Magični Vagner uljepšao Milerov praznik!

Bajern ponovo isprašio HSV - 4:1.

Fudbal 16.08.2018 | 10:15
Magični Vagner uljepšao Milerov praznik!
Bajern je, posle velikih 5:0 protiv Ajntrahta u finalu Superkupa Nemačke, nastavio da pokazuje svoju snagu, a ovog popdneva iskalio se na staroj mušteriji HSV-u kojem nije propustio šansu da natrpa mrežu golovima.

Istina, nije bilo po šest, sedam ili osam golova, kao što je bio slučaj ranije, već sasvim podnošljivih 4:1 za kombinovani tim šampiona. Bez Roberta Levandovskog koji nije ni doputovao na sever Nemačke, Niko Kovač je izveo kombinovan, ali ipak snažan tim. Od iskusnih na terenu su se našli Nojer, Rafinja, Gorecka, Rudi, Sančes, Roben, Vagner i Koman.

HSV je u uvodnih 30 minuta bio ravnopravan protivnik, a vodeći gol Kaleda Narija u 25. minutu (pre toga je pogodio stativu) posle nesebične asistencija Luisa Holtbija bio je zaslužena nagrada za dobru igru i presing koji su puleni trenera Kristijana Tica prikazali. Ipak, Bajern je od 30. minuta dodao gas, a Sandro Vagner prvo sa bele tačke, zatim i petom do poluvremena preokrenuo na 2:1.

Oba trenera izmešali su postave, a Tomas Miler u nastavku sa dva gola u 73. i 86. minutu stavio je tačku na ovu utakmicu i dominaciju Bajerna. Zanimljivo, on je danas postigao golove na istom stadionu na kojem je debitovao u Bundesligi pre tačno deset godina.

Filip Kostić nije odigrao ni minut na ovom meču pa je jasno da na njega u HSV-u odavno ne računaju.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar