Marijin čarobni svijet torbi

Iza imena “Mano Mara” stoji stomatolog Marija Gavrić iz Bijeljine, koja je prije više od godinu dana svoj hobi odlučila da podigne na viši nivo I tako su nastale ručno rađene torbe koje su vrlo brzo našle svoj put do kupaca.

Moda i ljepota 24.07.2018 | 10:53
Marijin čarobni svijet torbi
Od hobija do uspješnog biznisa put je kratak, a to potvrđuje I Marija Gavrić iz Bijeljine. Ona se kao I svaka djevojka oduvijek interesovala za modu I poželjela je da I sama uradi nešto za sebe, da napravi torbu po svojoj želji I to je bilo presudno da počne sa školom šivenja I načini prvi korak, a to je izrda unikatnih torbi.

Marija je svoj stil gradila postepeno, osluškujući potrebe tržišta I malo po malo našta put do kupaca koji rado nose njene torbe kao modni dodatak.

Pravi sve vrste torbi, od običnih cegera preko komplikovanijih varijanti, ali I onih koje zajedno mogu da nose I majke I kćerke. Za prvu joj je kaže trebao jedan dan, a danas torbu u zavisnosti od materijala ili oblika može napraviti za 4 sata

Marija je inače stomatolog, između posla I sopstvene ordinacije koja je u planovima, uživa u svom hobiju, a nedavno je imala I priliku da svoju kolekciju torbi prikaže I na “Novosadskom noćnom bazaru”.

Za sada Marija nema prodajno mjesto, već se torbice mogu poručiti preko Instagram stranice, a možete je naći I na izložbama rukotvorina koje uskoro planira da posjeti.




BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ne znam

25.07.2018 08:16

A kako se plaća porez preko Instagrama?

ODGOVORITE
Name

Koleginica

26.07.2018 18:54

Porez peko instagrama se placa tako sto potrosis sve pare koje zaradis, i eto ti drzavi 20% od zarade :-)