Davor: ”Niko neće otimati kamione”

Davor Dragičević poručio je večeras da MUP i tužilastvo objelodane ko je ubio njegovo dijete sa skupa na trgu Krajine.

Republika Srpska 11.08.2018 | 20:27
Davor: ”Niko neće otimati kamione”
– Jednog dana kada dođe istina i pravda svi ćete čuti gdje mi živimo. Živimo u državi, koja apsolutno ne brine o ljudima i građanima RS. Brine kad treba da izađemo na izbore i kad treba da platimo račune. Postoji 8,6 milijardi razloga zašto je moj sin ubijen. Jedan od motiva je taj što je nosio transparent za Đurovića i Arbutinu, a sad drugi nose njegov transparent.

Sve potpisnice Dejtona, rekli ste da imamo pravo na život, e sad nam recite gdje živimo i da su ubistva naše djece legalizovana. Recite ko ste vi, a ko smo mi i kako se zove zemlja u kojoj živimo. Meni takva država ne treba, ni grob mom sinu, i kuća u kojoj živim. Niko šleper sa izbornim materijalom neće da otme, naša borba se zasniva na istini i pravdi. A protesti pred izbore biće mirni i dostojanstveni – poručio je Davor sa Trga Krajine.

Davor je rekao da će 186. dan biti pokazatelj, ali mirno i dostojanstveno.

– Svi na vlasti morate shvatiti da ste tu radi nas, a ne mi radi vas. Šta hoće Davor, ubili mu jedno dijete, ima drugo dijete nek se veseli i slavi reče Dodik – rekao je on. Ova rečenica izazvala je negodovanje prisutnih.



– Još jedna negativna izjava o mom djetetu izaći ću i ja u javnost i reći ko ste i ko su vaša djeca. Vi dobro znate ko ste vi i vaša djeca – rekao je Davor.

I večeras je mali dječak pročitao Davidovu molitvu, što je izazvalo oduševljenje prisutnih. Danijela Rastešić je rekla da mora prokomentarisati priče iz grupe “Pravda za Davida”.

– Svi znamo kako je iskreno nastala ova grupa kako bi pomogli i pruzili podršku Suzani i Davoru. Torturu koju prolazimo od prvog dana je kao da smo pokisni kunići, sve su pokušavali protiv nas. Nas je sve probudila ljubav prema djeci. Svjesni smo šta se sve dešavlo, ali smo ćutili. Davor je mogao davno otići, ali je ostao. Šta je dočekao od zemlje. Kada je on ratovao gdje je bio taj što ga sada pljuje – poručila je ona.

Ističe da skoro pet mjeseci traže samo jednu stvar, a to je da institucije otkriju ko je ubio dijete u ovom gradu.

– Shvatili smo još negdje na početku da su ubice jako bitne ljudima koji nam sjede u tim istim institucijama i da ih kriju i štite, samim tim, kako Davor kaže, postali su saučesnici u zločinu. Umjesto da riješite slučaj ubistva djeteta, vi skačete u oči narodu koji samo to traže. Trga ne bi bilo odavno, da se to riješilo. Trg ne držimo mi nego vi, vi držite nas na tom trgu. Svi mi želimo da se vratimo svojim životima, porodicama, poslu, planovima za život koji su stali u martu ove godine. Pokušali ste da nas predstavite kao posredenike opozicije, stranih sila, plaćenike Soroša, teroriste koji hoće da sruše i unište Republiku Srpsku. Vi nas neprestano uvlačite u politiku, ispolitizovali ste monstruozno ubistvo jednog djeteta, samo da bi ste prikrili zločince i sačuvali svoj interes – poručila je ona.

Na kraju večerašnjeg okupljanja na Trgu Krajine, Davor je upitao ko je bacio bombu na kuću Darka Ilića.

Izvor: SrpskaInfo

Komentari / 95

Ostavite komentar
Name

Pravda

11.08.2018 18:33

Al nemoj Davore ja te ne znam.Da te politicari svojom pricom,a oni su skolovani za pricu.Da te odvedu za put beznađa.Hvala i prijatno

ODGOVORITE
Name

Istina

11.08.2018 18:54

Putem beznađa vode nas oni koji štite i kriju ubice naše djece! Neka kažu ko nam ubija djecu i okupljanja neće biti. Informiši se malo prije nego što komentarišeš.

Name

Re Istina

11.08.2018 19:38

Hajde informisi nas ti kad sve znas i potpisujes se sa istina , bas niko nesmije ovde da se oglasi da neskocite na njega ko strvine , dopustite ljudima da razmisljaju svojom glavm. pozdrav od Sonje

Name

samy

11.08.2018 20:36

Ja sam to odmah rekao, pa me napadali na ovom portalu, sve je to ista bagra i svi su oni dio sistema

Name

za samy

11.08.2018 22:13

Bagra, dio sistema, ovaj portal, kakve riječi koristiš! Ko zna šta je bilo pisano po tvojim komentarom. Evo pogledaj ga sad iz daljine kako izgleda i reci ko koga napada njime.

Name

А зашто би ДАВОР КРАО КАМИОНЕ?

12.08.2018 05:33

Готово 20 година на власти се на различитим нивоима смjењују исти. Мало су позиција, мало опозиција. Оно што је заједничко и једнима и другима је да када су на власти раде исте ствари – учествују у корупцији, потписују тајне уговоре, партијски запошљавају своје кадрове...и ово на крају долило је "уље на ватру" УБШЕ ОЦУ ДЈЕТЕ, злоупотребљавају своје ресурсе, и то је слика српске политичке сцене откад имамо вишестраначје у Републици Српској. Потребан је отклон од такве политике. Потребна је промјена. Они су већ пробали, показали су колико умију. ОНИ КОЈИ ТРЕБАЈУ ТЕК ДОЋИ требају нас увјерити да може много боље и да све почиње од увођења реда. На овим изборима грађани ће заиста имати избор,БИРАТИ ОНЕ КОЈИ МОГУ БОЉЕ! Јесте, требају да се разликују по многим политичким питањима, међутим, на крају требају нам ПОШТЕНИ ЉУДИ који су пронашли ствари које их спајају. Све идеолошке разлике које постоје међу НАРОДОМ ће остати. ДА ЛИ ЋЕ ТО БИТИ НЕКА КОАЛИЦИЈА НАРОДА (нећ их звати партијска коалиција)? Ова" техничка коалиција" треба да шаље поруку да не пристаје на намјештену игру смјењивања једних те истих политичара на власти, да озбиљни људи који желе најбоље својој земљи могу да пођу од ствари које их спајају. Ево циљева и принципа око којих су се БУДУЋИ ПОЛИТИЧАРИ НА ВЛАСТИ требали договорили за за изборе у октобру: • Борба против корупције у свим њеним облицима: партијско запошљавање, намјештени тендери, буразерска економија, куповина гласова, незаконит утицај на медије, застрашивање запослених у јавном сектору • Потпуна транспарентност: потпуна јавност у раду јавног сектора. Мјесечно објављивање извршења буџета, попис и процјена имовине, јавна објава свих уговора, јавне систематизације радних мјеста..... овим би ПОШТЕНИ НА ТРОНУ ВЛАСТИ показали да је наважнија подјела у друштву на поштене људе који живе од свог рада и привилеговане партијске људе који као паразити живе на грбачи других. Порука је „да ови оду, а да се они не врате“, што значи да није довољна само смјена ове власти, већ и промјена политике и начина на који се РС води већ деценијама.

Name

Davor: ”Niko neće otimati kamione”

12.08.2018 06:26

Sada bih upitao DODIKA I ZLOČINAČKU KAMARILU na koji način bi Davor izvršio otimanje kamiona? Zar je Davor u ovom trenutku močniji i od tebe Šefe i od tvog Lukača? Zar se obojica toliko bojite Davora pa mu sada PODMĆETE I NAVODNU KRAĐU. Opet su to Šefe tvoje "luđačke fiks-ideje" kako bi sa sebe pred izbore OPRAO LJAGU koja te skoro 5 mjeseci od ubistva proganja i izjeda. Zaista i tebe i Lukača je za žaliti kada nastvljat sa takvm podmetačinama. Nprotiv, samo ti Šefe i ti Lukaču možete ORGNIZOVATI KRAĐU KMIONA. Pa vi u svojim rukama imate svu ingerenciju: kako, gdje, na koji način i sa kim izvršiti ono što POKUŠAVATE PODMETNUTI OJAĐENOM OCU. Po vašem, najlakše je atakovati na Davora, jer smatrate da je "U OVOM MOMNU NAJOSVETOLJUBLJIVIJI", ali uveliko se varate. Davor kao ličnost može u ovom trnutku biti ljut, ojađen, naprasit, galamđija.....sve mu je dozvoljeno pa ON JE IZGUBIO SVOGA SINA. Zašto Milorade nisi ni jednim gestom u ovih 5 mjeseci Davorove gonije pokazao da si SPREMAN PROGOVORITI O ISTINI I PRAVD? Svom okupljenom "NARODU NA TRGOVIMA" širom RS, pa i dalje nisu jasni tvoji potezi: ZAŠTO ŠUTIŠ, KOGA ŠTITIŠ, KOGA SE BOJIŠ ako nisi u sve ivolviran? ZAŠTO..ZAŠTO..JEDNO VELIKO ZAŠTO ZA TBEE MILORADE?

Name

ZAŠTO BI KRALI KAMIONE

12.08.2018 06:33

Počela su okupljanja OJAĐENIH RODITELJA I GRAĐANA spontano. Nema partijskih skotova, sindikalnih parazita i policijskih doušnika da usmjeravaju nezadovoljstvo građana. Počeli su ljudi da se okupljaju i udružuju. Ne trebaju nam reciklirani političke bitange KAO PROBLEMATIČNI LUKAČ, ILIĆ, VREČO.... u ovoj nadolazećoj građanskoj revoluciji. Zalažem se da odozdo, iz utrobe naroda, iz samog društvenog bića, izraste jedan moderan, građanski, patriotski, evropski i kosmopolitski pokret protiv svih političara, tajkuna i kriminalaca. Pokret za slobodu i demokratiju u RS. Pokret koji će u sebi nositi – direktnu demokratiju! Direktna demokratija – SADA! To nije utopija. To je naša realnost. Direktna demokratija za spas države, nacije i građana. Niko nas više nikada neće moći da prevari. Treba nam društvo bez političara. Društvo slobodno, pravedno, štedljivo, radno, moderno, socijalno, kulturno i duhovno uzdignuto nad današnjom tragedijom roditelja pobijene djece.

Name

kkk

12.08.2018 08:50

Da li je moguće da Mektić ništa nije preduzeo do sada! Zašto Mektić nije putem SIPE uhapsio ubice? Vjerovatno zato što im odgovara politizacija ovog slučaja. Pokušava se od Predsjednika stvoriti osoba koja nema osjećaj ili koja je kriminalizovana, ali ne ide vam od ruke jer je Milorad Dodik narodni covjek kojeg svi vole i poštuju. Još jednom će narod stati iza Predsjednika i dati podršku njemu i njegovoj partiji zajedno sa gdjom Cvijanović za predsjednika Republike Srpske!

Name

Re kkk

12.08.2018 10:00

Šta se to dešava u ŠG "Borjja? Jel ti zato, balavce jedan, ostavljas ovakve komentare po portalima? Mladi su oduvijek bili avangarda društva, a vidi tebe tj.sebe kakav si.

Name

Re Zašto bi Davor..

12.08.2018 10:02

Odličan komentar.

Name

Re KKK

12.08.2018 10:51

Milorad Dodik,DRZAVNIK PRIJE SVEGA. Ovo je trebao da bude pobjednicki slogan sad na izborima.

Name

U straha su velike oči

12.08.2018 11:21

I zora nosi mrak,otimaju se kao hijene za parče vlasti,zlotvor iz Laktaša sa ostalim hijenama ide tako daleko da optužuje,laže i podmeće kojekakve gluposti ovom jadnom čovjeku.Laktaska hijena nema ni mrvicu morala,a šta ovaj čovjek traži,samo da ubice budu privedene pravdi. Ne razumijem ni ti ću ikad razumjeti da neko može bilo šta loše napisati o Davoru,zašto ne shvatite da su mu hijene ubile dijete.Danas je David,sutra vi,ja,vaše dijete.

Name

Re KKK

12.08.2018 12:30

Kažeš Državnik? Koje držae jadniče jadni. Da, zaboravio sam dodati - države koja zataškava mnogobrojna ubistva u RS, državnik koji puni đepove svom sinu i kćerci ( da ne pričam koliko je on TEŽAK ), državnik koji NE VOLI SVOJ NAROD - A ZNAŠ ZAŠTO KKK? Zato što OVAJ NAROD DRŽI U AGONIJI SVAKOG OBLIKA- POČEV OD DAVIDOVOG TRGA, PREKO BESPARICE;,OTPUŠTANJA RADNIKA, ZATVARANJA FABRIKA, PRODAJE SVEGA ŠTO MU DOĐE POD ŠAKE....I NA KRAJU ŠTO JE DOZVOLIO DA OKO NJEGA SJEDE NEPISENI, NEŠKOLOVANI ZA POZIV KOJI OBAVLJAJU;,DROGERAŠI, UBICE, KORUMPIRANI I NEMOGUĆI LJUDI ( kakav si i ti)!

Name

PRAVDA ZA DAVIDA

11.08.2018 18:46

PUNA PODRSKA ZA DAVORA. NEMA SE TU STA KOMENTARISATI, SVE JE RECENO KO ZELI DA CUJE. KO NE ZELI ISTINU RADI SVOJIH INTERESA TO JE NJEGOV PROBLEM, ON CE ZA TOBISPASTATI I NJEGOVI POTOMCI, A LAGODAN ZIVOT BRZO PROLETI, SVE SE ODJEDNOM PROMIJENI ..

ODGOVORITE
Name

E

11.08.2018 19:21

jeli glad politika

Name

Re PRAVDA ZA DAVIDA

11.08.2018 19:45

Hvala bogu kad je sve receno i nema sta vise komentarisati , onda razlaz sa trga i dopustite tuzilastvu i sudstvu da u miru mogu ovaj zalosni slucaj privedu kraju i krivce privedu pravdi (ako bog da) Davide pocivaj u miru

Name

Re re pravda za Davida

11.08.2018 20:23

Kako možeš pozivati da se razidju sa trga, da se tužilaštvo o pusti da riješi slučaj? Pa da su htjeli, riješili bi do sad, rekli da ima pomaka, ne bi predsjednik pljuvao po njima. 5 mjeseci... hej, shvataš li šta govoriš? Samo amater ili neko namjerno može pustiti mjesec dana da se izbrišu zapisi sa baznih stanica i kamera. Pa zar ne reče Davor da im je dao informacije? Šta, kao tužilastvo pod pritiskom šačice ljudi na trgu, pa ne mogu da završe slučaj? Ili su kafe kuharice na odmoru, pa im pao pritisak? Da neće i tužioci tužiti Davora da im je nanio duševnu bol, da i oni sad boluju od PTSP, k'o jadni predsjednik zbog Bosića? Pritisak javnosti na institucije je legitiman i legalan u svakoj demokratiji. Ako RS nije demokratija, onda OK, ali onda svi na ulice k'o u Rumuniji... čitaš li šta se dešava u Rumuniji? Čitaj čitaj...

Name

ZA Re re pravda za Davida

11.08.2018 21:20

I ti nasao Rumuniju da vam bude primjer (demokratija ) ? , u demokratskoj drzavi u kojoj ja zivim je potrbno u prosjeku 300 dana da se razrijesi ubistvo , (ako se rijesi) , 56 % uspjesna realizacija , vjeruj mi kunem ti se u Boga !! Kraljevina Svedska

Name

Re za re re pravda za Davida

12.08.2018 07:21

Naravno da sam uzeo Rumuniju za primjer a ne Švedsku. U Rumuniji ima korupcije a narod bijedan k'o i kod nas, ali zato narod izadje na ulicu pa promijeni vlast. U Švedskoj sigurno ima korupcije i ubistava, ali Ministar ne izlazi na konferenciju i ne optuži pokojnika da se dogirao ako to nije apsolutno dokazano, niti Predsjednik trči u kuću ožalošćenog da pokupi pokitičke poene u izbornoj godini, ili ne daj bože da smiri savjest jer je umiješan ili zna ko je ubica... u Švedskoj bi takav Ministar nakon dva članka u novinama bio zamoljen od Premijera ili Kralja da da ostavku, i to je to. U Švedskoj Kraljev ili Premijerov sin ne dobija proporcionalno ogroman kredit iz privatizacionih fondova da bi bio uspješan kao porodičan čovjek dok drugi gladuju i ništa im nije preostalo nego da se droguraju (ono Dodikovo - bolje da se bavi biznisom, nego da se drogjra, ili - Vidi Davore kako su moja djeca uspješna, a tvoja nisu!). U Švedskoj možda istraga u prosjeku traje 300 dana, ali u prosjeku! Očigledne stvari sigurno riješe odmah, isti dan uzmu zapise sa baznih stanica, kamera, ne premještaju leš, ne kradu dokazne materijale... nego daju preciznu informaciju porodici, a ako je potrebno izadju na press konferenciju i saopšte dokle su stigli sa istragom... a kod nas Ministar izadje i kaže - ma pusti - drogeraš, krade, sam se utopio u praznoj čaši vode... pa posle još prijeti poslanicima, umjesto da da ostavku... e to je razlika... volio bih ja da mi budemo Švedska, ali prvo moramo biti malo Rumunija, pa Poljska, pa Španija, pa tek onda Švedska. I ti si sigurno silom prilika otišao u Švedsku, a ne što ti je ovdje bili sjajno... ja isto tako želim da živim u "Švedskoj", ali da se ne moram seliti... a do "Švedske" je dalek put, a on počinje s "Rumunijom"... "Makedonijom"... "Ukrajinom"... "Gruzijom"...

Name

mima

12.08.2018 08:28

Za ovog iz Svedske,Da li u demokratskoj Švedskoj,ministar kriminalizuje žrtvu a Predsjenik (kralj) vrjeđa žrtvinu porodicu?Da li obdukciju radi doktor koji nema licencu? Da li u demokratskoj Švedskoj kralj ide na sahranu? Da li kralj na bilo koji način podržava one koji svjesno ili nesvjesno ne rade ili ne znaju da rade posao za koji su plaćeni?

Name

Rumunija

12.08.2018 20:55

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=08&dd=12&nav_category=78&nav_id=1430165

Name

Rumunija

12.08.2018 20:58

Vidi, Rumuni kazu "crvena kuga"... lici na "crvena sekta"... interesantno... http://rs.n1info.com/a411236/Svet/Svet/Hiljade-Rumuna-nastavilo-antivladine-proteste.html

Name

TATI LAVU

11.08.2018 19:01

Samo hrabro i dostojanstveno!Stici ce istina i pravda! Posteni gradjani RS-e,Federacije,clanovi PRAvDE ZA DAVIDA,dijaspora,pa i mnogi iz drugih zemalja sto su saznali o teskom ubistvu NASEG DAVIDA,su uz tebe! Zivi nam i bori se.Davide,duso nasa,pocivaj u miru.

ODGOVORITE
Name

Zukicborka

11.08.2018 19:12

Ilic je sam sebi bacijo bombu

ODGOVORITE
Name

Za borku

11.08.2018 19:47

E pameti

Name

Re Borka

11.08.2018 20:09

"Bacio" draga Borka.Malo pismenosti nije na odmet!

Name

Idi Malo Vidi

11.08.2018 20:11

baciJo....e bas si bacio....

Name

Zukicborka

11.08.2018 20:57

Naćemo se prepucavati. Ilić je aktivirao bombu.

Name

PRAVDA ZA DA

11.08.2018 19:17

Sve je jasno kao dan.Svi jedni druge stite u zacaranom,korumpiranom krugu.Ako Bog da,u Oktobru im je kraj.A ako nekim slucajem ipak pobijede(pokradu glasove),onda silom,skinuti sa vlasti,ove ubice nase djece i ubice RS.

ODGOVORITE
Name

Re PRAVDA ZA DA

11.08.2018 19:47

Jeli tebi stalo do pravde za Davida ili do vlasti ?

Name

re

11.08.2018 21:18

Trenutna vlast štiti ubice, Stalo mi je da se vlast promjeni kako bi se došlo do pravde za Davida.

Name

za re

11.08.2018 22:33

Je li tebi jasno zašto se pominje vlast? Je li? Je li znaš zašto sami vrh vlasti štite nečijeg mezimca i ko su ljudi koji su stali u vatru da ga sakriju? Znaš li zašto su to uopšte učinili?! Znaš li koliko ih je to napravilo ili možda koliko vas je u tome?!!! Ne pravi se naivan nije ovo Pačija škola već svirepo ubistvo mladića!

Name

Re pravda za da

12.08.2018 04:19

Vi sto pisete da nekog treba napasti,vi ste najvece kukavice.Sigurno provjereno.Vi se misa bojite.

Name

mima

11.08.2018 19:27

Pravda za Davida.Pravda za našu djecu.

ODGOVORITE
Name

pitanje

11.08.2018 19:27

neka mi neko kaze koji je motiv za ubistvo Davida Dragicevica!? pusti te glupsti 8.5 milijardi i trasparent za Arbutinu! KOJI JE MOTIV ! po Vaskovicu ispade da je umjesano minimum 200 ljudi! Smrt Davida Dragicevica se mora rijesiti ali ovo sigurno nine pravi put!

ODGOVORITE
Name

Sa

11.08.2018 19:50

Samo da analiziras greske u slikama i bice ti jasno. Ako se analiziraju greske forenzike, jasno je. Ako se analiziraju greske policije, jasno je. Ako se analiziraju greske tuzioca, jasno je. Posjedica je ubistvo. Kada institucije otkriju ubice, bice jasan i motiv.

Name

Sa

11.08.2018 19:50

Samo da analiziras greske u slikama i bice ti jasno. Ako se analiziraju greske forenzike, jasno je. Ako se analiziraju greske policije, jasno je. Ako se analiziraju greske tuzioca, jasno je. Posjedica je ubistvo. Kada institucije otkriju ubice, bice jasan i motiv.

Name

Re pitanje

11.08.2018 19:51

Pojma ti nemas o zivotu,kao da si dosao sa Marsa

Name

jana

11.08.2018 19:58

re Pitanje,Odgovori ti nama zašto MUP nije profesionalno odradio uviđaj?Zašo Prdsjednik ne apeluje na MUP i tužilaštvo da rade svoj posao?Zašto nestaju dokazi?Zašto napadaju i blate roditelje kojima je ubijeno djete.I koji je to,po tebi, pravi put da se ovo rješi?

Name

PITANJE TEBI

11.08.2018 20:03

KO JE PLJACKAO BANKE I TRANSPORT NOVCA, PRATNJA SOKURITI.KO JE PROVALIO SIFRU POSTENIM PLJACKASIMA.SAM IZVUCI ODGOVOR.PRAVDA ZA DAVIDA.

Name

Danica

11.08.2018 20:20

Kaži ti nama, koji je pravi put ?

Name

re SA

11.08.2018 20:32

Sve si ti to izanalizirao , a izgleda da si dobro obavjesten pa im netrebaju medjunarodni stucnjaci , ajde ne s..i

Name

pitanje

11.08.2018 20:36

jasno je meni da je MUP i tuzilastvo i onaj ko ih drzi leglo kriminala! Ali molim vas zasto bi se podigla tolika sila da ubije momka od 21 god koji je pritom bio van kriminala! mora se saznati reci motiv pa sta god da je ! ovo se mora do kraja rszrjesiti nema nazad niti nam ima zivota bez istine o ovome!

Name

Odgovor

11.08.2018 22:41

O koliko neznanje tebe vodi, o nas ovdje zavitlavaš svojim pitanjima. Daj molim te, nije ovo od juče.

Name

Nepoznat

11.08.2018 19:48

Nis bas siguran ovo za kamione s listicima

ODGOVORITE
Name

Re Nepoznat

11.08.2018 20:27

Mozda ce padati kisa, mozda nece, mozda ce kamionu puknut guma, mozda nece, mozda ces ti veceras dobiti sendvic, mozda neces, niko nista ne zna, krhko je znanje... sto bi rek'o Ajnstajn, sve je relativno, samo je botovska ogranicenost apsolutna a spin bezgranican!

Name

Re nepoznat

11.08.2018 20:32

Kamione mogu otimati samo oni sto otimaju vozila za prevoz novca jer znaju obuceni su i naoruzani

Name

Za re

11.08.2018 22:43

Ala se provaljujete s tim sendvicima

Name

baka

11.08.2018 20:15

SotoneDavidov Grob vas je pobijedio!

ODGOVORITE
Name

Za baku

11.08.2018 22:44

Baku za ministra policije.

Name

Brod

11.08.2018 20:16

Puna podrska hrabrom covjeku

ODGOVORITE
Name

dijaspora

11.08.2018 20:20

Sao virkajte misi mekinjasi,treba da snate da PRAVDA USKORO STIZE!

ODGOVORITE
Name

vjernik

11.08.2018 20:24

Gospode,kazni zlocince,kao sto nikad nikog nisi kaznio,na koljenima TE Molim.

ODGOVORITE
Name

re vjernik

11.08.2018 21:02

Zar mislis da nije zlocin i grijeh nekoga prozivati ubicom eto samo tek tako da se nesto napise , jadno i bijedno . Htjeli bi i Boga nekako napraviti selektivnim a kao borite se za istinu i pravdu . Jadan je Davor sa vama takvima a Davidu laka zemlja.

Name

Bog

12.08.2018 04:21

Ako Bog uslisi tvoju molbu,svi ce te nestati sa trga.I Bogu ste dojadili.

Name

jana

12.08.2018 09:02

Vjernik,moli boga da se zolčinci kazne.Što ste se vi uplašili? Neka On usliši molbu,pa šta bude.

Name

baka

11.08.2018 20:27

Sutra je mlada nedelja,draga braco I sestre,kunite zlocince I njihove saucesnike I molite Boga da uslisi vasu molitvu.

ODGOVORITE
Name

Re baka

11.08.2018 20:56

Neide zajedno kletva i molitva , izrode .

Name

Wodolija

11.08.2018 21:49

Sasvim dovoljno je i ako svi izađu na glasanje početkom oktobra.

Name

decko

12.08.2018 06:06

Ljubite neprijatelje svoje i molite se Bogu za njih! Ni oni nece daleko stici, kako god okrenes.

Name

Re baka

12.08.2018 06:52

E zbog takvih bako kao sto si ti je nama ovako.Kod boga se ne klete i ne kune.Kod boga se moli za oprostaj.Sotono

Name

Arhandjelo

11.08.2018 20:46

Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

Rom

11.08.2018 20:48

Jel tebi Davore ne paše ova drzava . Ruksak na leđa i pali . pa dosta vise. znamo i mi nesto .ti da nam objasnjavas u kakvoj drzavi zivimo . i da , žao mi je vjeruj iskreno za Davida .al eto ,desilo se ubistvo ,samoubistvo ili sta vec , ni prvo ni zadnje nazalost ...saznace se.

ODGOVORITE
Name

Ostaje ovdje

12.08.2018 06:36

Ajde pali ti odavde.

Name

re

12.08.2018 13:46

SVE SE ZNA, a tebi ako nije jasno, ostaj na putu slijepila.

Name

NENA

11.08.2018 21:08

PODRSKA DAVORU,PRAVDA ZA SVE.

ODGOVORITE
Name

kole

12.08.2018 04:17

Hm..promijenjena retorika..Kad ne drzava zaprijetila da ce dobiti "po nosu" za destabilizaciju drzave ,polako se povlaci.Ne svidja ti se drzava? Put pod noge i ..voz.Imas federaciju i zapad.Mi koji volimo Republiku Srpsku smo tu i nedamo je..

ODGOVORITE
Name

Shvati

12.08.2018 07:40

Država protiv čovjeka, ti misliš da je čovjek sposoban za destabilizaciju države. Sad mu država prijeti da će dobiti po nosu. Pa vidiš li šta si sam napisao, sve si istinu sebi rekao, samo pažljivo pročitaj šta si napisao. Ne prijeti država već ljudi koji misle da su država, to si ti sve pogrešno shvatio. Desilo se svirepo ubistvo, a moćnici štite one koji su ga počinili za nekoga od nkihovih. Kontaš li sad? Ili ti to sve znaš i prosto pišeš da te nije briga što se ubije čovjek jer je nekome tako došlo! Shvati ti i takvi kao ti da NIKO NEMA PRAVO UBITI DRUGOG I MUČITI GA, TO NE SMIJE BITI!

Name

ajde više

12.08.2018 08:59

Država ne prijeti, ona treba da radi i da skloni ovu gamad sa trga, a BN TV da zakatanči i pohapsi odgovorne za raspirivanje mržnje među narodom, izazivanje opšte opasnosti, ljaganje, vrijeđanje, skrnavljenje svega što je sveto. E tek tada ćemo da živimo u miru. I moja poruka za davora: izbora će biti a ti 6.10. nećeš biti na trgu.

Name

Jjjooooj

12.08.2018 09:38

Za idijota idijotaidijota,ajd,jel mislis da su ti drzava Lukač i Mile,da pocistis trg i zivis sa njima u miru..VARAS SE IDIOTE NIKO NIJE PROTIV DRZAVE CAK OVAJ OTAC JE STVARAO Drzavu AL PROTIV LJUDI KOJI DRZAVU SMATRAJU PRIVATNOM SVOJINOM DA..ni meni Ne treba privatna Lukacova i Milinato drzava,a PRAVNA ,NARODNA ,mi treba.Ti bih da ocistis Trg.Pa nastavite taslacit narod,nece moci,nijea RS tata vama ostavio u naslestvo.

Name

mima

12.08.2018 10:46

Za ajde više, Vama sektašima je sveto zataškavanje ubistva ? Nema vama mira bez odgovarajuće terapije.

Name

Anna

12.08.2018 10:47

Re ajde više, Iz koje ludnice se ti javljaš?

Name

Danica

12.08.2018 10:59

Za ajde više, jel to Mile obećao da će te pomilovati, da će ti zatvorska kazna biti smanjena?

Name

e nema više

12.08.2018 11:09

Za dosta je više, Au što nas uplaši !Poruči ti svom Svecu neka riješi ubistvo Davida Dragićevića.

Name

Vladimir

12.08.2018 04:22

Ovo postaje vise bolesno.....

ODGOVORITE
Name

baka

12.08.2018 04:37

Idemo do KRAJA!!!!!!!!! IDEMOOOOOOOOOOOOO!

ODGOVORITE
Name

zlocinac i ubica

12.08.2018 06:53

Bako, bako... nešto si mi poranila jutros, ajde baci koju kletvu da mi dan počne lijepo.

Name

decko

12.08.2018 06:04

Istjerajte miseve na cistac! PRAVDA ZA SVE! Ili ce uvijek biti po sistemu "ko ugrabi vise"!

ODGOVORITE
Name

Cuca cucac

12.08.2018 07:29

Ovaj bot sto se reklamira ostaje ovdje. Ti ces prvi razguliti eto ja te licno znam i vec si spakovao ranac, drugo nista nemas ni ponijeti, os sefa ces dobiti jos dva dzointa da ti se nadje usput. Nesreco ljudska ti da raspravljas o Davoru D. Ti si greska prirode ali nazalost i takve majka rodi

Name

Čudna okolnost

12.08.2018 08:11

Veoma interesantna činjenica je ta da se zamisli Davor nalazio isključivo unutar kruga društva u kome su sve sami članovi SNSD-a i kriminalaca.Izjave koje policija ima ne samo u BanjaLuci nego i u Beogradu je da je dotični korisnik opijata što je i njegov otac potvrdio.Pitanje je ako vam otac zna da pušite marihuanu šta tek ne zna.Svo njegovo društvo su za vas kriminalci okej to su sve ljudi koje nabrajate isključivo ili SNSD ili kriminalci po vama a vaš sin se sa njima družio-po vama on je fin dobar mladić al se eto druži sa okorelim kriminalcima i malko puši marihuanu.Sad ja kao laik se pitam da li je ovde u pitanju naivni narod upregnut u tvoje režije da spereš sa sebe krivicu za sina.Ja te kao prijatelja pitam šta si ti kao otac učinio da utičeš na njega da ne puši marihuanu sem što si mu dao pare da ih kupi jer si evo neki dan nabrajao koliko je u trenutku smrti imao novca kod sebe.Po novčanicama se vidi da su sve unificirane brojčano.po 50-po 20 zar to nije cena malog i većeg fiksa i ko mi može reći da sinu daje jednu prosečnu platu da bi izašao za vikend na kafu koji pri tome studira i imate još dvoje dece.Odakle vama novac jeste li vi plaćeni kao predsednik Republike Srpske pa imate da isfinansirate to sve.Ljutnju razumem i nerad policije mi je jasan jer da niste skupa u ovome policija bi pronašla krivca ili bi vi prestali da lajete na policiju ovako oni ćute i ne tragaju vi lajete jer znate da trag vodi do njih a da počinje od vašeg sina i njihove veze.Možda je ovo samo moje razmišljanje ali kako vreme ide a ovaj CIRKUS-PERFORMANS se nastavlja ja sam u ove činjenice sve više siguran.Rekli ste da vam se slava ugasila i Dodik vas je demantovao da to nije tačno jer imate još jednog sina i kćerku što je tačno ili vama ovo dvoje dece nisu važni jer ne koriste marihuanu ili ih manje volite.Zaista polako idete u krajnost i bezobrazluk.Ja vas pitam da li nafiksani narkoman može da upravlja svojim tijelom i vi i ja znamo da je on nemoćan i opušten prepušten nekoj vrsti paralize i u takvom stanju i mogao je upasti u reku i mogao se udaviti u barici-postoje ljdi koji se udave komadom hljeba.Modrice mogu nastati i pre jer šta ako se teturao i padao-može i sam sebi naneti ozlede ne bi bio jedini slučaj-puna ludnica takvih slučaja-ne on je normalan uzoran mladić samo teško napušen hašišom a po vama to nije ništa kao da pravite reklamu hašišu.Idu kući ožali dijete i ne pravi cirkus i mi koji smo te žalili sad više ne jer tebi je ovo FARMA MARIĆEVA a ne žalost za izgubljenim sinom.Obračun sa celim svetom je nešto što u mom slučaju je izmaklo ti moju podršku.Vaspitaj ovo dvoje dece da se ne drogiraju il ti smatraš da pušenje marihuane nije drogiranje i posveti se makar ovoj drugoj ženi i preostaloj deci jer ispade da te ona i ne zanimaju da nisu ona iz drugog braka a on iz prvog -sram te bilo.

