Naomi Kembel na Svetom Stefanu

U tajnosti stigla na Crnogorsko primorje.

Zabava 04.08.2018 | 13:17
Naomi Kembel na Svetom Stefanu
Slavna manekenka Naomi Kembel (48) u tajnosti je doputovala sa prijateljima iz Turske na Crnogorsko primorje, što je, nedugo posle boravka Dejvida i Viktorije Bekam na Svetom Stefanu, ponovo diglo veliku prašinu u susednoj državi.

"Crna pantera" je, doduše, želela da njen nov boravak u Crnoj Gori, gde je već dolazila nekoliko puta prethodnih godina, prođe nezapaženo kad je javnost u pitanju, međutim, to joj nije pošlo za rukom. Primećena je odmah na jahti, na jednoj od privatnih marina, a društvo joj na luksuznom krstarenju, između ostalih, prave francuski glumac i dekorater Vinsent Dare i brazilska modna dizajnerka Adrijana Degres.

Naomi je pre nekoliko dana bila u žiži interesovanja medija zbog spekulacija da je, možda, trudna. Reper Skepta (35), sa kojim je lepotica dovođena u vezu, nedavno je na "Instagramu" objavio sliku ultrazvuka uz informaciju da će postati otac, zbunivši mnoge jer nije naveo ko je majka. Da li je Naomi slikom u "top" izdanju u bikiniju, sa ravnim stomakom, želela da opovrgne glasine i stavi tačku na te priče - prosudite sami.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar