Pjanić na meti Sitija, Juve traži 80 miliona evra!

Mančester siti zainteresovan je vezistu Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miralema Pjanića, prenose mediji u Italiji.  Gvardiola opet krenuo po Pjanića, Juventus kaže: Može, ali za 80. 000. 000 evra! Pošto su ostali bez Žoržinja, Građani se vraćaju na Apenine.

Fudbal 18.07.2018 | 22:30
Pjanić na meti Sitija, Juve traži 80 miliona evra!
Juve za Miralema Pjanića navodno traži najmane 80 miliona evra.

Kako prenosi torinski list "Tutosport", Siti želi kreativnog veznog igrača, a nakon Žoržinja, Pjanić je alternativa.

Navodno je engleski tim poslao ponudu od 50 miliona evra, ali su "bjankoneri" istakli da vezista "zmajeva" nije na prodaju.

Međutim isti izvor navodi da bi Juventus bio pred iskušenjem ukoliko bi došla ponuda od oko 80 miliona evra, prenijela je agencija "Fena".

Kako je naveo "Football Italia", za Pjanića je zainteresovana i Barselona, ali se katalonski gigant okrenuo fudbaleru Pari sen Žermena, Adrienu Rabiou.

Čelsi je pretekao Mančester Siti u trci za potpis Žoržinja, ali Pep Gvardiola ima još jednu metu i ona se opet nalazi na Apeninskom poluostrvu! Radi se o vezisti Juventusa Miralemu Pjaniću. Cela priča je, kako prenosi torinski Tutosport, još u povoju, a uprava Stare dame navodno nema nameru da pusti Pjanića za manje od 80.000.000 evra. Naravno, za Siti ni ta suma ne predstavlja problem, samo je pitanje da liGvardiola smatra da je ovaj vezista vredan tolikog ulaganja.

Siti je pre nego što je uopšte probao da dovede Žoržinja, navodno Juventusu ponudio 50.000.000 evra za Pjanića, ali je prvak Italije to odbio maltene bez razmatranja.

Stara dama je u dobroj poziciji koliko god to čudno zvučalo s obzirom da je potrošila 105.000.000 evra za dovođenje Kristijana Ronalda. Finansijske knjige, a UEFA pravila fer-pleja biće regulisana prodajom Gonzala Iguaina i Danijelea Ruganija koji bi u paketu trebalo da odu za preko 100.000.000 evropskih novčanica.

I ne samo to. Postoji ozbiljna šansa, kako navode italijanski list, da Juventus ponudi Pjaniću novi ugovor, a sadašnji mu ističe u junu 2021. godine.

Inače, od ranije za Pjanića postoji i interesovanje Barselone, mada su velike šanse da Katalonci na toj poziciji dovedu Adrijena Rabioa iz Pari Sen Žermena.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u Juventus je došao u julu 2016. godine iz Rome koja je na ime obeštećenja zaradila 32.000.000 evra.

Izvor: mondo.ba/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar