Stidljivi ljubimac šampiona svijeta - Ngolo Kante!

Kako je pehar došao do francuskog neumornog veziste i kako mu saigrači neprestano pevaju pesme. Poslušajte novi hit.

Fudbal 17.07.2018 | 22:00
Stidljivi ljubimac šampiona svijeta - Ngolo Kante!
Francuska je u nedelju potvrdila da je najbolja na svetu, vratila je pehar prvaka Mundijala u Pariz posle 20 godina i pred Trijumfalnom kapijom će biti dočekana šampionski. Kao i generacija iz 1998. godine.

Veliko slavlje "trikolora" čak je i ulepšao moskovski pljusak, koji je odmah polio sve učesnike finala, kao i državne funkcionere koji su sa predstavnicima FIFA dodeljivali nagrade.

Tokom žurke, francuski fudbaleri svetu su predstavili i pesmu o svom ljubimcu, "radilici" Ngolou Kanteu.

Borbeni vezista nije igrao dobro u finalu i zvanično je potvrđeno da je nastupio uprkos bolovima u stomaku. Selektor Didije Dešan zamenio ga je početkom drugog poluvremena i u tom trenutku praktično "prelomio" finale, jer su Hrvati bili zaustavljeni, a francuski napadači su počeli da daju golove.

Francuski mediji dan posle osvajanja Svetskog prvenstva pišu i interesantnu priču o tome kako je Kante dobio priliku da se slika sa peharom:

"Njegov saigrač Stiven Nzonzi morao je da pita ostale saigrače da dopuste da se Kante slika sa peharom, jer je on previše stidljiv da ga sam traži i uzme".

I zaista, na snimku možete videti kako Nzonzi uzima pehar od Florijana Tovana da bi ga uručio jednom od najboljih zadnjih veznih na svetu.

Posle utakmice, francuski fudbaleri su predstavili svetu pesmu o Kanteu.

"Ngolo Kante, Ngolo Kante, on je nizak, on je divan, on je zaustavio Lea Mesija, Ngolo Kante...", glase reči pesme.



Ngolo Kante - njega svi vole.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar