Kako sad izgleda čuvena "Aleksis"

Britanska glumica Joan Collins, osamdesetih je godina žarila i palila u ulozi negativke Alexis u seriji “Dinastija”, a danas je ponovo gledamo na malim ekranima u seriji “Kraljevska porodica”.

Zanimljivosti 03.08.2018 | 13:46
Kako sad izgleda čuvena "Aleksis"
Tamnokosa zvijezda poznata je po ljubavi prema glamuru u stilu, te pa je paparazzi ne mogu uhvatiti bez šminke ni kad se opušta na ljetovanju u društvu petog supruga, 32 godine mlađeg Percyja Gibsona.



Naime, Joan iz kuće rijetko izlazi bez teškog pudera, crvenog ruža za usne, maskare, sjenila i tuša za oči pa su mnoge obožavatelje iznenadile fotografije koje su u javnost izašle ovih dana, a na kojima glumica zbog odsustva šminke izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Ali za potrebe snimanja filma “Gerry”, u kojem glavne uloge imaju Matt Damon i Casey Affleck, Joan je glumila usamljenu staricu iz staračkog doma, svojih godina. 



Kako bi u ulozi starice Hilde izgledala autentično, Joan je na snimanju nosila periku, a vizažisti su joj šminkom, navodno, naglasili podočnjake i bore. Nakon gotovo 70 godina karijere, ovo je jedan od rijetkih filmova u kojima je zanosna Joan dopustila publici da je vidi u novom svjetlu. 

(Azra) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

decko

03.08.2018 14:52

Kako vrijeme briseeeee sve, ne oprasta nikome!

ODGOVORITE
Name

Christian Sweden

03.08.2018 16:29

Vrijeme prolazi i ne prasta, samo sto nam neki politicari pokradu sve dobro iz zivota i lopovi opljackaju pa em sto nam vrijeme sve uzima i oni odnesu pa se zivot svede na sprezivljavanje u paklu... a najgori su bankari, i to oni Jevrejski koji posjeduju 94% Americke centralne banke koja je inace privatna, pa ratuju da bi jos koji dolar oteli

Name

ИСТОРИЧАР

03.08.2018 19:10

Шта је чудно кад видите (злу) Алексис без шминке? Изгледа да сте заборавили како је Бог прокоментарисао ''свој рад'' кад је стварао човечанство. Да вас подсетим, Кад је ''направио'' Адама, након извесног ћутања рекао је да није баш најзадовољнији, али ''да може проћи''. Међутим, кад је дошла Ева на ред, Бог је размишљао подуже и на крају је процедио: ''Ти ћеш ипак морати да се шминкаш''. Према томе,..,.

ODGOVORITE
Name

Mađar

03.08.2018 21:19

To je bukvalno iz biblije?