Melanija broji dane do razvoda?

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Melania Tramp broji dane do razvoda od supruga Donalda Trampa, tvrdi bivša zamjenica američkog predsjednika Omarosa Newman.

Zabava 14.08.2018 | 18:17
Melanija broji dane do razvoda?
Newman je u knjizi "Unhinged" (Van kontrole), koja treba biti objavljena, opisala dane provedene u Bijeloj kući. Ona se osvrnula na odnose u Bijeloj kući i između ostalog, tvrdi kako prva dama SAD-a Melanija bira odjeću kojom izražava pasivno-agresivni duh.

"Kada pogledate odjeću koju nosi Melania Tramp, vidi se da pobuna u stilu koja ima jedan cilj. Vjerujem da Melania svoj stil koristi da kazni supruga", smatra Newman koja tvrdi kako Melania nosi određenu odjeću da ponizi supruga.

Newman tvrdi i da je Tramp, da bi ispravio vlastite greške, natjerao suprugu da ide u centar u kojem borave imigranti, zbog čega je Melania nosila jaknu na kojoj je pisalo ”I really don’t care” (zaista me nije briga).

Takođe, bivša savjetnica tvrdi da je brak Trampovih na ivici i da se Melania želi razvesti čim završi mandat američkog predsjednika.

"Mislim da Melania broji minute do isteka mandata njenog supruga kako bi se mogla razvesti od njega", napisala je Newman.

Newman je bila jedna od rijetkih Afroamerikanki u Bijeloj kući tokom Trampovog mandata. Podržavala ga je tokom izborne kampanje, a nakon što je izabran na funkciju američkog predsjednika, bila je i njegova asistentica.

Ona je u novoj knjizi u kojoj je opisala dešavanja tokom boravka u Bijeloj kući, američkog predsjednika opisala kao rasistu, a Tramp je to demantovao.

(Vijesti/AA)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Deba

15.08.2018 10:58

Uvenu ona kraj zanemocalog deke Trampa, za nju je pastuv Zmaj od Sipova pa da je on raspandrka!

ODGOVORITE
Name

m.

15.08.2018 14:17

...ili ti, npr!? Druze moj, ovakve , mozes samo na tv da vidis.

Name

Re m

15.08.2018 17:00

Bolje su nase stvarne i prirodne zene od ovih plasticnih sa tv.

Name

Re m.

15.08.2018 19:50

E moj slijepce, ti znas! Jel vidis da se sprdaju po portalima a ti odmah na kvarno! Pokrij se dobro u tom svom malom brlogu.