Ko će igrati za crveno-bijele u LŠ?!

Dok se sprema za povratak u Ligu šampiona, Zvezda će morati da nadomesti odlazak velikog broja igrača.

Ostali sportovi 11.08.2018 | 12:30
Ko će igrati za crveno-bijele u LŠ?!
VK Partizan je odustao od Lige šampiona, Crvena zvezda je dobila "vajld kard" da zameni "večitog" rivala i prihvatila je poziv da se vrati u najjače takmičenje posle pet godina.

Povlačenjem crno-belih, koje je potvrđeno MONDU u šampionu Srbije, crveno-beli su stekli priliku da prvi put zaigraju u eliti od sezone 2012/13, kada su na Banjici i postali prvaci Evrope.

Te jeseni Zvezda je igrala kvalifikacije, ispala na peterce u baražu protiv Pro Reka i više se nije toliko približila najjačem takmičenju sve do ove godine, kada će opet zaplivati uz najjače timove.

Sada je pred crveno-belima veliki posao, jer će imati zadatak da sastave tim koji će Dejan Savić povesti u Ligu šampiona. A, od kraja sezone do danas ređali su se odlasci iz Zvezde.

Redove vicešampiona Srbije do ove nedelje je napustio značajan broj igrača - Lazar Dobožanov prešao je u Radnički, Nebojša Toholj u Šabac, Ognjen Stojanović u Miškolc, Aleksandar Njegovan u Valjevo, kapiten Đorđe Tanasković novi je član Napolija, dok je i Mateja Asanović pregovarao sa Oradeom o povratku u Rumuniju.

Liga šampiona počeće 17. oktobra i u međuvremenu ćemo saznati koga će Dejan Savić povesti u evro-takmičenje.

Niz odlazaka i iz Partizana...

Crno-beli su odustali od Lige šampiona, opredelili se za drugo po snazi takmičenje, ali je i pred njima zadatak da sklapaju novi tim, jer su Banjicu napustili Đorđe Vučinić, Marko Manojlović, Đorđe Lazić, Dimitrije Rističević, Filip Janković...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar