Princ Čarls u drugom planu...

Iako je od početka bio onaj koji će naslediti jednog dana svoju majku, kraljicu Elizabetu II, na tronu, narod je voleo njegovu suprugu, princezu Dajana, a ne njega. Sličan scenario ponovio se i nakon njene smrti, jer su u prvi plan došli njihovi sinovi, potom njihove supruge i na kraju deca.

Zabava 10.08.2018 | 21:12
Princ Čarls u drugom planu...
Možda i je budući kralj, ali narod je oduvek više voleo i cenio njegovu suprugu, princezu Dajanu, nego njega, princa Čarlsa, a toga je postao svestan nedugo nakon njihovog venčanja 1981. godine.

Tada je Čarls shvatio koliko je njegova 20-godišnja supruga brzo preuzela svoju ulogu i postala miljenica medija i naroda, a popularnost joj je samo rasla iz dana u dan. Zbog svega toga, Dajana je postala jedna od najfotgrafisanijih osoba na celom svetu, bacivši time senku na svog supruga.



O tome je nedavno za "People" progovorila i kraljičina rođaka, organizatorka zabava,lejdi Elizabet Enson: 'Dajana se jako brzo preobrazila u tu vrlo elegantnu plavokosu lepoticu.Već nakon prve posete Vejlsu,princ Čarls je shvatio da su svi ti ljudi došli da vide Dajanu a ne njega.'

Čarlsova ljubomora nije prestala s Dajaninom smrću, već se nastavila pa je prešla na njegovu decu, posebno starijeg sina princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt Midlton.



U neautorizovanoj biografiji 'Prince of Wales, Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles', autor Tom Bouer tvrdi da se Čarls osetio uzurpiranim od strane porodice Midlton, kao i izolovan od svojih unuka - princa Džordža i princeze Šarlot, kada suVilijam i Kejt odlučili da Božić radije provedu s njenim roditeljima nego s kraljevskom porodicom, kao i što su preselili u Norfolk, kako bi imali privatnost, a to je kilometrima udaljeno od Čarlsove rezidencije u Hajsgruvu.

'Čarls je video da su Kejt i Vilijam nove zvezde, zato je znao da će ponovo pasti u drugi plan', piše u knjizi.

Izvor: Kurir.stil

Komentari / 0

Ostavite komentar