Razveli se Kija i Sloba

Bračna drama započeta u rijalitiju "Zadruga" okončana u utorak u Zrenjaninu.

Zabava 08.08.2018 | 12:47
Razveli se Kija i Sloba
PEVAČ Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar konačno su se u utorakrazveli u Zrenjaninu, čime je i zvanično stavljena tačka na njihov brak posle dobro poznatih dešavanja u rijalitiju "Zadruga". Njih dvoje su stigli u sud kako bi potpisali papire, a zgradu su napustili posle pola sata. S obzirom na to da je razvod sporazuman, na sudu im nije bio potreban advokat.

- Teško je, čudno je. Sad ćemo zajedno kući da odemo, ja ću da je odvezem. Ponudio sam se. Uvek ću biti tu za nju - kratko je prokomentarisao Radanović.

Kija je kroz zube procedila:

- Umorna sam. Ovako je najbolje. Najvažnije je da ostanemo jedno drugom podrška.

Ceo zaplet je počeo kada je folker pred kamerama prevario bivšu stjuardesu sa blogerkom Lunom Đogani. Ubrzo je u rijaliti ušla i Kristina, pa je nastao pravi ljubavni trougao koji je, sve do kraja "Zadruge", privlačio najviše pažnje, a obrti su bili, maltene, svakodnevni. Neizvesnost oko sudbine njihovog braka potrajala je i pošto se šou završio, iako je Kija papire za razvod potpisala odmah po napuštanju Šimanovaca. Kad se mnogima činilo da Sloba i Kristina ipak, posle svega, ostaju zajedno, desio se još jedan obrt.

Kiji se učešće u "Zadruzi" i te kako isplatilo. Pobedom u rijalitiju osvojila je 50.000 evra, ali i otvorila sebi nova vrata, pa sada kao pevačica nastupa sa grupom "Ministarke". Pred ulazak u rijaliti započela je vezu sa crnogorskim biznismenom Andrijom Lazovićem, a u poslednje vreme šuška se o njenoj romansi sa pevačem Vukom Mobom. Ostaje da se vidi da će to njih dvoje i ozvaničiti, ali i da li će Radanović i Luna Đogani nastaviti u miru svoju ljubavnu priču sada, kad je on i zvanično slobodan. 

LUNA UŽIVA U DUBAIJU

DOK su Kija i Sloba i formalno okončavali brak, Luna Đogani bila je hiljadama kilometara daleko od njih - u Dubaiju. Odsela je u hotelu sa četiri zvezdice "Hilton garden in Dubai al mina", izgleda bezbrižno i preplanulo, pa nema sumnje da uživa u odmoru ali i da iz Azije pomno prati šta se dešava u Banatu.

Novosti
foto:internet

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Stranac

08.08.2018 12:58

Eto ne mogu veceras vecerati koliko mi je tesko zbog ove vijesti

ODGOVORITE
Name

Hundai

08.08.2018 14:37

Sto su se razveli? Ne da mi se citati.

ODGOVORITE
Name

BB

09.08.2018 11:27

Ne znam kako cu ovo da prihvatim. Na lexiliumu sam.

ODGOVORITE
Name

nisam čitao tekst

10.08.2018 06:52

A njih dvoje su??

ODGOVORITE
Name

M

10.08.2018 13:56

Pravda za dejvidaaaa

ODGOVORITE