EHF Čelendž Kup: Borac m:tel u Azerbejdžanu!

Banjalučani saznali rivala u drugom kolu EHF Čelendž Kupa. Ukoliko se plasira u treće kolo, rival će mu biti Vogošća!

Ostali sportovi 17.07.2018 | 15:15
EHF Čelendž Kup: Borac m:tel u Azerbejdžanu!
Rukometaši Borca m:tel u drugom kolu EHF Čelendž Kupa igraće protiv azerbedžanske ekipe Baki, odučeno je na današnjem žrijebu u Beču.

Žrijeb nije bio naklonjen "crveno-plavima", prije svega zbog eventualnog dalekog puta (oko 3.500 km) i velikih troškova koji učekuju banjalučki tim.

Direktora Borca m:tel Vladimira Brankovića zatekli smo na putu u Hrvatskoj, te smo imali priliku prvi da mu saopštimo ishod žrijeba.

"U Baku? Uf!", bile su prve riječi Brankovića.

Ipak, nakon uvodnih impresija, direktor Banjalučana istakao je da će sjednica Upravnog odbora biti održana uskoro, a na njoj će biti riječi i o ovom meču.

"Ne znamo protivnika. Informisaćemo se o kakvoj se ekipi radi, a nama je svejedno s kojim rivalom ćemo igrati jer nam je cilj da pobijedimo i prođemo dalje. Tako je, kako je, protivnika ne možemo birati, a Upravni odbor odlučivaće o ovim utakmicama."

Kako je naglasio, možda postoji opcija da se obje utakmice odigraju u Banjaluci, kako bi se smanjili troškovi koji sigurno neće biti mali.

Prema žrijebu, prva utakmica trebalo bi da se igra u prestonici Azerbejdžana.

"Vidjećemo da li postoji ta mogućnost. Razgovaraćemo i sa njihovim predstavnicima, tako da ćemo se dogovoriti. Pokušaćemo da im platimo troškove da se obje utakmice odigraju kod nas, a ukoliko ne uspijemo, Azerbejdžan jeste daleko, ali pronaći ćemo način da otputujemo tamo", poručio je Branković.

Prva utakmica na programu je 6. ili 7. oktobra, a revanš sedam dana kasnije.

Ukoliko uspije da eliminiše Azerbejdžance, Borac m:tel u trećem kolu igraće protiv rivala iz lige BiH - Vogošće!

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar