Predsjednik Napolija surov prema navijačima svog kluba!

Tražite mi skupa pojačanja, a kupujete falsifikovane dresove i ne plaćate ulaznice?! Surovi odgovor gazde Napolija navijačima koji traže pojačanja.

Fudbal 16.08.2018 | 23:50
Predsjednik Napolija surov prema navijačima svog kluba!
Rat između predsednika Napolija i pojedinih navijačkih grupa ovog kluba ozbiljno drma klub sa San Paola, koji uprkos dolasku Karla Anćelotija ne liči na sebe.

Simpatizeri su nezadovoljni jer dok se Juventus, Inter i Milan pojačavaju i troše stotine miliona evra, pod Vezuvom se ne događa apsolutno ništa. To je teško palo ljubiteljima Napolitanaca koji su rezultatima u pripremnom periodu pokazali da ih čeka teška sezona i da možda i nije realno da se bore za titulu.

Sam predsednik Napolitanaca danas je obavestio tifozeriju da od skupih pojačanja ovog leta nema ništa.

"Zašto stalno pričamo o novim igračima? Ako navijači žele samo da se raspravljaju zato što nismo doveli nikoga koga su oni hteli, neka to zadrže za sebe. Kako mogu da mi traže da potrošim desetine ili stotine miliona evra na pojačanja, kada oni stalno kupuju falsifikovane dresove, lažno prave i preprodaju klupsku robu i ulaze na stadion bez plaćanja karata? E, pa pošto me izazivate, gospodo, to vam je moj odgovor", ljutito je odbrusio De Laurentis u izjavio za lokalni radio Kis Kis.

Ovaj istup poslednica je i nedavnog transfer fijaska u pokušaju da se dovede Andrea Beloti iz Torina. Napolitanci novu sezonu otvaraju u subotu gostovanjem u Rimu protiv Lacija od 20.30 časova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar