Đoković htio da napusti tenis

Naš najbolji teniser Novak Đoković u nedelju je pobedom nad Kevinom Andersonom od 3:0 u setovima došao do četvrte titule na Vimbldonu u karijeri. Bivši italijanski teniser Filipo Volandri otkrio je neverovatan detalj o srpskom igraču.

Svijet 18.07.2018 | 22:15
Đoković htio da  napusti tenis
On je preneo da je Đoković razmišljao čak i da prekine bavljenje tenisom. Naš as je to želeo da uradi posle ispadanja na startu turnira u Majamiju i Indijan Velsu.

- Njegova pobeda na Vimbldonu je ostvarenje sna, posebno ako pomislimo da je posle Majamija okupio svoj tim i rekao: "Gledajte, hajde da razgovaramo sa sponzorima jer ne znam da li želim da nastavim da igram ili ne". Stvarno je razmišljao da ostavi tenis - rekao je Volandri.

On smatra da su Novaku bili potrebni trijumfi protiv dobrih igrača kako bi povratio samopouzdanje.

- Razgovarao sam sa Fabiom Fonjinijem pre nekoliko dana, ali smo znali da će, ako dobije dva teška meča na vrhunskom nivou, povratiti samopouzdanje. Nismo očekivali da opet osvoji Vimbldon, ali posle duela sa Kajlom Edmundom u trećem kolu, videli smo Đokovića koji je mnogo napredovao. Meč sa Nadalom je jedan od najlepših susreta najmanje u poslednje dve godine - zaključio je bivši italijanski teniser.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

akabiba

19.07.2018 08:52

Pa i trebo je pun je ko brod

ODGOVORITE
Name

Dario

19.07.2018 09:50

Satanista i njegove vudu magije.

ODGOVORITE
Name

Deki

19.07.2018 23:27

Najbolji sportista na planeti!!!

ODGOVORITE