Video: Gdje je Maradona, tu je šou!

Hleb, so, hamer, Lukašenko! Dijego je zvanično predsednik Dinama iz Bresta!

Fudbal 17.07.2018 | 12:45
Video: Gdje je Maradona, tu je šou!
Na Mundijalu je privukao pažnju načinom na koji je pratio utakmice Argentine, a ni po okončanju Prvenstva sveta ne silazi Dijego Armando Maradona sa svetskih naslovnica. Nekada najbolji igrač planete u velikom stilu predstavljen je kao novi predsednik Dinama iz Bresta.

El Pibe je preuzeo beloruski klub još u maju, ali je zbog obaveza na Mundijalu, gde je bio ambasador FIFA, tek u ponedeljak zvanično promovisan u prvog čoveka kluba s kojim je potpisao ugovor do 2021. godine.

„Želim da se fotografišem sa predsednikom Aleksandrom Lukašenkom. Nadam se da će u bliskoj budućnosti postati naš navijač. Verujte mi, bez problema bih mogao da živim u Belorusiji“, rekao je Maradona na dočeku, pošto je po tradicionalnom slovenskom običaju poslužen hlebom i solju.

Na stadionu Dinama dočekalo ga je oko 24.000 navijača. A u objekat je ušao u hameru. Nema šta, voli čovek šou. Uživa u njemu.

„Imajući u vidu da će Dijego živeti u Brestu, verujem da će ljudi iz svih krajeva sveta dolaziti da gledaju naše utakmice“, nada se jedan od direktora Dinama, Viktor Radkov.



Samo, ovi što su juče bili na tribinama nisu se radovali. U poslednjem susretu 16. kola beloruske Premijer lige Šahtjor iz Soligorska je porazio Dinamo (3:1).



Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nixon

17.07.2018 12:04

Ovo nije Hamer

ODGOVORITE