Proslavite rođendan ili zaprosite dragu u avionu „Er Srbije“

Osluškujući želje i očekivanja svojih putnika, „Er Srbija“ je uvela novu dodatnu uslugu – „Tvoj poseban trenutak“.

Zanimljivosti 08.08.2018 | 12:40
Proslavite rođendan ili zaprosite dragu u avionu „Er Srbije“
Svi oni koji žele da obraduju svoje voljene za rođendan ili neku drugu posebnu priliku, od sada će to moći da učine i tokom letova srpske nacionalne avio-kompanije.

Torta sa posvetom, šampanjac i cveće za jedinstvenu mini-proslavu rođendana, prvog leta, poslovnog uspeha, prosidbe i sličnih važnih i lepih životnih trenutaka, mogu da se naruče 48 časova pre poletanja, po ceni počev od 7,5 evra.

U kompaniji kažu da je do odluke o uvođenju usluge došlo posle niza molbi putnika koji su želeli da iznenade voljene osobe ili obeleže neki značajan datum. Zbog toga im je i omogućeno da godišnjicu braka, rođendan ili prosidbu učine nezaboravnim trenutkom.

Putnicima mogu da organizuju proslavu na letovima do bilo koje od 40 destinacija „Er Srbije“.

„U 'Er Srbiji' uvek smo fokusirani da našim putnicima ispunimo sve želje i nadmašimo njihova očekivanja. Drago nam je da smo uvrstili novu uslugu u ponudu 'Er Srbije', pre svega zbog toga što je ona kreirana na osnovu zahteva naših putnika. Time ćemo postati i sastavni deo njihovih najlepših trenutaka“, izjavila je Jelena Jazić, menadžerka za marketing u kompaniji.  

RTS
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mirko

08.08.2018 21:12

Ako u nocnim letovima ne dajete hranu potrudite se da ne dajete ni reklamne flase vode od 0,25.

ODGOVORITE