ODGOVORITE
Name

MИШО

12.08.2018 09:06

Након прочитаног могу само једно рећи - ТИ СИ ЈЕДНА ВЕЛИКА, ЧУДНА - Б У Д А Л А! Правда за ДАВИДА!

Name

Re Čudna okolnost

12.08.2018 13:04

Ti se raspisa naširoko i na tenane, gotovo da si rješio slučaj. Svaka čast jer smo svi koji pročitašmo tvoj post prozrešmo DA SI TI ISKVARENI DIO MUP-a RS. Zaista si dobio TEŽAK ZADATAK ZA PAČIĆE MALE. Zar nisi uvidio koliko su te pogrešno ZADOJILI LUĐAČKIM IDEJAMA KO JE BIO DAVID? I da jeste pušio marihuanu,ne znači da ga ILIĆ, ĆULUM I LUKAČ MORADOŠE UBITI. Trebao bi poslije više od 4 mjeseca, koliko traje AGONIJA NA TRGU, da svatiš da UBISTVO DAVIDA DRAGIČEVIĆ IMA DALEKOSEŽNIJE IZVORE OD OVIH KOJIM TI RASPOLAŽEŠ. Jado jadni, toliko si jadan, pokvaren, bezosjećajn - jednostavo mi je sramota da se takvom obraćam. OVO TI PIŠEM ZBOG LJUDSKOSTI I POTREBE DA PODRŽIM OCA KOJI JE IZGUBIO SINA, OTAC IMA PRAVO DA TUGUJE I PATI, DA NE PALI SVJEĆU ZA SLAVU....JADO JADNI ZAJEDNO SA VLIKIM BAJOM KOJI ZBORI KAO TI, A TI KAO ON.

Name

Re Cudna okolnost

12.08.2018 13:22

Odakle ti mali pises? Mozda iz Zitoradje??

Name

Za Cudnu okolnost

12.08.2018 13:26

Ubjedljivo, ali ubjedljivo najgluplji i najbesmisleniji komentar do sad. Cak me i nasmijao ovaj ekavicar. Ovaj je garant dosao iz matice u BL da studira.

Name

re

12.08.2018 13:47

Ne zaslužuješ nikakvu repliku ni slovo više od ovoga napisanog. OSTAJ U MRAKU SVOG IZOPAČENOG UMA.

Name

IQ

13.08.2018 18:51

Pametan komentar. Sta pametan,vrhunski komentar. Neka si narkomanima objasnio da nisu oni ogledalo drustva,i da su uvijek bili otpad drustva. Tacka.

Name

Za Cudnu okolnost

12.08.2018 10:21

Bolestan si covjece.Bolestan,glup i bezobrazan.Bavi se sobom i svojom porodicom,pusti Davora i njegovo mucki ubijeno dijete na miru.Takave kao ti treba drzati izolovane od svijeta,na sve ste spremni.

ODGOVORITE
Name

yu

12.08.2018 12:43

i vas pravednih je dosta popeli ste se svima vec na onu stvar prodane duse za markicu dve fuj goveda

ODGOVORITE
Name

Pravda

12.08.2018 13:40

Pravda i za yu,sto psuje!Samo pravda.Idemo do kraja!

Name

...

12.08.2018 14:01

MARIONETO BEZOSJEĆAJNA!

Name

Za jednu ili dve si?

13.08.2018 09:46

To ti pišeš iz iskustva nama. Nismo mi kao ti, vi kupljeni.

Name

...

12.08.2018 13:54

NELJUDI i dalje djelju kao krvoločne zvjeri, iznoseći banalne,jadne izjave ( čiji akteri možete da budete samo vi koji ih plasirate - vi kada prikrivate ubistvo -ŠTA JE VAMA UKRASTI KAMIONE), nastavite neljudi da lajete, ISTINA JE MNOGO GLASNIJA OD VAŠIH MORBIDNIH INSINUACIJA, ISTINA SAMA ZA SEBE GOVORI.

ODGOVORITE
Name

Nebitno

13.08.2018 20:25

Sipa i američka ambasada u sarajevu imaju vec sve spremno,čekaju izbore jer otišlo je naširoko i odma bi se smatralo kršenje dejtonskog sporazuma ,odma bi Srbija umiješala se ,ovako ce poslije oktobra pasti vlada i MUP rs za jedan dan jer nisu u stanju brinuti o sigurnosti građana ,zna se da je sestric dodikov i biserkin sin upetljani u ubistvo , i Lukač ih stiti jer je i on upetljan ,drzavni udar u kojem ce srbi platiti veliku cijenu

ODGOVORITE
Name

БОШМАН

14.08.2018 14:23

МА ВЛАДАЈУЋА БАНДА СВАКЕ ИЗБОРЕ ПРОЛАЗИ СА КАМИИОНИМА И ЛАЖИМА ПА ЋЕ И ОВЕ, АЛИ СЛЕДЕЋЕ НЕЋЕ СИГУРНО! УВОДИМО ИНТЕРНЕТ!

ODGOVORITE