Halid Muslimović istukao djevojku

Halid Muslimović, poznati pevač narodne muzike, saslušan je u policiji zbog sumnje da je naneo povrede 45-godišnjoj ženi, a potom joj zapretio da će je ”pojesti mrak”.

Zabava 31.07.2018 | 10:13
Halid Muslimović istukao djevojku
Kako je potvrđeno ”Novostima” istraga je pokrenuta nakon što je Sonja B. (45) prijavila policiji da ju je Muslimović napao 27. jula između dva i tri časa u Kozarcu, kod Prijedora, dok su se automobilom vozili za Banjaluku, gde ona stanuje.

- Žena je prijavila da ju je Muslimović nakon verbalne prepirke napao i više puta izudarao po licu i telu. U prijavi se navodi da ju je po dolasku u Banjaluku izbacio iz auta i kada mu je rekla da će ga prijaviti policiji Muslimović je potpuno odlepeo i zapretio joj da s njim ne sme da se igra, da će ”vozati u gepeku”, te da će ju ”pojesti mrak” - rekao je izvor iz policije.

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović potvrdila je da je prijava zaprimljena.

- Policijski službenici postupili su po prijavi i ispitali su lice H. M. (57) iz Prijedora. Nakon kompletiranja predmeta protiv njega će biti dostavljen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci - rekla je Markanović.

Kako saznajemo Muslimoviću se na teret stavlja da je počinio krivična dela nanošenje telesnih povreda, te ugrožavanje sigurnosti.

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

W

31.07.2018 09:11

Ne može ONO - "nako"!

ODGOVORITE
Name

Viktor

31.07.2018 21:42

Nema para,nema prijatelja,nema pjesme,a sad problemi

ODGOVORITE