Popularni glumac promijenio navike

Posao je crnogorskom glumcu uvek bio na prvom mestu, ali onda je pred okrugli rođendan shvatio da mora pod hitno sve promeniti.

Srbija 07.08.2018 | 12:10
Popularni glumac promijenio navike
"Volim da radim svoj posao i radim ga od 16. godine. Meni je posao u krvi. Poslednje tri godine skoro pa nisam imao slobodan dan. Sve sam izdržao, ali to nije dobro. Treba naučiti uživati u nekim uspesima. Sada se trudim da napravim neki balans u životu, vreme je",  rekao je nedavnoglumac.

Priznaje da mu najveći porok posao. "Tu se najviše dajem. Znam da bi trebao manje da radim i više  da uživam. Tek sada sam shvatio da treba da kreiram život tako da što više vremena provedem ugađajući sebi. Baviću se sportom, zdravije ću živeti i treba mi malo više slobodnog vremena", bio je iskren Andrija. 



"Shvatio sam da ponekad treba tražiti sreću i u onome što imam pored sebe",  dodao je nedavno glumac Andrija Milošević koji je hteo da postane fudbaler, ali onda se ipak odlučio za glumu. Otišao je na prijemni ispit na Akademiji i prošao iz prve.

Rezultati njegovog novog režima su više nego vidljivi, a najviše ga hvali njegova devojka Aleksandra Tomić (29), a upravo se ona nedavno na svom Instagram profilu pohvalila savršenom zajedničkom fotografijom sa događaja na kojem su dobili lavinu komplimenata.



"Sinoć sam promovisala mog novog, jako zgodnog i mršavog dečka", napisala je pokraj njihove zajedničke fotografije njegova deset godina mlađa devojka koja je blistala u zelenoj haljini s čipkom.

Andrija danas slavi 40. rođendan, a mnogi ga vide ove godine kao mladoženju. "Super se slažemo. U našem odnosu nema nekog zatezanja. Najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu", rekao je Andrija za srpsko izdanje magazina Gloria i rekao da se ne opterećuje bračnim vodama. "Ne znam kada će se to dogoditi. Kad bude – biće."

Izvor: Kurir.Stil

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tiito

07.08.2018 17:39

Pitaću te ja za balans kad stignu gremlini....

ODGOVORITE