Govedarica: Mladi budućnost Srpske

Mladi su snaga i budućnost Republike Srpske, poručio je lider Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica koji je prisustvovao večeras u Bijeljini završnom modulu treće generacije Političke akademije SDS-a i za 47 polaznika ovom prilikom uručio diplome.

Republika Srpska 10.08.2018 | 22:21
Govedarica: Mladi budućnost Srpske
On je napomenuo da je SDS nastavio da vodi brigu o tome da mladi treba da se usavršavaju u raznim političkim i društvenim vještinama, da bi stranka u njima imala perspektivu i kako bi Srpsku mogli sigurno voditi i ostaviti budućim naraštajima.



Govedarica je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se održava Politička akademija koju je ustanovio prethodni predsjednik SDS-a Mladen Bosić, te očekuje da će ova stranka već sljedeće godine iznjedriti novu generaciju mladih koji će znati da rade svoj posao.



"Vjerujem u mlade ljude, u njima je budućnost, sa mladima Republika Srpska treba da ide naprijed", naglasio je Govedarica i dodao da Republiku Srpsku vidi kao zemlju u kojoj mladi prepoznaju svoju perspektivu.

Polaznik treće generacije Političke akademije SDS-a Stefan Dragičević rekao je da su okupljeni mladi u SDS-u budućnost Republike Srpske.

(BN)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Видик

10.08.2018 20:46

СДС до побједе - народ до побједе.

ODGOVORITE
Name

Re

11.08.2018 04:45

Djeco lazu vas pa to je banda.

Name

Re

11.08.2018 04:51

Pa sama slika govori o mladima SDS hahahaha...

Name

Па

10.08.2018 20:50

Да да видимо листа СДС врви од младости, ма има их читав буљук 0,0001%

ODGOVORITE
Name

Otići nije teško kad ti država slomi VJERU U DOMOVINU

10.08.2018 20:51

GOVEDARICA DOBRO ZBORI! S omladinom nešto u Republici Srpskoj ne ide po dobru kad ne silazi s blagoglagoljivih usta politike, kad ne prestaje biti kurentna roba medija i kad nastavlja biti obožavani predmet svih razgovaranja i ogovaranja u društvu. Kad mladi kašlju, društvo je bolesno, a ni država nije zdrava. Drama iseljavanja podmlatka već se približila tragediji jedne druge socijalne grupe od koje je država već davno digla ruke. Ako u jednoj osobi nisu ujedinjeni, kao u nerealnoj pjesničkoj verziji, i STARI I MLADI, onda se dvije izbočene generacija NAŠEG NARODA nalaze u podjednako pesimističnoj situaciji. PENZIONER od ostatka života mogu očekivati borbu za golo preživljavanje u zemlji koja je dopustila da produktivno stanovništvo bude tek nešto brojnije od neproduktivnog, izdržavanog dijela društva; s penzijom za koju statistika hladno kaže da je (prosječno) najniža među članicama NASEG OKRUŽENJA, a bliža trećini nego polovini prosječne plate, ni lutrija, da svaki dan dijeli stotine jackpota, ne može trajno i bitno popraviti položaj građana s društvene margine. ZATO PORUČUJEM GOVEDARICI "MISLI NA SVE - NA CIO SVOJ NAROD A NE POJEDINAČNO.

ODGOVORITE
Name

Re

11.08.2018 04:49

Mladi snsd vide drugaciju RS a ne kao vi iz SDS mi volimo RS i nepljujemo po RS kao vasi ministri i nelazemo primjer Mektic koji islamizuje RS pa onaj Crndak itd nama je RS svetinja a vasim liderima nije Cole oni vise Sarajevo öd banjaluke.

Name

Руку на срце

10.08.2018 20:52

Нису ми јасни млади СНСД зашто упорно затварају очи и не желе да виде стање у држави и друштву, па све је тако очигледно. Зар то није јадно и некако, брате, биједно.

ODGOVORITE
Name

Gmtbr

10.08.2018 21:06

Profesori focanske I gacanske gimnazije bili bi ponosni na svoga djaka. Svaka cast Predsjednice Govedarica

ODGOVORITE
Name

Савић Сања

10.08.2018 23:45

Свака част господине Говедарица. До коначне побједе 7. октобра. Уједини народ свој, младост Српске запосли. Вјерујем у тебе ! Ти си доказ да нису сви исти. Има наде. Свим срцем желим да побиједиш ову банду.

ODGOVORITE
Name

тако је - БРАНИМИР ШУЋУР САРАЈЕВО

10.08.2018 23:49

МЛАДИ СУ БУДУЋОСТ И АКО ЖЕЛИМ ДОБРО СВОМ ДЈЕТЕТУ ГЛАСАМ ЗА ТЕБЕ. ЗА ПРЕПОРОД СРПСКЕ. МОЛИМ ТЕ ДА КАО ПРЕДСЈЕДНИК СТОРИШ УСЛОВЕ ЗА ПОВРАТАК НАШИХ ЉУДДИ ИЗ БИЈЕЛОГ СИЈЕТА

ODGOVORITE