Arsen Venger konačno priznao...

Bio sam zarobljenik ludog izazova! Morao sam ranije da odem. . .  „Napravio sam grešku što sam 22 godine ostao u Arsenalu“, poručio je francuski stručnjak.

Fudbal 18.07.2018 | 18:00
Arsen Venger konačno priznao...
Era francuskog profesora je prošla. Arsenal se navikava na život bez Arsena Vengera, kao što se Arsen Venger navikava na svakodnevicu bez Emirejtsa. Bilo je mučnih trenutaka poslednjih godina, ali niko ne spori da je Venger promenio fizionomiju i izgled jednog kluba.

Više od dve decenije proveo je u Londonu i otkrio da sada ne bi uradio isto. Tačnije, Venger je u razgovoru za engleske medije poručio da je napravio veliku grešku što je tako dugo bio trener Tobdžija.

„Moja najveća greška je to što sam 22 godine bio trener Arsenala. Čovek sam koji voli da se kreće po svetu. Ovako, osećao sam se kao zatvorenik nekog ličnog ludog izazova. Ipak, verujem da sam sa Arsenalom bio na ivici maksimuma. Ponosan sam na taj podatak“, poručio je Venger.

On je u Londonu osvoji 17 trofeja, od toga tri titule. Možda i nedovoljan broj, ali je činjenica da je iznedrio nekoliko sjajnih igrača.

„Bilo je zaista vrhunskih fudbalera. Otkriće Tjerija Anrija nešto najbolje što mi se desilo. On je ubedljivo najbolji igrač kojeg sam imao priliku da treniram. Bilo je tu još dosta dobrih transfera kao što su Anjelka, Kembel, Ture i Vijera. O onim najgorima neću da pričam, bilo ih je dosta“, dodao je Venger. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar