odgovornost ubica zbog razvoda roditelja? Pa ti si bolesna osoba...

Name

Halo Banjalučanin....

17.08.2018 11:33

Pa čekaj malo, ovdje se ne govori o tome u kakvoj je porodice pokojnik odrastao. I da li su mu roditelji imali porodičnih problema. Čovječe ovdje se radi o smrti mladog čovjeka i motivu za ovakvo zvjersko ubistvo. Aloooo zvjersko ubistvo. Kakve veze ima da li je živio sa majkom ili ocem, da li ga je majka ostavila ( u šta sumljam) radi se o motivu. Evo nap.da je odrastao u "zdravoj" porodici uz oca i majku koji su brinuli o njemu 24 sata i da se opet isto desilo baš me interesuje kakav bi ti komentar imao. pametnjakoviću....

Name

Zločin nema drugo ime!

17.08.2018 11:46

Pričaj ti šta hoćeš, piši šta hoćeš. I više je nego očigledno da pravdate zločin, znači da ste i sami poput zločinaca koji su uništili mladića Davida, upropastili porodicu. Nema tu opravdanja, zločin je zločin!

Name

Banjalucanin

17.08.2018 13:22

Eto ko sekta odgovarte.RECITE MOTIV. Dijete je najosjetljivije izmedju 12 i 19 god. posebno musko i treba mu pridavati maksimalna paznja i kontrola. Pa koliko hoces brakova opstane bas u tom periodu iskljucivo zbog djece. Recite motiv, a ti koji pises sumLjam zbog toga sto takvi imaju pravo glasa smo i ovde. Majstori nevin je Djurovic, nevin je Vukelic to su zrtve postene , a za ovog je sve samo ne postenje, ali sam opet da treba odgovarati ko god da je pa i sam Lukac.

Name

Banjalucanin

17.08.2018 13:24

I za ovo zlocin je zlocin , slazem se donekle. Za ubistvo Vukelica je zlocin nad nevinim covjekom ,a ovaj mali je sve samo ne nevin covjek. Tako da postoje dve vrste zlocine nije uvijek isti. A zlocinci kod obojice ti je pojedinci iz MUPa i to je ocigledno.

Name

ArkhamWrath

17.08.2018 14:52

Halo Banjalučanin pa eto nije bitno što su mu se roditelji razveli. Nije bitno sa kim živi i ko ga kontroliše ! Iz kog si ti univerzuma ispao majke ti rodjene ?

Name

Zločin nema drugo ime!

17.08.2018 16:32

Ma opet ti, prosto sijaš, sjajiš koliko si spreman da braniš ovakav zločin, e toliko nama bacaš svijetlo u nešto što nije razlog za ubiti čovjeka i potvrđuje nam to. Ne možeš mene ubijediti u tu priču - eto ubijen je jer nije odrastao u porodici sastavljeni roditelja! Šta to tebi i sličnima znači? Trebao je da raste u porodici u kojoj otac vara majku, u porodici u kojoj majka vara oca? Žive zajedno, a varaju se? JASNO mi je da je to tvoj izbor i da takvi roditelji djeci mažu oči, a cijeli svijet zna šta otac i majka rade. Da li je to tebi JASNO? To što pišeš nebuloze je grehota na tvoj račun! Zločin je zločin i to niko od nas nije izmislio juče. Pravdati zločince stvarno ne priliči nijednom čovjeku koji je od karaktera.

Name

Banjalucanin

17.08.2018 18:30

Prava sekta ste kao sve politicke partije.O svemu pisete samo motiva nema.Recite koji je motiv ? Za svakog sam da odgovara , ali ove gluposti cuj Davidov trg pa 50 hiljada ljudi je sto puta zasluznije da se tako trg zove.

Name

Ajde više

17.08.2018 19:23

Jesmo baš smo sekta, vidi samo kako se ti navuče i odgovaraš, i pišeš sve što te nervira i podsjeća na Davida.

Name

Tanja

19.10.2018 09:20

Banjalucanin sram te bilo !

Name

jana

17.08.2018 10:05

Činjenica je da su lagali na onoj skandaloznoj konferenciji.Činjenica je da su dokazi nestali.Činjenica je da nisu nisu ništa poduzeli po pitanju baznih stanica .

ODGOVORITE
Name

Pravda za MUP

17.08.2018 10:17

Na konferenciji nije lagano. Ljudi su rekli istinu. To sto istina me odgovara i tesko se prihvata druga je prica. Narod treba stati uz MUP. Ovo je ocigledno ciljano rusenje najvaznije institucije RS. Za to ste placeni.

Name

Zločin nema drugo ime!

17.08.2018 11:29

Sve vas treba srušiti, sram vas bilo, dijete tuđe ste zakopali i mislite živjeti normalno poslije toga. Grehotu činite i dalje se ne ustručavate, zločin pokrivate i pravdate zato što su to učinili neki vaši ili vi sami. Zločin se mora kazniti!

Name

Re pravda za MUP

18.08.2018 16:08

Ako je na konferenciji iznesena istina, ja sam onda Nikola Tesla.

Name

jelena

17.08.2018 10:07

Časni pripadnici MUP-a su Vaskoviću dali informacije.

ODGOVORITE
Name

Istina

17.08.2018 10:31

To donekle vraća vjeru u institucije! Al' daleko je to dovoljnog...

Name

Arhandjelo Mihailo

17.08.2018 10:25

Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

Nemanja

17.08.2018 10:37

Predsjedniče, što se čekaju izbori,hoće li iko demantovati ove navode.

ODGOVORITE
Name

elena

17.08.2018 10:40

Istina je samo jedna.Podrška porodici Dragičević.

ODGOVORITE
Name

Zoran

17.08.2018 11:47

Svima je jasno da je David ubijen,ovde je bitno zašto je ubijen ako je kako se tvrdi pripremamo ubistvo onda se mora reci sta je to dovelo do toga da se dječji ubije.

ODGOVORITE
Name

Duke li

17.08.2018 12:00

Ovo je strasno ovako nesto se desava u Somaliji ili Gvantemali, osudjujem Mup ako je stvarno istina.

ODGOVORITE
Name

Glupost!

17.08.2018 12:23

Ovo je kao trećerazredni krimić! Da je ubistvo planirano mesecima, Davida bi pokosio automobil van pešačkog, ili bi mu se desila neka slična "nesreća". Samo glup čovek može poverovati u priču da su nekog iz vikendice doveli u stan u gradu da ga tu ubiju.

ODGOVORITE
Name

F

17.08.2018 13:20

Ne shvatate razmjere bahatosti sa kojom zivimo ovdje.Kao srednjevjekovni feud ukrsten sa klasicnim robovlasnistvom.

Name

re

17.08.2018 13:53

Glupos je to sto ti pričas. Ako su im trebale njegove informatičke sposobnosti, kakvo auto i nesreca. Očigledno je da je prisiljavan na nesto i pri tom fizicki maltretiran.....

Name

Derventa

17.08.2018 12:49

Vaskovicu naklon do poda za ovoliki trud! Pitanje milokradovom tuzilastvu,zasto ne pozovu Slobodana Vaskovica na informativni razgovor buduci da covjek iznosi konkretne informacije? Elem,Slobo Vaskovic *provocira* tuzilastvo da ga saslusaju ali Oni to ne smiju uraditi dok to ne aminuje milokrad jer bi izjava i dokazi Slobodana Vaskovica koje bi on dao tuzilastvu ostala zadokumentovana i tuzilastvo bi moralo nesto poduzeti nakon dokumentovane izjave ili dokaza koje bi dostavio Vaskovic! Da se ovo desava u pravno uredenoj zemlji tuzilastvo bi odmah reagovalo ali posto je u pitanju Dodikov privatni feud gdje vlada bezvlasce i anarhija onda se to ne moze desiti! Jadna je ovo drzava gdje jedan dusevni bolesnik,sirovina,lazov,kukavica,kriminalac i manipulator vedri i oblaci!

ODGOVORITE
Name

Re

17.08.2018 13:19

U srijedu, tacno tako.

Name

Golub

17.08.2018 17:03

BRAVO DERVENTA!!! Svaka vam cast na ovom komentaru!! Kapa do poda! Alal vjera za svaku napisanu rijec!!! ISTINA I PRAVDA ZA DAVIDA!!!✊✊✊

Name

Mag

17.08.2018 13:06

Nema rijeci. Stalno neka farsa. Zasto je on bio toliko bitan da bi ga neko ubio, sta je on onda to radio sa cime se bavio!!!??. Mafija se ubija iz nekog razloga. Znaci on je po tome bio clan iste!!! Niko ne dira nevinu djecu. A i zasto bi. Ako je ubijen od iste onda je mafijas i treba druge mafijase tj ubice traziti makar i u policiji radili.

ODGOVORITE
Name

re re Tina

17.08.2018 13:21

Mnogo si ti upućen u ove Davorove izjave ali na način da ih pokusas diskreditovati. Tražiš podršku za nešto što nećes dobiti,a to bi te mnogo rasteretilo. Sve izjave si pratio ali ne i Davorova objasnjenja vezano za njegove drugačije izjave. Zar nije očigledno da je čovjek došao do ogromnog broja podataka i svjedoka, samim tim su izjave drugacije i temeljitije.

ODGOVORITE
Name

sreto

17.08.2018 13:48

* miliona KM je plaćeno * umješan vrh MUPa RS. Narko karteli koji vladaju Banjalukom. Moži li mi neko reci koje poslove je radio i šta je znao David da je toliko novca dato za njegovu likvidaci i zataškavanje ubistva. Godinama čitam kriminalna dosijea za mnogo manje novca su likvidirani ljudi.

ODGOVORITE
Name

gavran

17.08.2018 14:01

Puno receno a nista novo..Da,mozda ga je ubio "neko" ? I opet ,od pocetka..smijesni ste..A,ko je onda bio taj david" Toliko "vazan" da je bilo u toj mjeri "organizovano ubistvo" ?

ODGOVORITE
Name

Mima

17.08.2018 14:42

Vidiš gavrane,očito je bio važan,Presjednik RS došao kući da izjavi saučešće i bio na sahrani.A zašto , pitaj Milu, pošto ga toliko voliš,možda ti odgovori.

Name

Wodolija

17.08.2018 14:58

DA, upravo vazan. Cak je i Dodik ostavio sve vazne termine da posjeti Davora. Ali Davor nije nasjeo na te Dodikove fazone.

Name

Golub

17.08.2018 17:13

Bravo MIMA za komentar!!! ODLICAN odgovor!!! Bravo,bravo!!! ISTINA I PRAVDA ZA DAVIDA!!!✊✊✊PODRSKA DAVORU!!!

Name

ArkhamWrath

17.08.2018 14:48

Kakav sad stan, kakva vikendica, policijska stanica, podrum.... Ko ovde koga laže a ko koga u zdrav mozak sa oproštenjem j*** ? Sa ovakvom pričom se nikako ali nikako ne uklapa to da je pokojni David bio pošten i fin momak ubijen od strane pripadnika policije. Momak se ili vrtio u veoma mutnim vodama, ili je bio nečija krtica. Svejedno nešta je znao/saznao/otkrio/radio preduboko otišao u svemu tome i zbog istog likvidiran. Šta je on imao na disku, gde je disk ? Zašto se Davor potukao sa pokojnim sinom na noć njegovog nestanka ? Šta Davor zna a uporno ćuti, ko ga huška ? Zašto nije izveo sina na pravi put tata lav ? Možda onda David ne bi ni stradao ? David je pisao u svojim pesmama kako se i sam drogirao, da je znao dilere, načinio je nekakvu štetu... je li Davor nije znao za to sve ? Fantastičan tata nema šta ! PRAVDA ZA DAVIDA !!! Da se otkrije ko je i šta bio !!! PRAVDA !!! Ajde fino lepo propustite komentar da me napadne balavurdija i ovaj jadni oslepljeni narod !!! PRAVDA ZA SVE !!!

ODGOVORITE
Name

RE

17.08.2018 15:51

Nit sam oslijepljena, niti balavica već majka dvadesetjednogodišnjaka za kojeg svaki put strijepim kad ode u grad i onda zovem da vidim da li je sve ok kada se zadrži. Šta god da je, one povrede na pokojnom Davidu sve govore.

Name

Odgovor

17.08.2018 19:15

Vi sto komentarisete ko je bio David,ko god da je bio nije vazno i sta god da je radio nije bitno.Vazno je to sto je uradila policija.Narod se digao zato sto policija treba da stiti svakoga, pa i naj gorim krimibalcina da obezbjedi pravicno sudenje.Policija ne treba da ubija nego stiti i privodi ko je zgrjesio.

Name

Re

17.08.2018 19:36

Odakle ti lepi pišeš?

Name

Re

17.08.2018 20:02

Gdje ti živiš kad sve to znas. Ja živim u Srpsko i licno poznajem porodicu Dragičević . Jel ti živiš u Srpskoj ili ovdje samo "studiras"???? Ili neko ko te placa da pišeš dezinformacije?

Name

ArkhamWrath

18.08.2018 01:15

Nije važno ko je bio i šta je bio ? Važno je ko ga je ubio ? A motiv ? Zašto je ubijen ? 6 dana da neko nekoga muči bez valjanog razloga. Pa šta je ta osoba mogla znati ili uraditi, da je neko toliko muči i na kraju zadavi/uguši. Valjda se u slučaju ubistva istražuje i motiv istog. To što vi pišete nema veze sa vezom a ni sa mozgom. Nije bitno zašto je ubijen bitno je ko ga je ubio. Pa izvedite djete na pravi put, da ne bude ne daj Bože narkoman ili šta drugo negativno pa neće upasti u nekakve glupave probleme, da ga povezuju da dilerima, korumpiranom policijom i slično. Problem izgleda ne lezi u vlasti ili opoziciji, gde li već. Nego u običnom narodu koji je zaboravio da odgaja sopstvenu djecu kako treba i kako valja. A kad dodju izbori taj isti glasa za promjene, s nikad se ništa ne menja decenijama ko god da dodje na vlast !!! E to je problem gospodo i gospodje !!! I prije ovih trenutnih narod nije bio zadovoljan, trazio je nešto bolje - promene. Mislite da će promene ponovo nešta bolje doneti. Hajmo probati... možda dobijemo promene na gore !!! Ko zna ?

Name

re Arkham

18.08.2018 21:12

Kad dotakneš dno nema gore. Promjene su normalan slijed kad nešto ne funkcioniše.

Name

Dragutin

17.08.2018 18:54

Uz duzno postovanje ovo su sve insinuacije nagadjanja i nedokazane tvrdnje koje ne piju vode kada se radi o navodnom ubistvu Davida Dragicevica.Da zlo bude jos gore tuzilac i tuzilastvo je okarakterisalo slucaj kao ubistvo mada nemaju nijedan dokaz da se radi o ubistvu cak sta vise u prvoj i u drugoj obdukciji jasno je utvrdjeno da Davidove povrede nisu mogle izazvat smrt.Mislim da se ovdje radi o velikom pritisku javnosti koje tuzilastvo nije moglo izdrzati pa su linijom manjeg otpora a i zbog gubitka glasova ovaj slucaj okarakterisali kao ubistvo.Razumio bih ako su ga oni ubili ili imaju saznanja da je to neko drugi uradio ali onda otpadaju nalazi obdukcije.Treba sacekati da se zavrsi zvanicna istraga nemojmo prejudicirati stvari i prije vremena donositi zakljucke.....

ODGOVORITE
Name

Re Dragutin

18.08.2018 08:07

Aman botovi, vi stvarno mislite da ćete promeniti mišljenje ijednog čovjeka koji pročita vaš komentar? Upravo suprotno, izazivate gađenje i otpor. Teško je shvatiti kakav čovjek moraš biti da pljuješ po mrtvima, ocu i majci koji su izgubili djete. Za neke od nas nema tih para i poslova.

Name

Ex Zvornicanin

17.08.2018 19:43

David nije ubijen zbog droge. To su spinovi.....Momak je bio VRHUNSKI HAKER. Sta je otkrio....kako je upao u intranet,sta je tamo sve downloadovao....ostaje da se vidi.....

ODGOVORITE
Name

Marko

17.08.2018 19:46

Pravda za Davida. I za sve nevino stradale ljude u RS i u FBiH isto tako. A zna li iko, bar neko cime se bavio nesrecni mladic pa je ubijen zbog toga? Ubili ga pripadnici narko kartela, a kakve je on veze imao sa narkoticima da bi ga ubili?? Nadam se da ce se resiti slucaj za zivota nesrecnog oca, a David neka pociva u miru, laka mu crna zemlja...

ODGOVORITE
Name

007

17.08.2018 20:07

Strucnjaci rekonstrurali ubistvo za 5 dana a ovi lopovi jos uvijek sute i misle da ce moci da se izvuku.Sada se jos jasnije vidi koja mafija i zlocinci vladaju.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

17.08.2018 20:33

Pola godine vas niko ne zarezuje što ste na ulici,od tih vlastodržaca i šta sad čekate..Imate dokaze,javnost ste upoznali sa činjenicama,pa bujrum brate.NOĆ JE ČUDO-.listom skidajte policajce i da vidimo kom opanci,kom obojci,a ne ovako...ode ovo u kontra smjeru,a za to će naivni Davor nastradati,jer će ga sve te podignute šake napustiti,...neće jedino ovi ovdje što komentarišu i čekaju zbog toga nagradu..U PAMET SE DAVORE,DOK IMA VREMENA..

ODGOVORITE
Name

Hedgehog

19.10.2018 09:32

Videla bih te da je tvoje dete u pitanju. Pre nego sto ista napises ,dobro razmisli sa tim pilecim mozgom. Davore samo napred !

Name

Rtz

25.12.2018 19:08

Da

Name

baka

17.08.2018 22:00

Hvala gosp.Vaskovicu,sto nas obavjestava i sto nam je svjetvost u mraku.Dole zlotvori,jer im je dosao kraj!

ODGOVORITE
Name

Kanada

18.08.2018 05:07

U RS vlada srednjovjekovni mrak modernizovan politickom mafijom koja je najgora i najopasnija vrsta mafijaske organizacije. Da nije tako do sada bi se bar neko oglasio povodom ovakvih informacija . Za one kojima su pitanja ko je , kakav je bio i sta je radio David Dragicevic vaznija od pitanja funkcionisanja pravnog sistema jednog drustva : posto necete da shvatite da se desilo ubistvo i da , bez obzira ko je ubijen i kakav je bio , tuzilastvo kao institucija mora , bez odlaganja i odugovlacenja raditi svoj posao, ja pitam : za koliko ste se prodali i ko VAS placa da blatite Davida i njegove roditelje ili ste vi te zivotinje koje su se izivljavali nad Davidom ?

ODGOVORITE
Name

Brdjanin

18.08.2018 05:31

A gdje je silovanje. Ovo su notorne lazi i izmisljotine . Cuj "interventna jedinica uprave policije", to ne postoji, ja gluposti. Slabo ti iz saveza znaju organizaciju mupa, pa davore tako dobijas lazne ingormacije.

ODGOVORITE
Name

mima

18.08.2018 08:21

A postoji li toksiološka labaratorija ?

Name

re

19.08.2018 13:37

Jesu ti našli ODGOVARAJUĆI pseudonim! Pravi si brdjanin! A ti SI iznikao da širiš ISTINU?! MORE MARŠ!

Name

Odgovor za re

18.08.2018 05:42

Zivim u RS . Postujem i podrzavam Davora .Imam svoju djecu i zao mi je Davida. Samo kazem sta treba da radi policija. Da je svako po zakonu radio svoj posao David bi bio ziv.

ODGOVORITE
Name

jana

18.08.2018 09:09

Hvala BN TV,Vaskoviću,Radovanoviću. Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

elena

18.08.2018 09:09

Pravda za Davida !!!

ODGOVORITE
Name

PRAVDA ZA SVE NAS

18.08.2018 16:12

Svi se nadamo da ce gore navedeni zlocinci biti izvedeni pred lice pravde. Za Dodika necemo glasati , jer podrzava kriminal , dilovanje droge , javne kuce i razvrat. Ovo je ujedno i njegova poslednja godina vladavine , a RTRS I ALTERNATIVNU GOSPODIN VUKOTA DA ZABRANI KADA DODJE NA VLAST I RADNIKE KOJI MANIPULISU NAROD DA OTPUSTE .

ODGOVORITE
Name

PRAVDA ZA SVE NAS

18.08.2018 16:15

KAKO OVE LJUDE NIJE SRAMOTA ? NE ZELIMO DA IMAMO TAKVE PROPALICE NA FUNKCIJAMA. NEKA UZMU ONO STO SU POKRALI I NEKA SE GUBE , A NJIHOVU DECU TREBA DRZATI POD PRISMOTROM , NJIH SU POSLALI NA SKOLOVANJE PO INOSTRANSTVU , NADAJUCI SE DA CE IH UBACITI U POSAO KADA SE VRATE KUCI .

ODGOVORITE
Name

Arhandjelo

19.08.2018 05:23

Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

КСС

19.08.2018 10:01

Правда за Давида,свиће

ODGOVORITE
Name

Rado

19.08.2018 14:05

Gotov si dodo lopove

Name

dragana

19.08.2018 12:08

Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

Dragas

19.08.2018 12:18

Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

JK

19.08.2018 16:42

Pravda za Davida!!!

ODGOVORITE
Name

nikola

19.08.2018 18:49

Pavda za Davida,pravda za sve nas!!!

ODGOVORITE
Name

milica

19.08.2018 20:45

Postujem i podrzavam Davora.

ODGOVORITE
Name

Jaćim Milunović

26.12.2018 11:35

Piše da je ubistvo pomno planirano nekoliko meseci, što se ne sme isključiti, jedino nedosta je MOTIV. Koji je interes "služba" imala da likvidira Davida Dragićevića?

ODGOVORITE
Name

Aleksandar 1976

29.12.2018 13:46

Sve ovo sto ste sad napisali je naucna fa tastika...kad ste tako pametni resavajte sve umesto policije...sve je ovo politika i nista vise...

ODGOVORITE
Name

Ja

31.12.2018 08:44

Bog je nad nama sve vidi i svima ce presudi

ODGOVORITE
Name

001_871

14.03.2019 17:26

ja mislim i smatram da iza ubistva stoje -DODIK i LUKAC-