Destinacija koja privlači nove turiste, a stari joj se rado vraćaju

Na jugozapadu Turske nalazi se jedno od najpoznatijih letovališta ove zemlje. Antalijska regija, iz godine u godinu postaje sve poznatija turistima iz čitavog sveta, posete u toku letnjih meseci su sve brojnije, a lepe uspomene se nižu i mame osmeh na licu mesecima nakon povratka sa putovanja.

Putovanja 08.08.2018 | 13:05
Destinacija koja privlači nove turiste, a stari joj se rado vraćaju
Jedno od najposećenijih mesta u ovoj oblasti, u prijatnom mediteranskom klimatskom pojasu, sa dugim, peščanim plažama koje su lepo uređene, a tirkizno more okupano toplim suncem, podrazumeva se, jeste Antalija. 

 Antalija nije samo letovalište, to je dvomilionski grad, koji itekako živi i van letnje sezone, pa može biti interesantna, kako za šoping i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta, tako i za posete restoranima, kafićima i za noćne izlaske. Ako vam se čini kao bolja ideja manje, mirnije mesto za letovanje, ali opet bogato sadržajima koji nisu samo standardno letnji i vezani za plažu i kupanje, možda je za vas Side, fenomenalan zalazak sunca posmatran sa Apolonovog hrama i krstarenje Managvat rekom.

B 92
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Urlauber

09.08.2018 20:00

Grozota. Osim lijepih, u sredini ničega, hotela nema ništa drugo. Lose i prljave plaze, neodgovorni Turci... Misle da sa 10 vrsta pita može sve da im prodje. E pa ne! Apsolutna nepreporuka- naročito za navedenu regiju.

ODGOVORITE
Name

Savjeti za goste koji prvi put traže STAN NA DAN

10.08.2018 08:30

Danas informacije imaju slobodan i jeftin protok, dok su ljudi mobilniji nego ikad ranije, sve češće putuju - bilo radi posla ili radi zadovoljstva. Čuli ste da su vaši prijatelji u svojoj posljednjoj posjeti nekom gradu odsjeli u divnom stanu, lijepo se proveli, jeftino prošli i svesrdno Vam preporučuju smještaj i domaćina. Ipak, stvari djeluju malo drugačije iz perspektive gosta. Za goste koji prvi put traže STAN NA DAN u Banjaluci, Sarajevu, Novom Sadu, Zagrebu ili bilo gdje drugo na ExYu prostoru, imamo nekoliko korisnih savjeta. https://www.mojstan.org/blog/206-savjeti-za-goste-koji-prvi-put-traze-stan-na-dan

ODGOVORITE