Zaharova sutra dolazi u Guču

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić biće domaćin portparolu ruskog Ministarstva inostranih poslova Mariji Zaharovoj koja će sutra, osim Beograda, posjetiti i sabor trubača u Guči gdje će joj biti dodijeljena titula počasnog gosta Sabora.

Srbija 09.08.2018 | 16:50
Zaharova sutra dolazi u Guču
Zaharova dolazi u Srbiju na poziv Dačića, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Prema programu posjete, Dačić i Zaharova sastaće se u 11.00 časova u
Ministarstvu spoljnih poslova u Beogradu, nakon čega će u 11.30 časova dati izjave.

Po podne, Dačić i Zaharova posjetiće 58. Sabor trubača u Guči.

Planirano je da u 17.00 časova bude priređena dobrodošlica domaćina u zgradi Načelstva, gdje će goste dočekati načelnik Moravičkog okruga i predsjednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, kao i predstavnici opština Lučani.

U 17.15 časova predviđen je obilazak Muzeja trube kada će Povelju Sabora Dačiću uručiti predsjednik opštine Lučani Vesna Stambolić, nakn čega će se gosti obratiti okupljenima.

Za 18.00 časova planiran je obilazak Sabora, a u 21.00 časova biće održan koncert Dejana Petrovića i “Big benda”, kada će Zaharovoj biti dodijeljena titula počasnog gosta Sabora.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ko Bi Reko

09.08.2018 18:23

Ministar i potparol.Nema sta,na nivou.

ODGOVORITE
Name

Olja

09.08.2018 19:02

Malo odudara od "standarda". Politicari u postsocijalistickim zemljama kao da nisu bas svoji. Eto, recimo, ponasanje g. Kolinde (poljupci i zagljaji u ogromnim kolicinama), Dodik ( mikrofon i M.Miric), Dacic (mikrofon i Miljacka) pa sad Zaharova. Boze sacuvaj, iskvarice zapadne politicare skroz. Zamalo Makron onomad da ne potpade pod uticaj lijepe koleginice i onda ode Francuska dodjavola. ..

ODGOVORITE