Pacijent tukao Hitnu pomoć

Mladić (17) iz Prokuplјa koji je nađen onesvješćen na kolovozu, napao je ekipu Hitne pomoći prokupačkog Doma zdravlјa kada je pokušala da mu ukaže pomoć.

Srbija 23.07.2018 | 20:01
Pacijent tukao Hitnu pomoć
Tom prilikom je medicinskoj sestri polomio prst, a i njoj i doktoru nanio je lake tjelesne povrede. Na kraju su svi završili na Odjelјenju urgentne medicine prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić".

Kako je za Telegraf.rs potvrdila portparol Doma zdravlјa u Prokuplјu, Violeta Mirković, hitna služba je u subotu 21. jula dobila poziv oko 19:30 da u ulici Velјka Vlahovića leži mladić. Odmah su izašli na teren i mladiću pružili pomoć. Kako je bio u stanju konfuzije, ubacili su ga u vozilo kako bi ga prevezli do bolnice.

"Čim su ušli u vozilo, on je počeo da udara sve što je mogao. Tada je nasrnuo i na doktora i medicinsku sestru. Odmah je pozvana i policija koja je uspela da savlada mladića",  kazala je Mirković.

Ona naglašava da je po riječima onih koji su bili u medicinskoj ekipi mladić djelovao mirno dok su ga podizali i smještali u vozilo, ali da je odjednom u vozilu počeo sve da lomi.

(Telegraf) 

Komentari / 0

Ostavite komentar