Nikola nam olakšava život na terenu!

Košarkaš Denver Nagetsa Geri Heris rekao je za B92 da je plej-of na vidiku za Denver jer je prošle godine veći deo tima bio povređen, a "nakupilo se" 46 pobeda.

Košarka 17.08.2018 | 09:30
Nikola nam olakšava život na terenu!
Dodaje i da srpski centar Nikola Jokić svima u timu olakšava posao jer "nekako sve dobro ide kada je na terenu".

Raduje se novoj sezoni i veruje u plej-of. Prošle sezone je i sâm imao problema sa povredama, kao i Jokić i Milsap i veruje da će od oktobra deliti minutažu sa Vilom Bartonom.

"Što se mene tiče, mislim da već igram možda i najviše minuta u ekipi i ne mislim da ću igrati više. Mislim da će Barton da uskače i smatram da će sve biti dobro", kaže Heris za B92.

Jedan je od igrača od kojih se očekuje dobra igra i u odbrani i u napadu.

"Nije pritisak, samo izađem i se i takmičim, ne bih tražio ništa više i manje. Trudim se da napredujem i kada to radim, onda mogu da uradim sve kako bih pomogao timu da dođe do plej-ofa", objašnjava i opisuje ulogu Jokića u timu.

"Nikola ne čini samo meni igru lakšom, nego svima nama, takav je igrač. Sve nekako ide dobro kada je na terenu", kaže Heris.

U poslednjoj utakmici regularnog dela sezone, Denver je ostao bez plej-ofa u duelu sa Minesotom, a kada je reč o izgledima za plej-of ove sezone kratko poručuje da je to plan.

"To je plan. Imali smo 46 pobeda prošle sezone sa timom koji je tokom većeg dela sezone bio povređen. I mnogo utakmica koje je trebalo da dobijemo izgubili smo, a bili smo na jednu utakmicu od plej-ofa. Više je nego izvodljivo", priča Geri.

Za utakmice koje Denver čekaju na Zapadu protiv Lebrona Džejmsa kaže da će biti kao i svake druge, a o tome kako bi se Denver "snašao" na Istoku sa 46 pobeda kaže da o tome nije razmišljao.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar